Αλήθεια' date=' ποιές κιθάρες έχεις τώρα;[/quote']
![]()
Από πού και πόσο??η εντυπωσιακοτερη κιθαρα ομως του...σατανα :lol: (δηλ. με humbuckers) που εχω παιξει ειναι αυτη
http://www.hagstromguitars.com/superswede.html
Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι υπάρχει και μια 4η επιλογή:
Να κρατήσω τα λεφτουδάκια μου' date=' και να στρωθώ απλά στη μελέτη με τις κιθάρες που έχω...:roll:[/quote']
γιατι αν παρεις δηλαδη την sheraton και δεν εχεις λεφτα,δεν θα στρωθεις να μελετησεις..;
εμενα η sheraton μου αρεσε παρα πολυ παντως που ειχα παιξει...χτυπα την να εχεις καποια εμπειρια και απο τετοιου ειδους κιθαρες κατα την γνωμη μου..και εγω ολο το σκεφτομαι αλλα δεν κανω την κινηση... :roll:
1)Η HAGSTROM εχει και 25 1/2" σκαλα και φανταστικο COIL TAP οποτε δεν θα σου λειψει το twang & το σκασιμο1) Επειδή είμαι single-coil-άκιας μήπως την πάρω, ξενερώσω και επιστρέψω στην παλιά, καλή και δοκιμασμένη λύση των strat.2) Παίρνοντας μια 335-like κιθάρα, φοβάμαι ότι πάντα θα μου μείνει το απωθημένο να αποκτήσω μια αυθεντική 335...icon_rolleyes.gif
2) Παίρνοντας μια 335-like κιθάρα' date=' φοβάμαι ότι πάντα θα μου μείνει το απωθημένο να αποκτήσω μια αυθεντική 335...:roll:
[/quote']
ακριβως γι αυτο κολλαω και δεν κανω την κινηση να παρω epiphone κτλ...
απο θωμα, 544 ευρω.Από πού και πόσο??η εντυπωσιακοτερη κιθαρα ομως του...σατανα :lol: (δηλ. με humbuckers) που εχω παιξει ειναι αυτη
http://www.hagstromguitars.com/superswede.html
γιατι αν παρεις δηλαδη την sheraton και δεν εχεις λεφτα' date='δεν θα στρωθεις να μελετησεις..;[/quote']
Εννοώ ότι θεωρητικά και με τις κιθάρες που έχω θεωρητικά θα μπορούσα να βολευτώ και απλά να προσπαθήσω να γίνω καλύτερος κιθαρίστας και όχι μεγαλύτερος συλλέκτης...
Παίρνοντας μια 335-like κιθάρα' date=' φοβάμαι ότι πάντα θα μου μείνει το απωθημένο να αποκτήσω μια αυθεντική 335...:roll:[/quote']
Αααα, δεν κάνουμε δουλειά έτσι...! :lol: :lol:
Δηλαδή να υποθέσω ότι κουβαλάς απωθημένο για..."αυθεντικές" Strat και Tele?
Σεβάσου το έρμο το πορτοφόλι σου!
On topic, εγώ λόγω...παραγοντισμού :lol: :lol: θα έπεφτα με τα μούτρα σε Sheraton Natural. Με γοητεύει πολύ η απέριτη εμφάνιση...Τώρα, αν οι Hagstrom και Johnson πιάνουν τόσο καλά ψάρια, I rest my case...
Υ.Γ: Κι άσε τα πολλά-πολλά περί single coils γιατί...έχω και φωτό σου από το απέναντι στρατόπεδο...και μπορώ να εκβιάσω...
Γκασμαδία λελέ!
ασε ασε χρειαζεται και μια 335...δεν βολευεσαι μονο με τις αλλες..γιατι αν παρεις δηλαδη την sheraton και δεν εχεις λεφτα' date='δεν θα στρωθεις να μελετησεις..;[/quote']
Εννοώ ότι θεωρητικά και με τις κιθάρες που έχω θεωρητικά θα μπορούσα να βολευτώ και απλά να προσπαθήσω να γίνω καλύτερος κιθαρίστας και όχι μεγαλύτερος συλλέκτης...η 335 ειναι ..αλλη φαση οπως μου λενε παρα πολλοι...αλλα και συλλεκτης να γινεις τι πειραζει;το ενα δεν αναιρει το αλλο ετσι δεν ειναι;(εννοω την μελετη :wink: )
Μπα δεν ισχυει αυτο εγω και τωρα που εχω ΜΟΝΟ αυτες τις κιθαρεςΕννοώ ότι θεωρητικά και με τις κιθάρες που έχω θεωρητικά θα μπορούσα να βολευτώ και απλά να προσπαθήσω να γίνω καλύτερος κιθαρίστας και όχι μεγαλύτερος συλλέκτης...
On topic' date=' εγώ λόγω...παραγοντισμού :lol: :lol: θα έπεφτα με τα μούτρα σε Sheraton Natural. Με γοητεύει πολύ η απέριτη εμφάνιση...[/quote']
Το natural δεν το έχω δει από κοντά...Σε αρκετές photos που το έχω δει ποικίλλει αρκέτα...:roll:
%@#άνα Γκασμαδία' date=' δεν έμεινε καμία :lol:[/size']Γκασμαδία λελέ!
¶σε ρε...Εξαλλου εσυ ΠΑΙΖΕΙΣ τελεια ΤΙ αλλο πια θες να μελετησεις?? :lol: :lol: :lol:
ε,οπως λεει και ο ΣΤΕΛΛΑΡΑΣ "Η πρωτη αγαπη ειναι και η ΜΟΝΑΔΙΚΗ" ,μπορεις βεβαια να το κοντρολλαρεις οπως εκανα και εγω με τις...Tele...Πάντως το συναίσθημα για μια ακόμη strat είναι ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΟ γμτ
Συμφωνώ. Όταν την είχα δει πρώτη φορά στο Guitar Player διαφήμιση είπα "να μια άσχημη κιθάρα".Οι Hangstrom είναι ασχημούλες γμτ...