- Πόντοι
- 98
...και πολλοί (κι εγώ μέσα) συμφωνούν μαζί σουmetallica21 είπε:δεν μ αρεσει να καθομαι μπροστα στον υπολογιστη για να παιζω..πλεον τα κανουμε ολα μεσω η/υ.αν ειναι να παιζουμε κ μουσικη με το βλεμα κολλημενο στην οθονη κ το χεριστο ποντικι δεν μ αρεσει ειμαι κατα....
Μην απορρίπτεις και αυτην την λυση.metallica21 είπε:δεν μ αρεσει να καθομαι μπροστα στον υπολογιστη για να παιζω..πλεον τα κανουμε ολα μεσω η/υ.αν ειναι να παιζουμε κ μουσικη με το βλεμα κολλημενο στην οθονη κ το χεριστο ποντικι δεν μ αρεσει ειμαι κατα....
ok,metallica21 είπε:δεν θα με ενδιεφερε κτ τετοιο...θελω να παιζω στο δωματιο μου θελω να παιζω στο σαλονι θελω να βγω στο μπαλκονι...αληθεια απο υπολογιστη εχω σουπερ μηχανιμα προσφατα αγορασμενο.δεν θα απορριψω κτ για το μελλον αλλα προς το παρον δεν μ αρεσει καθοολου κτ τετοι
Αυτή τη γαμάτη πρόταση, γιατί δεν την σχολίασε κανείς;harrisxr650 είπε:bugera v22
http://www.thomann.de/gr/bugera_v22.htm
μεταχειρισμενο τον βρισκεις μπορει και λιγοτερα απο 200 και ειναι vfm.
1) Είναι εκτός του χρηματικού ορίου που διαθέτει ο OP.Mash the Sandwich είπε:Αυτή τη γαμάτη πρόταση, γιατί δεν την σχολίασε κανείς;
Να συμπληρώσω τον φίλτατο geodimitri, λέγοντας ότι δεν τον παίρνει κανείς να παίξει από το σαλόνι στο δωμάτιο, μετά στο μπαλκόνι, κλπ.geodimitri είπε:1) Είναι εκτός του χρηματικού ορίου που διαθέτει ο OP.
2) Δεν θα καταφέρει να παίξει metal (αξιοπρεπώς) με αυτόν τον ενισχυτή χωρίς την αγορά κάποιου OD/Distortion πεταλιού.(Αυτό δεν το λέω εκ πείρας, αλλά από τις πολλές γνώμες που έχω διαβάσει σε φόρουμ.)
Το μεγάφωνο είναι ΓΤΠ.metallica21 είπε:δοκιμασα κανα δυο φορες εντελως απο περιεργια να παιξω εχοντας συνδεσει ακουστικα....παιζοντας μου φανηκε στα αυτια μου σαν να ειμαι 10 φορες καλυτερος.
Καλά. Κατέβασε και εγκατάστησε ένα demo του Guitar Rigmetallica21 είπε:δεν θα με ενδιεφερε κτ τετοιο...θελω να παιζω στο δωματιο μου θελω να παιζω στο σαλονι θελω να βγω στο μπαλκονι...αληθεια απο υπολογιστη εχω σουπερ μηχανιμα προσφατα αγορασμενο.δεν θα απορριψω κτ για το μελλον αλλα προς το παρον δεν μ αρεσει καθοολου κτ τετοι
Επιβεβαιωνω οτι οι Park ειναι προκατοχοι των MG χωρις να ειναι τιποτα ιδιαιτερο ηχητικαgeodimitri είπε:Να κάνω μια διόρθωση όσον αφορά τον ενισχυτή μου.
Έγραψα στο πρώτο μου ποστ ότι έχω τον Marshall MG30. Σήμερα που τον ξεσκόνισα παρατήρησα ότι δεν είναι MG Series αλλά Park Series και για την ακρίβεια είναι ο Marshall G30R CD. Πάντως νομίζω ότι οι Park είναι προκάτοχοι των MG οπότε πάνω - κάτω μια απ' τα ίδια είναι.![]()