diablo είπε:Ηρθε σημερα...
Charvel San Dimas Custom, με birdseye maple μανικι και αερογραφια ειδικη παραγγελια μια στον κοσμο, απο τον μετρ του ειδους Mike Learn...
Arachnophobia... ;D ;D
![]()
Την εχω στα χερια μου το βραδι περισσοτερες φωτο και review..
diablo είπε:Ηρθε σημερα...
Charvel San Dimas Custom, με birdseye maple μανικι και αερογραφια ειδικη παραγγελια μια στον κοσμο, απο τον μετρ του ειδους Mike Learn...
Arachnophobia... ;D ;D
![]()
Την εχω στα χερια μου το βραδι περισσοτερες φωτο και review..
Νασαι καλα ρε Κωστα... Και συ να χαιρεσαι τη lightningStinky είπε:Ζημιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!
Τι κουκλαρα ειναι αυτη ρε Παναγιωτη??? Μεγειες φιλε. Καλοπαιχτη δεν σου λεω γιατι θα ειναι σιγουρα! Δωσε λεπτομερειες οσο μαζευω τα σαλια απο το πατωμα!
οχιιιιιιιιιιιιιιιιιι μην μπει floyddddddddddddddd σε παρακαλω καντο για μενα που δεν με ξερεις και καποια μερα θα με θυμηθεις. ;D....................οσο για τον ΤΒ-5 μιλας σε εναν ανθρωπο που σε ολες τις κιθαρες του εχει αυτον τον μαγνητη.....και που πιστευει οτι ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει για τετοιου ειδους μαγνητη(οχι πολυ high output με πολυ ωραια μπασα και πριμα).............Οταν ελεγα να βγαλεις τον jb και να βαλεις κατι καλυτερο αυτο εννοουσα.Εισαι ωραιος και ανεβηκες στην εκτιμηση μου και μονο για τον TB-5 ,φαντασου εγω πηρα μια so-cal εβγαλα τον tone zone-evolution και εβαλα TB-5 BRIDGE ΚΑΙ '59 NECK.........και στην fender american deluxe μου αυτον φοραω......αμα παρω και αλλη με humbucker αυτον θα βαλω για ποικιλια στον ηχο....................diablo είπε:Νασαι καλα ρε Κωστα... Και συ να χαιρεσαι τη lightning
Αδερφε ιγνατιε δεν εχει jb, τον custom tb5 εχει, πολυ γκαζι,
τωρα οσον αφορα το floyd καποια στιγμη θα μπει...
εισαι ωραιος ρε φιλε μπραβο εχεις γουστο και μ'αρεσεις ...φαντασου εγω μπηκα στην διαδικασια και αγορασα οτι di -marzio υπαρχει σε humbucker για να βαλω στην socal(ειχε ηδη dimarzio δεν ειμαι φαν ειμαι υπερ duncan) αφου η fender ειχε τον tb-5 και δεν ηθελα να εχουν και οι 2 τον ιδιο μαγνητη...........αλλα ρε γ***το τους παταγε ολους κατω για πλακα...........μα για πλακα ομως οποτε εβαλα και στις 2 ..............οσο για το floyd....μπορει να εχεις δικιο γιατι δεν ξερω τι τρεμολο εχει επανω τωρα αν και μου φαινεται θα εχει το ιδιο με την deluxe που εμενα δεν μου φαινεται ασχημο...αλλα εσυ εχεις τα χερια εσυ ξερεις καλυτερα για σεναdiablo είπε:Eιναι ο καλυτερος brigde που εχω ακουσει αδερφε, ειναι οντως οπως τα λες...
Πρεπει να βαλω floyd ομως γιατι το vintage trem ειναι αχρηστο, δεν κανει τιποτα.
Θα βαλω ενα gotoh floyd χρωματος nickel, λυπαμαι που σε απογοητευω
οντως το μανικι ειναι πολυ ανετο και ευκολοπαιχτο.............diablo είπε:Πολυ καλος αν πετυχεις ειναι οι παλιοι JBJ...
Βαλε και σε μια εναν dimarzio super distostion, ωραιος ειναι και ο suhr doug aldrich... αλλα κανεις δεν ειναι tb5, απλα για ποικιλια τους αναφερα...![]()
Χτες επαιζα 3 ωρες, η κιθαρα σπερνει, το μανικι αυτο δεν υπαρχει...
Συναγωνιζεται ευθεως αυτο της Gunslinger...
ΚΩΣΤΑ βαζει φυτιλιες............δεν τον εχω ακουσει τον συγκεκριμενο....παντως απο οτι duncan εχω ακουσει και πααααααααααρα πολλους di-marzio ο tb-5 ειναι κορυφη............με εβαλες στην πριζα για τον miracle..........ποτε θα με καλεσεις για καφε? ;DKostas-5150 είπε:Αυτα ειναι
Μπραβο κ παλι Πανο,περιμενω να μου την φερεις να την σενιαρουμε
Σουπερ ο TB5 δεν το συζηταω καν,ειναι μακραν ο καλυτερος Duncan αλλα σε αυτο το στυλ ο Miracle Man ειναι λιγο καλυτερος παιδες,τουλαχιστον στα δικα μου ομορφα,καλοσχηματισμενα αυτακια ;D
Κωστακη συγχαρητηρια επισης φιλε,μαμαει το graphic στην ST3
Ρε φιλε θα "πειραξεις" τετοιο οργανο???τωρα οσον αφορα το floyd καποια στιγμη θα μπει...