καποιος τον εχει πειραξει,κανονικα θα επρεπε να ειναι τανκς...να τον πας σε εναν καλο μαστορα να τον μαζεψειαναξιόπιστος γαρ,
ναι, έχει πειραχτεί. Το μοναδικό εμφανές πρόβλημα του είναι το ότι καίει ασφάλειες συχνά, ειδικά αν δεν ζεσταθεί καλά. Κατά τα άλλα, ναι είναι τανκ, αλλά θέλει το μαζεματάκι του.Superfunk είπε:καποιος τον εχει πειραξει,κανονικα θα επρεπε να ειναι τανκς...να τον πας σε εναν καλο μαστορα να τον μαζεψει
απίστευτη deluxe!!! όντως με τρέμολο είναι πάρα πολύ σπάνιες.dimsonic είπε:1973. Αγοραστηκε το 79. Μια από τις ελάχιστες (λένε) με τρέμολο...
δεν ξέρω τίποτα για les paul, αλλά δεν έχω ξαναδεί αυτό το χρώμα. κάνει μπαμ βιντατζιά!Δεν είναι ακριβώς vintage αλλά είναι γριά.. ;D
Gibson Les paul custom μάλλον του 1972..
Αγοράστηκε για να καλύψει την ματαιοδοξία μου για παλιές κιθάρες.
έχεις τέτοιο διαμάντι και δεν το χρησιμοποιείς? Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο ΝΘέλει και αυτός μαζέματα και περιμένει υπομονετικά για αυτό. Όλο λέω οτι θα τον φτιάξω και ακόμα δεν το έχω πράξει. Fender Bassman 1968.
Η βολικότητα και η χρήση καθιερώνουν αισθητικούς κανόνες φίλε μου. ;D ;D ;Dvastrange είπε:έχεις τέτοιο διαμάντι και δεν το χρησιμοποιείς? Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Ν