Vintage 80's Super Strats Teaser Thread 2

..και λιγες σελιδες απο τον καταλογο της BC Rich '92

DSC02493.jpg

DSC02494.jpg

DSC02495.jpg

Εδω ο TMac διαφημιζε το '91-'92 την καινουρια προσπαθεια του Bernie Rico ο οποιος ειχε πουλησει την BC Rich στην Class Axe απο το '90.

Το καινουριο brand name..Bernand Mason(To ονομα του πατερα του,Bernando Mason Rico)

Δυστυχως αυτη η προσπαθεια κρατησε πολυ λιγο..παααρα πολυ λιγο..μολις 303 τετοιες κιθαρες βγηκαν,ολες Hand built απο την ομαδα του Bernie στην Καλιφορνια.Οπου βρειτε μια,απλα αγοραστε την   :)

DSC02504.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Κώστα μας έβαλες στη χρονομηχανή κυριολεκτικά..!

Πάω να ξεθάψω κι εγώ τα παλιά guitar mags, πρέπει να μου έχει μείνει κάτι σίγουρα από αρχές '90 ή τέλη '80... ;D

vthomas είπε:
Κώστα μας έβαλες στη χρονομηχανή κυριολεκτικά..!

Πάω να ξεθάψω κι εγώ τα παλιά guitar mags, πρέπει να μου έχει μείνει κάτι σίγουρα από αρχές '90 ή τέλη '80... ;D
Ναι,ναι αδερφε κ να βαλεις φωτο να δουμε  ;D

Μήπως να κάναμε κάνα meeting στους FireHouse - Bonfire - HardCore Superstar???

Panagiotisrx7 είπε:
Μήπως να κάναμε κάνα meeting στους FireHouse - Bonfire - HardCore Superstar???
Nαι φιλε καραγουσταρω,λεω να ανοιξουμε καιν θρεντ "Συναντηση 80αδων στους Firehouse" :D

Eλα ρε Μπαμπη τι μου κανεις τωρα..

Προσκυναμε σε Andy ολοι..

Δεν ξερεις ποσο εχω επηρεαστει "σολιστικα" απο αυτον τον τυπο..Παρομοια λικ ιδιες λαλακιες με το τρεμολο κτλ χαχαχα  :D

Παλιο βιντεακι με ST-III

Αυγουστος 1990 απο το οfficial ημερολογιο των Poison :P

O πολυχρωμος CC

P1010066.jpg

Andy la rocque και Pete Blakk?

Το απόλυτο metal duet των 80'ς. Εκείνο το διημερο του 89 στην Αθήνα θα το θυμάμαι μέχρι να πεθάνω. Εσυ ήσουν στο live?

Oχι ρε φιλε μακαρι να'μουν ημουν μικρος,μονο απο κασσετες μπορουσα να ακουω μουσικη τοτε (11 χρονων ημουν το '89,απο το πρωι μεχρι το βραδυ επαιζε το KickStart my Heart στο walkman)

Για'λεγε ομως,τι θυμασαι?  Πες καμια ιστορια. :)

Τι να σου πω ρε φιλε γι'αυτά τα live (2 ήταν). Πρέπει να γράψω έκθεση.

Τη Missy? Το τρελλογιατρό? τα σκηνικά με το φέρετρο?

Γενικά η συναυλία ηταν στη καλύτερη φάση της καριερας του KING DIAMOND. Περιοδεία του Conspirancy. Εγώ τότε πτσιρικάς 18 χρονών έπαθα σοκ βλέποντας το "είδωλο" μου (Andy la Rocque) on stage με μια άσπρη BC Rich Virgin να σπέρνει.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ΠΟΟΟΟΟΟ, και για μένα o Andy Larocque είναι απο τους καλύτερους, και γαμώ τις τεχνικές και ακόμα πιο τρελές ιδέες!!!! είχα πωρωθεί με το γεγονός ότι στο them και στο conspiracy είχε γράψει solo που τα βάλαν παιγμένα ανάποδα στο δίσκο.....ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!

Aκομη θυμαμαι την πρωτη φορα που ακουσα King,παροτι τοτε μου φανηκε η μουσικη τους πολυ πολυ heavy,κολλησα αμεσως,ηταν κατι το διαφορετικο.

Μου ειχε γραψει ενας φιλος μια κασσετα με διαφορα ξερεις.

Μετα καπακι πηγα κ αγορασα το ολοκαινουριο τοτε "The Eye" κ αυτο ηταν.

Εδω ειμαστε  ;D

Kramer Jersey Star RI

Kramer 5150 '84 RI Bullzeye

Μεσα σ'ολα θα δειτε κ ενα σωμα Silver crackle απο '88 GunSlinger που περιμενει το NOS μανικι για να δεθει  :)

ΥΓ Μπαμπη στειλε μην εαν θες πληροφοριες

DSC02541.jpg

DSC02559.jpg

DSC02558.jpg

DSC02569.jpg

DSC02570.jpg

DSC02566.jpg

Χαίρομαι που υπάρχουν άτομα με τόση όρεξη και Κ@υλ@ για τις κιθάρες αυτές που προσωπικά βρίσκω πανέμορφες. Δυστηχώς έχω παίξει με μια μόνο (Kramer Nightswan), και μάλιστα συνforumίτη, την οποία βρήκα απίστευτη, από κάθε άποψη, αν και όταν πουλήθηκε δεν είχα τα χρήματα να την αγοράσω (μέχρι και τον ενισχυτή μου σκεφτόμουν να πουλήσω)

Ps. Κώστα η υπογραφή έρχεται από το πρώτο των Mr.Big? Respect!  ;)

Eτσι Βαγγελη.. :) Mr.Big ναι  ;D

Ειναι κιθαρες που αν μη τι αλλο σε φτιαχνουν,σε κανουν να θες να παιξεις.

Αυτο για'μενα που εχω ενα παιδι 2,5 ετων,αλλο ενα που ειναι στο δρομο,δουλειες,σκοτουρες κτλ λεει πολλα,με κραταει "παιδι" ξερεις  :)

δεν κανεις κανενα μουσειο 80'ς μεταλ να ερχομαστε να πληρωνουμε και εισητηριο ?

Αλλα θελουμε και marshall stacks και κολαν και περουκες και τα παντα ολα !

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back