- Πόντοι
- 38
Πρόσφατα άλλαξα μαγνήτες στην strat μου...
Βρήκα απο έναν καλό φίλο ένα σετ μεταχειρισμένων Van Zandt.
Συγκεκριμένα είναι οι εξής: Van Zandt true vintage (neck)
Van Zandt true vintage (middle)
Van Zandt truebucker (bridge)
Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα με τίποτε να βάλω humbucker στην πίσω θέση, όταν όμως άκουσα και έπαιξα τον truebucker άλλαξα αμέσως γνώμη!.. ;D
Δεν έχω ξανακούσει διπλό μαγνήτη με τόσο καθαρό ήχο!...Είναι σίγουρα ο καλύτερος (για τα δικά μου standard) που έχω παίξει ποτέ μου!!... 8)...(και σπλιταρισμένος μαζί με τον middle στην θέση 4 ακούγεται επίσης καταπληκτικά!)
Στο κλιπάκι που έχω ανεβάσει κάνω μια περιήγηση του πενταθέσιου ξεκινώντας απο τον neck και καταλήγοντας στον truebucker.
Το μόνο που έχει προστεθεί μετά την ηχογράφηση είναι λίγο reverb.
No compression ,no eq ,no limiter...
Περιττό να πω πως είμαι σούπερ ευχαριστημένος απο την επιλογή μου!...

ΥΓ: ο ενισχυτής που διακρίνεται στην τρίτη φωτογραφία ΔΕΝ είναι δικός μου!... ;D ;D
Βρήκα απο έναν καλό φίλο ένα σετ μεταχειρισμένων Van Zandt.
Συγκεκριμένα είναι οι εξής: Van Zandt true vintage (neck)
Van Zandt true vintage (middle)
Van Zandt truebucker (bridge)
Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα με τίποτε να βάλω humbucker στην πίσω θέση, όταν όμως άκουσα και έπαιξα τον truebucker άλλαξα αμέσως γνώμη!.. ;D
Δεν έχω ξανακούσει διπλό μαγνήτη με τόσο καθαρό ήχο!...Είναι σίγουρα ο καλύτερος (για τα δικά μου standard) που έχω παίξει ποτέ μου!!... 8)...(και σπλιταρισμένος μαζί με τον middle στην θέση 4 ακούγεται επίσης καταπληκτικά!)
Στο κλιπάκι που έχω ανεβάσει κάνω μια περιήγηση του πενταθέσιου ξεκινώντας απο τον neck και καταλήγοντας στον truebucker.
Το μόνο που έχει προστεθεί μετά την ηχογράφηση είναι λίγο reverb.
No compression ,no eq ,no limiter...
Περιττό να πω πως είμαι σούπερ ευχαριστημένος απο την επιλογή μου!...

ΥΓ: ο ενισχυτής που διακρίνεται στην τρίτη φωτογραφία ΔΕΝ είναι δικός μου!... ;D ;D