Vintage 80's Super Strats Teaser Thread 2

A! και μια poseria  ;)

WASHBURN.JPG

Panagiotisrx7 είπε:
Ωραίος^^^  ;)

Δείτε τι μου έκανε σήμερα το τελωνείο μας... αύριο θα την είχα στα χέρια μου (μια Super strat από warmoth) αλλά...απεργία

ετοιμασου για τσουξιμο οταν πας να παραλαβεις. τι το θελες το tracking και την ups ?

Μόνο έτσι στέλνει η Warmoth...το περιμένω το τσούτσιμο...

οχι φιλε μου στελνει και με priority mail .

Συγκεκριμενα αγορασα neck 1 φλεβαρη και 16 ηταν σπιτι μου αψογο.

Έχεις δίκιο, έχουν suggested το UPS για λόγους reliability.

Μια σπάνια Vandy

vandenberg_puzzle.bmp

και η αγγελία πώλησης

http://peaveyvandenberg.com/

Panagiotisrx7 είπε:
Κώστα οι Kramer Baretta Reissue τι λένε, αξίζουν;
Παλια ειχα σχεδον την ιδια αποψη με τον Regent,οτι προκειται για καυσοξυλα κτλ.Οσο ομως μιλουσα με ατομα τα οποια εχουν πολυ μεγαλυτερη εμπειρια απο'μενα με τρομακτικες συλλογες vintage Kramer κτλ αρχισα να τις βλεπω με αλλο ματι.

Ακουγα πολυ κολακευτηκα σχολια για την ποιοτητα αυτων των οργανων,πολυ ομως αρνητικα για την κατευθυνση κ την γραμμη που χαραξε η Gibson απ'οταν εκλεισε το Music Yo.

Η αληθεια ειναι οτι προκειται (oι Reissue ετσι)για κιθαρες φτιαγμενες στο εργοστασιο της Gibson,USA made.

To hardware ειναι στο υφος των παλιων Kramer δηλαδη οτι καλυτερο κυκλοφορει(εκτος απο τον μαγνητη τον οποιο τον φτιαχνει η ιδια η Gibson,εχω ακουσει καλα λογια παντως)

Απο πλευρα σχεδιασης κτλ οι κιθαρες ειναι αυτο που λενε dead fuckin'on,δηλαδη ακριβεστατα αντιγραφα('85 Baretta,'84 Pacer,Sambora η Jersey Star κτλ)

Επισης αληθεια ειναι οτι η Gibson η ιδια ουσιαστικα χαντακωσε την ιδια της την προσπαθεια οταν ενω οι κιθαρες ειχαν απιστευτη ζητηση,δεν προσπαθησε να αυξησει το προσωπικο στο συγκεκριμενο τμημα ωστε να καλυφθει αυτη η ζητηση αλλα προτιμησε να επενδυσει σε φθηνα μοντελα ΜΟΝΟ μεταφεροντας ολη την παραγωγη πλεον στην Κινα,στο εργοστασιο της Εpiphone φτιαχνοντας ΜΟΝΟ φθηνιαρικα οργανα που προοριζονται για αρχαριους κτλ κ παραλληλα ακυρωνοντας(σχεδον..ουτε 10% ενεργο δεν ειναι..)το Αμερικανικο τμημα!! ???

Ειχε πλεον ξαναβαλει το ονομα Kramer στο μυαλο του αγοραστικου κοινου με την Αμερικανικη σειρα μοντελων της,οι οποιες εφευγαν σαν ζεστα κουλουρια αφου κ σουπερ ποιοτητα ειχαν(εχουν) αλλα κ σε χαμηλες τιμες ηταν (παραδ.5150 '84 Reissue - USA made solid finish 700$..Ori.Floyd,Schallers κτλ)

Ο κοσμος ομως δεν ηθελε φθηνες κιθαρες,χαμηλης ποιοτητας..H Gibson πηγε να βγαλει τα πολλα αλλα απ'οτι φαινεται εχασε κ τα λιγα..

H πλακα ειναι οτι αυτες οι κιθαρες τωρα εχουν παρει αξια..Οι Jersey Stars εχουν απο 1000-1500$ πχ οι Graphic 5150 reissues εχουν απο 1000-1200 επισης(850$ ειχαν καινουριες το '04)

Ααα μπαι δε γουει ερχονται 2..θα τις δω απο κοντα κ θα σας πω τι ποιοτητα εχουν  :)

Αυτη ειναι με τις ταινιες ακομη επανω της..Brand new

bullseye.jpg

K αυτη  :)

You give love a bad name..

