Vintage 80's Super Strats Teaser Thread 2

Kostas-5150 είπε:
Πρεπει μια μερα να τραβηξω μια φωτo απο αυτα τα παλια Edge 1 της Gotoh που φορανε οι Slinger.

Ειναι σαν upgraded Floyds,φοβερη ποιοτητα.

2 φορες καλυτερα απο τα Γερμανικα.

Μεχρι κ βιδακια παιρνουν στο block εκει οπου πιανουν τα ελατηρια ωστε να τα ασφαλιζουν στην θεση τους.

Το block 37mm Brass επισης. :)

Τα fine tuners 22 χρονια μετα κ δεν εχουν ξεθωριασει καθολου,οπως επισης κ ολη η μοναδα,ουτε σκουριες ουτε τπτ,πραγματικα ειναι απιστευτη η ποιοτητα τους.

Ολα τα Floyd που εχω δει σε 20+ ετων κιθαρες παροτι δουλευουν αψογα,εξωτερικα δειχνουν ολα ταλαιπωρημενα.

Ανυπομονω να την δω Πανο,ποτε περιπου θα την εχεις ετοιμη?

ναι ρε μαμωτο σαν τα πρωτα edge της gotoh απλα δεν θα βρεις πουθενα .

Μια roadstar Ιμπα που εχω παιξει και το τρεμολο ειναι λες και βγηκε απο το εργοστασιο.

Ολα τα μετεπειτα edge ειναι απο θεμα οπτικης χαλια

Κατα την γνωμη σου τα συγχρονα gotoh ειναι τα καλυτερα floyd της αγορας ? πολλοι στο νετ αυτο διατεινονται .

Ειναι λιγακι διαφορετικα.

Τα Gotoh εχουν 20" radius ενω τα Floyd 16" αρα απευθυνονται σε λιγο διαφορετικες κιθαρες.

Απο'κει κ περα ποιοτικα δεν ξερω,εχω εμπειρια μονο απο τα παλια Edge τα οποια τα θεωρω τοπ,καλυτερα απο οποιοδηποτε Floyd,τα καιν.Gotoh δεν ξερω εαν ειναι καλυτερα.

Το ιδιο ποιοτικα ομως πιστευω πως σιγουρα ειναι.

Επισης κ τα Takeuchi (TRS) ειναι εξισου ποιοτικα.

http://cgi.ebay.com/Takeuchi-Japanese-Made-Locking-Tremolo-TRS-101-NEW_W0QQitemZ130343359441QQcmdZViewItemQQptZGuitar_Accessories?hash=item1e5911d3d1

Kostas-5150 είπε:
Πρεπει μια μερα να τραβηξω μια φωτo απο αυτα τα παλια Edge 1 της Gotoh που φορανε οι Slinger.

Ειναι σαν upgraded Floyds,φοβερη ποιοτητα.
+100

Το έχω στη Hamer μου και είναι πραγματικά τέλειο, σταθερό, δε ξεκουρδίζει ότι και αν του κάνεις.

Ναι ρε συ. Πραγματικά τα καλύτερα ever... Από τότε δεν έχει βγει κάτι που να τα έχει αντικαταστήσει...

Να χώσω κι εγώ 2 Stratούλες?????

Άντε και μιά απλή 62αρα.

Kostas-5150 είπε:
Ανυπομονω να την δω Πανο,ποτε περιπου θα την εχεις ετοιμη?
Ακόμα δεν ξέρω μιας και έχει να μπει και buzzfeiten, μερικά scalloped (που σημαίνει τοπικό βάψιμο νίτρου) κτλ κτλ

Μολις παρελαβα! Τωρα ψαχουλευω πως να σεταρω το kahler και πιστευω μεχρι το απογευμα να ειναι μαχιμη ετοιμη για NWOBHM αλητειες!

P1010077.jpg

P1010078.jpg

P1010080.jpg

Να σαι καλα φιλε! Θα την σκισω δεν θα πει τιποτα! Ειναι φτιαγμενη για σκισιμο αυτη η κιθαρα

Βρηκα και ενα πολυ ωραιο βιντεακι με τον Kane Roberts να τα σπαει με μια τετοια

http://www.youtube.com/watch?v=uNf5h6xOA5U

Μας κ@υλωσες "άσχημα" μεσημεριάτικα βρε άνθρωπε... ;D

Καλόσκιστη!!!!!

