- Πόντοι
- 48
Ωχ, αυτό θα είναι όντως μεγάλο πρόβλημα...
Ευχαριστώ πολύ για την εξήγηση.
Ευχαριστώ πολύ για την εξήγηση.

Ακριβώς πώς γίνεται, δεν ξέρω, αλλά μπορείς να πειραματιστείς με τα ειδικά σπρέυ της Dublicolorscofield είπε:για να μην ανοιγω νεο θεμα,εχεις κανεις υποψιν του πως κ αν γινεται DIY crackle βαψιμο σε σωμα κιθαρας? :![]()
Υπαρχει ειδικο χρωμα (χρωματα) για αυτο βαψιμο ,το ειδα σε χρωματοπωλειο παλιοτερα ,ο τυπος μου ειπε οτι,περνας το χρωμα που θες να εχουν μεσα οι ρωγμες ,μετα το βασικο χρωμα και απο πανω εναν διαλυτη που "σπαει " το βασικο χρωμα .(αυτα μονο θυμαμαι)για να μην ανοιγω νεο θεμα,εχεις κανεις υποψιν του πως κ αν γινεται DIY crackle βαψιμο σε σωμα κιθαρας?
Αυτό το κάναμε σε μπουκάλια από μπύρες παλιά,καθαρίζαμε καλά το μπουκάλι από τα αυτοκόλιτα περνούσαμε το χρώμα και αυτό από μόνο του έκανε ρωγμές βάζαμε και ένα λαμπάκι μέσα για να φαίνεται από τις ρωγμές,ωραίες εποχές ;D ;D ;Ddroneblack είπε:Υπαρχει ειδικο χρωμα (χρωματα) για αυτο βαψιμο ,το ειδα σε χρωματοπωλειο παλιοτερα ,ο τυπος μου ειπε οτι,περνας το χρωμα που θες να εχουν μεσα οι ρωγμες ,μετα το βασικο χρωμα και απο πανω εναν διαλυτη που "σπαει " το βασικο χρωμα .(αυτα μονο θυμαμαι)
θα παω σε κανα δυο να ρωτησω να δω αν ξερουν να μου πουν...θενκς!droneblack είπε:Υπαρχει ειδικο χρωμα (χρωματα) για αυτο βαψιμο ,το ειδα σε χρωματοπωλειο παλιοτερα ,ο τυπος μου ειπε οτι,περνας το χρωμα που θες να εχουν μεσα οι ρωγμες ,μετα το βασικο χρωμα και απο πανω εναν διαλυτη που "σπαει " το βασικο χρωμα .(αυτα μονο θυμαμαι)