P2080045_1.jpg

Eφυγε αυτη βεβαια

DSC02252.jpg

Eδω πως πακεταριστηκε  :)

DSC02470.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Kostas-5150 είπε:

Αυτη ειναι με τις ταινιες ακομη επανω της..Brand new

bullseye.jpg

Ω ΡΕ ΠΑΡΑΝΟΙΚΕ ΤΥΠΕ!!!!! ΕΠΑΡΑ ΤΟ ΜΩΡΟ!!!!

Παλι δεν ειπες τιποτα, πως τα πετας ετσι στο δοξα πατρι???

Kostas-5150 είπε:
Στειλε μου οποτε θες πμ να σου δωσω κατευθυνσεις  ;D
Ε αν είναι πες κι από εδώ λίγο

boukas είπε:
Ε αν είναι πες κι από εδώ λίγο
Νομιζω εσυ πρεπει να μου εχωσες το δευτερο μειον στο καρμα μου,δεν θυμαμαι. :-\
Στο Thomann  :)

Στο θεμα μας Παει η ροζ παιδες   :)

DSC02472.jpg

It's payback time αχαχα

Ειχα την ιδεα οτι παει η κιθαρα προς Ολλανδια πλευρα.Πως κατεληξε usa ?

Δεν ξερω γιατι αλλα ειχα λανθασμενη εντυπωση για τις musicyo kramer πιο πολυ επειδη ειχα διαβασει για τις steinberger musikyo οτι ηταν δευτερης κλασης αλλα μετα απο αυτα που ειπες ανετα θα χτυπαγα μια kramer imperial reissue η μια jersey

Ksekourdistos είπε:
It's payback time αχαχα

Ειχα την ιδεα οτι παει η κιθαρα προς Ολλανδια πλευρα.Πως κατεληξε usa ?

Δεν ξερω γιατι αλλα ειχα λανθασμενη εντυπωση για τις musicyo kramer πιο πολυ επειδη ειχα διαβασει για τις steinberger musikyo οτι ηταν δευτερης κλασης αλλα μετα απο αυτα που ειπες ανετα θα χτυπαγα μια kramer imperial reissue η μια jersey
:)Tελικα θα του δωσω κατι αλλο του Ολλανδου στο τελος του μηνα.

Ειναι εξαιρετικες οι Reissue,ιδιαιτερα η Pacer '84 Imp οπως ειπες απ'οτι λενε πολλοι με τεραστια εμπειρια ειναι ισως η κορυφαια προσπαθεια της Gibson..Dead fn on   ;)

Η ροζ φευγει τελικα για τραμπα με την Eddie Ojeda style '84  :)

ΥΓ
Τακη τι ασχετος που ηταν αυτος ο Takasaki ρε φιλε..

Γερασιμε..

Ο Takasaki δεν πρεπει να παιζε ποτε με voyager... Σε ολα τα κλασσικα ηταν με τις κιθαρες που κατασκευαζε αυτος (Killer, ειχα πετυχει μια σε καλη τιμη στο evilbay αλλα δεν ειχα φραγκα) και στη συνεχεια καρφι στην esp με τα signature μοντελα του...

Τεραστια μορφη, αν και θα προτιμουσα να ποσταρες καποιο βιντεακι απο το all japan line up ;D

AVH είπε:
Και όπως είχα πεί ήταν ΜΑΛΛΟΝ η τελευταία μου λέξη

ΑΛΛΑ έχω και άλλη.  8)
Πές μου, πές μου ότι αυτές είναι φωτό απο κάποια quilt top που πωλείται !!!

Stinky είπε:
Ο Takasaki δεν πρεπει να παιζε ποτε με voyager... Σε ολα τα κλασσικα ηταν με τις κιθαρες που κατασκευαζε αυτος (Killer, ειχα πετυχει μια σε καλη τιμη στο evilbay αλλα δεν ειχα φραγκα) και στη συνεχεια καρφι στην esp με τα signature μοντελα του...

Τεραστια μορφη, αν και θα προτιμουσα να ποσταρες καποιο βιντεακι απο το all japan line up ;D
Δυστυχως ουτε ο Νιιχαρα πλεον ακουγεται αλλα ουτε και ο Τακασακι παιζει πια...

anjelinio είπε:
Πές μου, πές μου ότι αυτές είναι φωτό απο κάποια quilt top που πωλείται !!!

