- Πόντοι
- 98
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εγώ την βλέπω...Earendil δε φαίνεται η εικόνα σου...
Γεια χαραOι Gretsch electromatic ξέρει κανείς που κατασκευάζονται???
Το "Κορέα" δε μου ήχησε πολύ καλά στα ...μάτια...:roll:Γεια χαραOι Gretsch electromatic ξέρει κανείς που κατασκευάζονται???
Η Epi Sheraton και η Gretsch electr. κατασκευαζονται στο εργοστασιο
της Samick στην Κορεα
Να σε πω... Αφού την πήρα από αμερική έκανα μια βόλτα στην Αθήνα για να δω τιμές... ¶κουσα από 700 μέχρι 900 (πάντα για μετρητά), ενώ την πήρα 450!!! :twisted: :twisted: :twisted:Στην Ελλάδα τη τιμή να παίζει άραγε(ς) ?
[electric_wizard το παίζει δύσκολος]Ααααα δεν ξέρω...[/electric_wizard το παίζει δύσκολος]Κλιπάκι θα ακούσουμε;;
Στης Samick? Εγώ νόμιζα ότι ήταν στο εργαστάσιο της World.Το "Κορέα" δε μου ήχησε πολύ καλά στα ...μάτια...:roll:Γεια χαραOι Gretsch electromatic ξέρει κανείς που κατασκευάζονται???
Η Epi Sheraton και η Gretsch electr. κατασκευαζονται στο εργοστασιο
της Samick στην Κορεα
E;Φανταστικέ κιθαρίστα;[electric_wizard το παίζει δύσκολος]Ααααα δεν ξέρω...[/electric_wizard το παίζει δύσκολος]
να σου...ηχησει :lol: το 70% περιπου των κιθαρων στον κοσμο φτιαχνονται στο εργοστασιο της SamickΤο "Κορέα" δε μου ήχησε πολύ καλά στα ...μάτια..
οχι αυτο δεν ισχυει.Και μην ξεχνας η 335 ειναι αντιγραφη της Sheraton και οχι τοαντιθετο
καμια δεν ειναι αντιγραφο της αλλης...η sheraton δεν ειναι ακριβης κοπια της 335.. :wink:Και μην ξεχνας η 335 ειναι αντιγραφη της Sheraton και οχι το
αντιθετο