- Πόντοι
- 38
Πολύ ωραία η κάστομ Τζεμ. Με parts την έφτιαξες?
με σωμα απο αμερικα,(ο panagiotisrx7 μου το εδωσε.αβερνικωτο ηταν και στην συνεχεια περασα βερνικι),μανικι παραγγελεια απο jaden rose customs και hardware ibanez kai dimarzio.κελαηδαει και την συγκρινω με floral pattern και jcustom!ginargiros είπε:Πολύ ωραία η κάστομ Τζεμ. Με parts την έφτιαξες?
φωτια στις μαυρες στρατ με το ασπρο πιγκαρντ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ksekourdistos είπε:Τελικά και στις κιθάρες υπάρχει τρελή καγκουριά ! ;D θέλω και γω τον κροταλία μου !
εισαι αναρμοστος ΡΕ ;DKostas-5150 είπε:Περισσοτερο για να σου πω καλη χρονια κ για να πειραξω κανενα '80s mutha like moi μπηκα![]()
vthomas είπε:Φαίνεται πως τελικά μαζευτήκαμε αρκετοί "τρελοί" εδώ μέσα!!! ;D
Ορίστε και μια από τις δικές μου (η άλλη είναι για service, οποτε επιφυλάσσομαι να ανεβάσω φωτο από βδομάδα):
Την έχω αγοράσει από ιδιώτη, αλλά δεν αποκλείεται να είναι μια από αυτές...Αλλά από την άλλη, δεν παίρνω και όρκο!! (αν προσέξεις καλά στις φωτογραφίες έχει αλλαχτεί ο 5-way-switch με τρία toggle switches..)Terry RoscoeBeck5 είπε:Βρε, βρε, για φαντάσου, μια Valley Arts… Έχω ξεχάσει το πότε είχα δει μια για τελευταία φορά. Κάποια στιγμή τέλη ‘80ς ή αρχές ‘90ς είχε φέρει ο Καγμάκης μερικά κομμάτια. Είναι κάποια από αυτές;
Sorry αλλά είναι λίγο σκοτεινή η φωτό για να προσέξω τέτοια λεπτομέρεια. Πάντως είναι πιθανών να είναι όντως μια από αυτές. Θυμάμαι ότι έπαιζαν ωραία και στο λέει άνθρωπος (αν και μπασίστας) ο οποίος δεν πολύ τρελαίνετε με active και EMG. Με μπρίζοσες τώρα να ακούσω Giant, ο Dann Huff έπαιζε με μια τέτοια… I'm a Believer…vthomas είπε:Την έχω αγοράσει από ιδιώτη, αλλά δεν αποκλείεται να είναι μια από αυτές...Αλλά από την άλλη, δεν παίρνω και όρκο!! (αν προσέξεις καλά στις φωτογραφίες έχει αλλαχτεί ο 5-way-switch με τρία toggle switches..)