Αν ήταν απο κάποια quilt top που πωλείται θα την είχα ηδη στο σπίτι  ;) .

ΕΙΝΑΙ απλά ΤΕΛΕΙΑ!!!

Kostas-5150 είπε:
Νομιζω εσυ πρεπει να μου εχωσες το δευτερο μειον στο καρμα μου,δεν θυμαμαι. :-\
Δεν θυμάσαι καθώς δεν έχω χρησιμοποιήσει πότε το κάρμα, μιας και όπως έχω ξαναπεί δε με βρίσκει και πολύ σύμφωνο. Να έχουμε "αρπαχτεί" καμιά φορά ίσως  ;D ;D

Ρε μπαγάσα με έπιασε το είναι μου και είπε να δω που τσακωθήκαμε. Έψαξα και δε βρήκα τίποτις!!! Μάλιστα συμφωνούσαμε με τις esp και τις dean και κάναμε χαβαλέ με κάτι χορδές κι ένα εξάμηνο!!! Α στο καλό τρόμαξα....

Μήπως χάνω κάτι;

boukas είπε:
Ρε μπαγάσα με έπιασε το είναι μου και είπε να δω που τσακωθήκαμε. Έψαξα και δε βρήκα τίποτις!!! Μάλιστα συμφωνούσαμε με τις esp και τις dean και κάναμε χαβαλέ με κάτι χορδές κι ένα εξάμηνο!!! Α στο καλό τρόμαξα....

Μήπως χάνω κάτι;
Μωρε σας μπερδευω.. :-\
Θα σου στειλω πμ  :)

Παιδες δεν πιστευω να πονταρει κανεις σ'αυτην εδω γιατι μονο Αμερικανικη δεν ειναι..http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=320486971218&Category=2384&_trkparms=algo%3DLVI%26its%3DI%26otn%3D1

Ξερω οτι πολλοι ψαχνετε στο Αγγλικο bay γι'αυτο κ το παραθετω.

Ειτε Τσεχικη ειναι,αρχες '90 οταν πηρε την εταιρια για κανα χρονο η Schaller πριν κλεισει οριστικα,ειτε Japanese Focus,late 80's.

Oλες οι Αμερικανες εχουν την ενδειξη American στο Headstock,προσοχη κ φυσικα στο neckplate υπαρχει μονο ενα γραμμα κ αυτο ειναι ειτε A,B,C,D(early made in USA models) ειτε E,F,G(late ΕSP made American series models)

Οταν βλεπεται κατι SE,SG κτλ,μακρια..

DSC02417.jpg

DSC02190.jpg

E serial '86-'87

DSC02192.jpg

DSC02423.jpg

Για να ευλογησω τα γενια μου λιγο...βρηκα τα φυλαδια της charvel....  ;D ;D

charvelmodel4guitarofth.jpg

Ψαχνω σε καλυτερη ποιοτητα αλλα δεν βρισκω κατι...

να και αλλη μια....

Ηλεκτρακουστικη αυτη την φορα...Πολυ τις γουσταρω.....Αλλα οσες εχω βρει στο ιμπει η κανουν πολλα η ειναι σε κακη κατασταση....

krammmmer.png

Ενας φιλος μου εστειλε ενα παλιο Αμερικανικο καταλογο της BC Rich του '92 καθως κ ενα κιθαριστικο περιοδικο απο τον 9ο μηνα του '90.

Τραβηξα ορισμενες φωτο,μερικες πραγματικα μου θυμισουν τα παιδικα μου χρονια(γυμνασιο κτλ,Unskinny Bop,Blaze of Glory κ τα ρεστα  :))

Οσοι ειστε πανω απο 30 η καπου εκει κοντα θα με νιωσετε  :)

DSC02511.jpg

Διαφημιστικα της εποχης,απο το περιοδικο

DSC02502.jpg

DSC02501.jpg

DSC02513.jpg

DSC02514.jpg

DSC02515.jpg

DSC02524.jpg

DSC02525.jpg

Αφιερωμα σε ενα σχετικα αγνωστο τοτε καλλιτεχνη στις ΗΠΑ

DSC02521.jpg

DSC02522.jpg

Συνεντευξη για το καινουριο αλμπουμ των Poison (Flesh'n'Blood)

DSC02517.jpg

To νεο σουπερ Χιτ της εποχης..Epic

DSC02516.jpg

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back