- Πόντοι
- 28
Πραγματικά με το ζόρι βλέπετε το βίντεο, δεν είδα πάνω από 1 λεπτό συνεχόμεναWild_Rose είπε:λίγο βαρεμένο τον είδα, λες και τον βάλανε με το ζορι να πει 2 λογια!
Ετσι μιλαει παντα,σαν μαστουρωμενος (αλλα ειναι απο τους πλεον drug free μουσικους στις ΗΠΑ,μεγας πολεμιος των ουσιων)Wild_Rose είπε:λίγο βαρεμένο τον είδα, λες και τον βάλανε με το ζορι να πει 2 λογια!
οντως...myster_maze είπε:Pyramid flat έπρεπε να πάρεις για surf-ιές! ;D
Βασικά λόγω ...pressing engagements χθές δεν κατάφερα να την "βάλω στην πρίζα".εντυπώσεις...
ΑΥΤΟ περιμένουμε από σένα! Να πάρουμε και καμιά ιδέα!!!!alderbody είπε:και μετα ...αρχίζουμε.![]()
...ο δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο... ;D ;Dalderbody είπε:Λογικά με κόβω να κάνω τα βασικά σε πρώτη φάση:
nut, ηλεκτρικά, Loctite και βλέπουμε...
Αν είδατε, πήρα κι ένα Harley Benton (aka Joyo) flangerάκι.
(Jazzmaster + Flanger-ο-chorus + Twin = robert smith...)
Έχω βρεί ηδη το σχέδιο και gutpics, και γενικώς απο κατασκευή φαίνεται πολυ καλό.
Ηχητικά το είχα τσεκάρει αναγκαστικα απο yτουμπ, αλλα μια και δεν είναι smd μπορεί να πέσει ...χειρουργείο. (είναι και TB).
Φέτος θα έχουμε καλά Χριστούγεννα... 8)
Σώθηκες...το παλλικάρι είναι serial killer!!!! ;D ;DSuperfunk είπε:Αυτα τα βιντο θα σε βοηθησουν ΠΟΛΥ (στο να μην αλλαξεις...ΤΙΠΟΤΑ... ;D)
ναι, τα έχω δει και θα τα εφαρμόσω. Thanks anyway!Superfunk είπε:Αυτα τα βιντο θα σε βοηθησουν ΠΟΛΥ (στο να μην αλλαξεις...ΤΙΠΟΤΑ... ;D)
...μα γιατι το λες αυτό? ;D ;DΣώθηκες...το παλλικάρι είναι serial killer!!!! ;D ;D
fanboy!!!! ;D ;Dalderbody είπε:Ναι, αν την εβλεπα σε μαγαζι και την δοκιμαζα ετσι οπως ειναι θα την αγοραζα.
edit (τωρα καταλαβα τι ελεγες... ;D) που να ακουσεις και τη middle θεση που ειναι ΟΛΑ τα λεφτα.Μεσω του toggle switch δεν μπορεσα να τον ακουσω γιατι... (Ω! της Κινας) δεν δουλευει η θεση Neck και φυσικα η Middle...
Δεν έχεις καταλάβει τίποτα Νικόλα...μετά από μία βδομάδα που θα βάλει χέρι ο alderbody...με το πάνω κύκλωμα, θα παίζει και ο μαγνήτης του γείτονα μαζί ;DSuperfunk είπε:Ωπα αρχηγε,στο πανω κυκλωμα (αυτο που ειναι στο πανω κερατο) δουλευει ΜΟΝΟ ο neck μαγνητης.
καταρχας Χρονια Πολλα για χθες.Superfunk είπε:που να ακουσεις και τη middle θεση που ειναι ΟΛΑ τα λεφτα.
ΠΟΛΥ καλη ιδεα!!! ;D ;D ;D...με το πάνω κύκλωμα, θα παίζει και ο μαγνήτης του γείτονα μαζί ;D
μια και "ελυσα" το δικο μου θεμα με τον toggle switch, θα δοκιμασω και θα επανελθω.elavd είπε:Αυτό που με παραξενεύει στη δικιά μου και δεν ξέρω αν θα έπρεπε να ακούγεται έτσι (μιας και δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία με JM) είναι πως στη middle θέση o ήχος είναι αρκετά πιο πρίμος σε σχέση με αυτόν στη θέση bridge.