- Πόντοι
- 18
Πανο ρε θηριο μοιραζες τετοια σωματα τοσο καιρο? Που στο δ$#@λο ημουνα?Χαχαχα 
Μπραβο αδερφε Θωμα,σουπερ η Ibby

Μπραβο αδερφε Θωμα,σουπερ η Ibby

Πάντως με φαίνεται απίστευτο το γεγονός ότι οι τύποι που στις στείλανε τις είχανε σε τέλεια κατάσταση!!! Δηλαδή φαίνονται λες και είναι ολοκαίνουριες!!! Από αυτή τη φώτο ποιά απ'όλες σε έχει κοστίσει λιγότερο?Kostas-5150 είπε:Εδω ειμαστε ;D
![]()
Κωστή, ευτυχώς που σε/σας πρόλαβα δηλαδή... ;D ;D ;D ;DKostas-5150 είπε:Πανο ρε θηριο μοιραζες τετοια σωματα τοσο καιρο? Που στο δ$#@λο ημουνα?Χαχαχα
Μπραβο αδερφε Θωμα,σουπερ η Ibby![]()
Geia xara Kosta, thanx gia ta kala logia! Tha vgalo photos molis mporeso!Kostas-5150 είπε:YΓ Παντως αυτη η Fluorescence Pink Baretta που πηρε ο φιλος κ μεγαλο παιχτρονι Metal_Tiger για 23-24 χρονια κιθαρα ηταν σαν καινουρια..Αυτο ηταν κουφο πραγματικα,ασε που το χρωμα απλα δεν υπαρχει χαχαχα,τρελο τελειως (ειναι η μονη που μου λειπει ρε γμτ.. :-\)
Βαλε καμια φωτο της ρε μπαγασα![]()
http://www.noiz.gr/index.php?topic=172006.0Metal_Tiger είπε:P.s Sorry gia ta greeklish, den exo ellinika edo kai gi auto den grafo kai genika sto forum!
Και θυμομουν οτι υπηρχε καπου κατι τετοιο αλλα δεν μπορεσα να βρω το θεμα!bloody_sunday είπε:
Panagiotisrx7 είπε:Τα έχω όλα τα parts και έχει ήδη δωθεί για δέσιμο και πλέον περιμένω...
Το Floyd θα έχει parts από Floyd upgrades ;D
Θα έχει το block αλλά αν θυμάμαι καλά το 37mm μιας και του είπα πως το σώμα είναι warmoth με recessed floyd και δεν θέλω να μου βρίσκει και μου το πρότεινε ο ίδιος. Θα έχει τα "βαμμένα" ελατήρια και τη brass βασούλα για τις ξυλόβιδες που μπαίνουν στο πίσω μέρος και κρατάνε τα ελατήρια.Ksekourdistos είπε:τι parts θα εχει απο το floyd rose uprages??
προσεξε αν παρεις sustain block να μετρησεις διαστασεις γιατι και εγω πηρα το μεγαλυτερο brass 42mm L αλλα δεν μπορω να το σηκωσω το floyd τοσο ψηλα οσο πριν