Stinky είπε:
Να σαι καλα φιλε! Θα την σκισω δεν θα πει τιποτα! Ειναι φτιαγμενη για σκισιμο αυτη η κιθαρα

Βρηκα και ενα πολυ ωραιο βιντεακι με τον Kane Roberts να τα σπαει με μια τετοια
ρε κλεισε το pc και όρμα ;D

καλορίζικη, καλοτάξιδη, σιδερένια κτλ κτλ κτλ. είναι super.

Να στε καλα παιδια! Και στα δικα σας ευχομαι!

Regent δεν ειχα καβατζα χορδες  γιαυτο καθυστερουσα. Πηρα το απογευμα και τωρα ειναι ετοιμη! Επαιξα κανα 2ωρο :P

Με δυσκολεψε αρκετα το kahler. Μετα που θα περασεις τις χορδες και θα κανεις ενα υποτυπωδες κουρδισμα θελει να το ξεφτιλισεις καμποση ωρα με το whammy bar και μετα να ξανακουρδισεις για να χαλαρωσουν οι χορδες. Δεν το ειχα παρει πρεφα, το ειδα στο youtube και το δοκιμασα.

Ο ηχος της ειναι δοκιμασμενος. JB & little 59. Αρκετα βολικη και καθιστος και ορθιος και το μανικι ειναι μπομπα. Ειχε δικιο ο Κωστας. Το προτιμω απο της Swan

Οverall ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Πρεπει να τη βγαλω στο δρομο τωρα να δω τι λεει και εκει!

εκει που πιανουν τα saddles του kahler τις χορδες , να το παιρνας μια λεπτη επίστρωση καλάϊ γιατί βλέπω να θες κάθε 2 μέρες χορδές .

εκει που πιανουν τα saddles του kahler τις χορδες , να το παιρνας μια λεπτη επίστρωση καλάϊ γιατί βλέπω να θες κάθε 2 μέρες χορδές .
?? ?? Γιατι το λες αυτο?

γιατι τα kahler απο κατασκευης του σπανε πολυ ευκολα τις χορδες . ψαχτο στο νετ. θα δεις και tutorials

Χαλαρώστε λιγο γιατί το θέμα με τα Κahler κοντεύει να εξελιχθεί όπως τη περίπτωση της Wikipediaμε τα 300.000.000 δισκους της Μούσχουρη.

Στη θεωρία όλοι μπορούμε να πούμε το μακρύ και το κοντό μας και σαν Ελληνες φυσικά να υπερβάλουμε στο μέγιστο βάζοντας και δικές μας θεωρίες μέσα.

Πόσοι απο σας έχετε παιξει με Κahler και πόσες κούτες χορδές έχετε αλλάξει εξ'αιτίας του?

Εγώ απο το '87 είχα και έχω κιθάρες με Κahler, και δεν είχα ούτε έχω πρόβλημα με σπάσιμο χορδών, ούτε  με το setup. Αρκει φυσικα να βρεθεί ένας @ρχιδ@τος "μάστορας" να το σετάρει, διότι ΟΛΟΙ κατα 99,9999999999999% ασχολούνται με τα Floyd και τύπου Floyd και δεν έχουν εμπειρεία απο τα συγκεκριμένα.

Αν θέλετε και τη γνώμη μου, τα νέας γενιάς Kahler και τα πρώτα τα Edge της Gotoh (όπως αναφέρθηκαν πιο πάνω), είναι κλάσεις ανώτερα απο τα Floyd.

Θα σου πω σε κανα μηνα :P Αν δω προβλημα ισως το αλλαξω με καποιο καινουριο Hybrid Kahler, ωστε να το χω σταθερο.

Παντως η Robin Medley Custom που ειχα δεν εμενε κουρδισμενη με τιποτα με το kahler οσο και να προσπαθησα.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back