Δεν ξέρω τις διαφορές στις squier!!! μπορώ όμως να σου πω τις διαφορές από τις Japan και USA jazzmaster. στη φωτό τα πάνω είναι AVRI rollers και κάτω είναι Japan, αν και τα rollers δεν είναι σαν της Japan (υποθέτω είναι allparts?). Έχω την υποψία ότι το λαμάκι που "πάνω" κυκλώματος στις squier είναι διαφορετικό και από τις δύο. Αν και απ' όσα έχω διαβάσει τα pickguard έχουν ίδια specs με τις AVRI (ίδιες θέσεις στις τρύπες δλδ).alderbody είπε:παντως συγκρινοντας τις δυο φωτογραφιες απο τον grguitars:
φαινεται οτι στην δευτερη που αναφερεται σε generic kit που προφανως δεν περιλαμβανει CTS mini pots, οι εσωτερικες διαμετροι των thumbweels ειναι μεγαλυτερες.
Αρα, στις δικες μας jazzmaster αν θελουμε cts θα πρεπει ή να παρουμε tw για AVRI, ή να "φαρδυνουμε" τους αξονες.
Ολα καλα με τη δευτερη μεθοδο, αρκει το set screw να φτανει βαθια για να ασφαλισει καλα.
edit: Επισης, μια αμφιβολια που εχω ειναι στο κατα ποσο στα γνησια μινι το σπειρωμα ειναι φαρδυ ή στενο. Γιατι αν ειναι στενο θα εχουμε θεμα με το λαμακι που τα συγκρατει.
Αν ειναι φαρδυτερα μπορεις να μεγαλωσεις την τρυπα, αν ειναι (πολυ) στενοτερο ομως τι γινεται?
Τουλαχιστον τα mini CTS του Banzai εχουν ιδια διαμετρο σπειρωματος με τα Alpha.
Θα σου πρότεινα να πάρεις AVRI pickguard και να βάλεις όλα τα pots CTS για να γλιτώσεις την ταλαιπορία.
Ωραία τα κλιπς μπάι δε γουέι!!!