Vintage 80's Super Strats Teaser Thread 2

Αρνητικο εννοειται οτι δεν ειναι...

μαλλον μπορει να το λεει επειδη γραφει οτι μπορει να μην ειναι γνησια???

Ειναι πολυ καλη!!!

Οχι το αρνητικό το είπα για την υπογραφή. Δηλαδή ντάξει θα παίζεις σε κιθάρα που χει υπογραφή πάνω??? Να ήταν στο πίσω μερος ντάξει. Αλλά τωρα δεν μ'αρεσει να είναι γραμμένη απο μπροστά  ;)

Stinky είπε:
Παραμενει μια στρατ ομως... Μπορεις να βρεις τα ιδια σπεκς σε οργανα στο 1/2 της τιμης...
Ελα ρε Κώστα, χαλάρωσε λίγο. Διαφωνώ κάθετα με αυτή τη λογική.

Με αυτή τη λογική όλες οι κιθάρες πάνω κάτω ίδιες είναι. Γιατί να πληρώσεις μια Gibson πχ 3000 ευρώ, ενώ μπορεις να κάνεις upgrade σε μια Studio και να σου στοιχισει λιγότερα? Πάλι Gibson θα έχεις.

Η Adrian Smith ειναι super κιθάρα. Tην εχω εδώ και ενα μήνα και τη καραγουστάρω.

Μόλις ξεκ@υλώσω, θα τη δείτε στις αγγελίες.

Προς το παρόν απολαυστε.

AS5.jpg

AS2.jpg

AS1.jpg

Regent είπε:
Ελα ρε Κώστα, χαλάρωσε λίγο. Διαφωνώ κάθετα με αυτή τη λογική.

Με αυτή τη λογική όλες οι κιθάρες πάνω κάτω ίδιες είναι. Γιατί να πληρώσεις μια Gibson πχ 3000 ευρώ, ενώ μπορεις να κάνεις upgrade σε μια Studio και να σου στοιχισει λιγότερα? Πάλι Gibson θα έχεις.

Η Adrian Smith ειναι super κιθάρα. Tην εχω εδώ και ενα μήνα και τη καραγουστάρω.

Μόλις ξεκ@υλώσω, θα τη δείτε στις αγγελίες.

Προς το παρόν απολαυστε.

AS5.jpg

AS2.jpg

AS1.jpg
ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ, αυτά είναι. Κορυφαία. Καλόπαιχτη μάστορα. Εγώ θα παιρνα την ασπρόμαυρη, αλλά και η άσπρη είναι απίστευτη. Ανέβασε κανα κλιπάκι :D :D

Μπραβο ρε μαστορη, καλοσκιστη!! Την εχω μεγαλη καψουρα αυτη την κιθαρα, αλλα με maple ταστιερα και μαυρο pickguard... ;) ;) Τα λεει??? Απο μανικι πως σου φαινεται?? Κανε ενα review και ανεβασε και κανα κλιπακι να το ακουσουμε το μωρο...

;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ωραιο πραμα!!

Μολις ερθει ξερεις εσυ..βιντεακι,αναλυτικο review και τα συναφη ;)

Ωραιο πραμα!!Μολις ερθει ξερεις εσυ..βιντεακι,αναλυτικο review και τα συναφη Wink
Kατι μου λεει οτι θα την τεσταρω με Warrant  ;D Και να τις ακουσω διπλα διπλα με το φιδι

Where the Down Boyz Go  ;)

Μπαμπη τι εκπληξη ηταν αυτη ρε φιλε,μπραβο καλοριζικη  :)

Μονο το inspection card που διαβασα ψαρωσα..  :D Αυτα πληρωνεις..

Regent, θελω και εγω εντυπωσεις απο το μανικι της.Αν ειναι δυνατον,σε συγκριση με αυτο της KV2T σου που την ειχα και εγω.

Jackson Adrian Smith:

Neck Dimensions: 3rd Fret: .775", 12th Fret: .835"

Jackson KV2T:

Neck Dimensions:3rd Fret: .790", 12th Fret: .850"

Αδερφια χτυπησατε ευαισθητη χορδη, η KV2T ειναι υπερκιθάρα... να η δικια μου (ασχετο με το threat παρακαλω να με συγχωρεσετε...)

kv2tblt3.jpg

kv2tblt6.jpg

kv2tblt12.jpg

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back