Πρωτες "ηλεκτρικες" εντυπωσεις:
...μ' αρεσε!
πολυ ωραιος fat ηχος στον bridge και εξισου παχουλος στον neck, αλλα μονο απο το "δικο του" κυκλωμα.
Μεσω του toggle switch δεν μπορεσα να τον ακουσω γιατι... (Ω! της Κινας) δεν δουλευει η θεση Neck και φυσικα η Middle...
Αυτο θα συνιστουσε deal braker για καποιους, αλλα εγω το βλεπω σαν μια πολυ καλη ευκαιρια να ανοιξω pickguard και να ριξω την πρωτη ματια ...στον ασθενη.
standard εχει κοπει (η δεν εχει συνδεθει) καποιο καλωδιακι.
Μικρο το κακο μιας και τα ηλεκτρικα θα αλλαχτουν anyway...
Βεβαια πιστευω οτι αν ηταν σε καταστημα θα το διορθωναν on the spot και κανεις δεν θα επαιρνε χαμπαρι...
Απλα θα περιμενω λιγες μερες ακομη να προσαρμοστει η ξυλεια στο "κλιμα" του σπιτιου για να δω μην μου γινει σαν τελικο σιγμα το μανικι, και μετα θα επεμβω.
Επισης, οι μανισιες χορδες βαζουν πολλλλλη βρωμια στο χερι... (οκ ισως και η φρεσκια ταστιερα).
Κατα τ' αλλα, το κουρδισμα δειχνει να αντεχει στις τρεμολιες, το δικο μου bar δεν ειναι "χαρβαλο" και στεκεται στη θεση του και τα saddles θελουν οπωσδηποτε Loctite... 8)
Τελος, το flanger (ασχετο) παιζει παρα πολυ καλα, αλλα θελει οπωσδηποτε μια pull down αντισταση στο True bypass γιατι σε καθε εμπλοκη του διακοπτη ...πεφτουν πιστολιες! ;D
so far so (very) good.
verdict:
Ναι, αν την εβλεπα σε μαγαζι και την δοκιμαζα ετσι οπως ειναι θα την αγοραζα.