Voices of Passion & Eastwood

marathon

Κλικαδόρος
Πόντοι
398
Κάθε φορά που έχουμε διακοπές, πάω στο φίλο μου τον gadgetΤάκη και πέρνω το I-Lock του για το Voices of Passion. Αυτή τη φορά είπα να κάνω και ένα δείγμα για τον Παράγκα που έψαχνε για Resonator κιθάρα.

Η κιθάρα που ακούγεται είναι η Eastwood Delta 6 Resonator, καρφί στη κάρτα ήχου χωρίς καμμία προενίσχυση, Περνάει μέσα από το Guitar Rig μόνο και μόνο για να βάλω reverb και το Echoman χωρίς καμμία προσομείωση ενισχυτών...τα υπόλοιπα σαχλόφωνο ;)

Το κομμάτι πάει στη κατηγορία Soundtracks...(μάλλον)

Voices2_1.mp3

Attachments

Ευχαριστώ για τη προσπάθεια ,αλλά μάλλον θα χρειαστεί να σε επισκεφθώ κατά Σεπτέμβρη μεριά.

Συριανά λεκούμια και παστελάκια Κέας για χορηγία και ουχί μίζα να την ακούσω ζωντανά  :)

Θα σου έφερνα και τπτ από κει που θα πάω διακοπές ,αλλά πως να στο κουβαλήσω ?Βλέπεις κάτι έλατα φυτρώνουν ,κάτι αδέσποτες αρκούδες και αγριογούρουνα κυκλοφορούν και δε νομίζω να θέλουν να μετοικίσουν κιόλας  στο Μαραθώνα  ;D

Οπότε θα σε ενοχλήσω από Σεπτέμβρη ,αν έχει μείνει μισθός γιατί ήδη μετράω μείον 100 λόγο φορολογίας και από Αύγουστο θα έχουμε και άλλες μειώσεις .................μήπως να φέρω κανά έλατο να φτιάχναμε μία? ;D

gvour είπε:
Εξαιρετικο!
Επιτέλους...ένας άνθρωπος με γούστο που δεν ακούει μέταλ!!!!!  ;D ;D

Πολύ ECM style με ποικίλες επηρροές.

Μου αρέσει πάρα πολύ!

Ralph Towner και Abercrombie (κι ένα Metheny touch) αλλά με το δικό σου ύφος.

Βλέπε Sargasso sea (χωρίς τις φωνές).

Στα ασανσέρ που μπαίνω δεν ακούω τέτοια. Γιατί?? ;D

Nikolas είπε:
Ά ρε Ανέστη...

ΤΩΡΑ βρήκες να το ποστάρεις; Θα το ακούσω καλή 16η Αυγούστου... ...
η αναμονή αξίζει  ;)

fusiongtr είπε:
Στα ασανσέρ που μπαίνω δεν ακούω τέτοια. Γιατί?? ;D
Aυτό δεν είναι ακριβώς ασανσέρ...Άκουγα πάντως χθές τον βασιλιά του ασανσέρ Georgy Benson....και τι δεν θα έδινα να είχα τις φράσεις και τον ήχο του :'(

Εισαι πολυ ερωτικος.
...είναι γιατί από Σεπτέμβριο...μας περιμένει πολύ σεξ...μαζί με έκτακτες εισφορές!!!! :-*

Ρε συ, έμαθες επιτέλους να παίζεις και κιθάρα (ή φταίει το γάλα Μαγνησίας που επιτέλους δούλεψε);

Η αδυναμία σου στις φωνές δεν με βρίσκει πάντα σύμφωνο

Μην κατεβάζεις το μπάσο τόσο χαμηλά (σε Hz). Το χες κάνει και στο άλλο (καικαλάμπλουζναλέμε) κομμάτι σου και (εκεί ακόμα περισσότερο) μου είναι λίγο ενοχλητικό.

Το κομμάτι είναι όμορφο αλλά (ίσως και λόγω φωνών) φέρνει αυτό το "Χαλαρώστε το νού σας με foux λεβάδια Ιρλανδίας. CD IV" που μου προκαλεί τόσο ερωτικές διαθέσεις όσο ένα κακοποιημένο roadkill.

To χεις μπάρμπα.......... ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
bluesman είπε:
Σε τι γλωσσα ειναι οι στιχοι ?...
To preset λέγεται Bulgarian Voices...τώρα δουλεύω στο Syria Voices

Τι έγραψες πάλι ρε μάστορα; Μπράβο, μπράβο... Πολύ καλός...

RayDTutto είπε:
Τι έγραψες πάλι ρε μάστορα; Μπράβο, μπράβο... Πολύ καλός...
Τhanks man!

Να τονίσω ότι ο ήχος της κιθάρας ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΤΑΙ, εάν χρησιμοποιηθεί ο ακουστικός προενισχυτής Fisman του Σκάντζου....περιμένω να κάνει τελείως σκ@τά το δολάριο ο Ομπάμα για να ψωνίσω....

Επιτέλους άκουσα Ανέστη!

Μ'αρέσει! Είναι πολύ καλό, και καλύτερο με τα άλλα σου. Μπορεί να είναι η κιθάρα, για την οποία δεν έχω καμμία γνώση ή γνώμη, αλλά τα υπόλοιπα φαίνονται να είναι πιο οργανωμένα από τα προηγούμενά σου. Η φωνή είναι λίγο... μπερδεμένη να πώ; Μπαίνουν παραπάνω από μια κάθε φορά και έτσι γίνεται λίγο χαμός... Χωρίς να είναι κακό όμως και πάλι. :)

Cafe del Mare φαση......οταν γερναει ο ανθρωπος δεν μπορει να ακουει πολυ φασαρια και ασχολειτε με κουμπακια .... ;D ;D ;D

Εξαιρετικο ....ευγε...απο το παράθυρο !!! ;D ;D

ΥΓ Με ολο το θαρρος και το χιουμουρ που ξερω οτι εχεις...

Πάρα πολύ όμορφο! Ήθελα να είχα μια ξανθιά δίμετρη δίπλα μου!

Το σύρσιμο με το Delay εξαιρετικό.

Μπράβο!

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
16
Εμφανίσεις
2K
Απαντήσεις
15
Εμφανίσεις
3K
Απαντήσεις