- Πόντοι
- 36
O Satriani το θέλει αυτό όχι ο Vai ;Dharilatron είπε:Αφού το θέλει -λέει- να το βάλει στο 11. ;D
O Satriani το θέλει αυτό όχι ο Vai ;Dharilatron είπε:Αφού το θέλει -λέει- να το βάλει στο 11. ;D
Πού το άκουσες το OD ήθελα να 'ξερα! Γιατί αν αυτό που έβγαζε το πρώτο μισό του Jemini λέγεται OD, τότε ο ιδανικός ενισχυτής για blues πρέπει είναι ο Bogner Uberschall... :Kostas-5150 είπε:Το κακο στο Jemini ειναι οτι εχεις η το ενα mod η το αλλο,και τα 2 μαζι (dist+OD) δεν γινεται.
Είναι θέματα από το Crying Machine του Vai... Τσέκαρέ το, το θεωρώ πολύ δυνατό κομμάτι, παρ' όλο που δεν είμαι φανατικος του είδους...Alchemist είπε:Και για να πω την αλήθεια, άκουσα πολλά ωραία riffs στο σημείο που έπαιζαν οι... δύο Vai!![]()
αυτο που λες ειναι απολυτο!OlvaR είπε:θα συμφωνισω...ποσο μαλον οταν αυτος ειναι ο vai! βασικα δεν ξερω οταν ακουω καποιον να λεει οτι δεν του αρεσει ο vai ειναι σαν να ακουω "δεν μαρεσει η κιθαρα" μου φενεται σχεδον αδιανοητο με τοσο ευρος και ποικιλια στη μουσικη του να μην αρεσουν σε καποιον εστω 5-10 κοματια του!....οπως και να εχει οποιος δεν τον ακουει αυτος χανει!
....το πεταλακι τα σπαει το βιντεο το εχω δει εδω και καιρο και μαρεσε παρα πολυ (και το βιντεο και το πεταλι!)
Κάτσε, αυτο δεν το έχουμε κάνει ήδη?bluezlick είπε:οποιος δεν γουσταρει Danny Gatton πρεπει να του κοψουμε το δεξι παπαρι!
Εγώ πάλι δεν αντέχω να βλέπω κιθάρα με ...χερούλι ούτε δευτερόλεπτο. ;Dbluezlick είπε:εγω τον VAI δεν μπορω να το ακουσω ουτε δευτερολεφτο!
ο ηχος του με προκαλει αναγουλα κ το παιξιμο μου ειναι εντελως αδιαφορο
τον παραδεχομαι σαν κιθαραστα αλλα κ σαν συνθετη!
απλος δεν ειναι του γουστου μου!
Πως καταφέρνεις και παραδέχεσαι έναν κιθαρίστα όταν σου είναι εντελώς αδιάφορο το παίξιμο του,σου προκαλέι αναγούλα ο ήχος του και δεν μπορεις να τον ακούσεις ούτε δευτερόλεπτο;;bluezlick είπε:αυτο που λες ειναι απολυτο!
εγω τον VAI δεν μπορω να το ακουσω ουτε δευτερολεφτο!
απλος δεν ειναι του γουστου μου! δεν μπορεις δλς να λες οτι δνε μου αρεσει η κιθαρα!
οκ κ οποιος δεν γουσταρει Danny Gatton πρεπει να του κοψουμε το δεξι παπαρι!
![]()
γιατι πολυ απλα παραδεχομαι οτι εχει πολυ καλη τεχνικη οτι με το παιξιμο του εχει παει σε αλλο επιπεδο την κιθαρα κ οτι ξερει να γραφει μουσικη!janick είπε:Πως καταφέρνεις και παραδέχεσαι έναν κιθαρίστα όταν σου είναι εντελώς αδιάφορο το παίξιμο του,σου προκαλέι αναγούλα ο ήχος του και δεν μπορεις να τον ακούσεις ούτε δευτερόλεπτο;;
Μάλλον λέει ότι "ο Γιώργος μαγειρεύει πολύ καλή φασολάδα, αλλά εμένα δε μου αρέσει η φασολάδα γιατί πάω συχνά τουαλέτα". Δε βρίσκω τίποτα το ανισσόροπο σε αυτό.OlvaR είπε:"το φαι του γιωργου δεν μαρεσει καθολου! μου φερνει αναγουλα και εχει απεσια γευση και μιρωδια....δε μπορω να φαω ουτε μπουκια! αλλα τον παραδεχομαι σαν μαγειρα!"
αυτο ακριβως λες...θα μπορουσες να πεις ενα σκετο "απλα δεν μαρεσει" χωρις να το χωσεις αναμεσα σε αλλα τοσα ανισοροπα πραγματα...
Μήπως λοιπόν ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ τώρα?bluezlick είπε:αυτο που λες ειναι απολυτο!
εγω τον VAI δεν μπορω να το ακουσω ουτε δευτερολεφτο!
απλος δεν ειναι του γουστου μου!
...
...
Ρε'συ τα'χω δει κ τα 2 απο βιντεακια-τεστ του GW,νομιζω του τρεχον μηνα,αυτα που εγιναν post εδω δεν τα ειδα.Το Satchurator ειναι μια χαρα,φουλ σε αρμονικες και δειχνει και κουλ.Alchemist είπε:Εμένα μου ακούστηκαν ως εξής:
-Το Jemini πολύ καλό για να βγάλεις ήχο Vai ή παρόμοιο, σκέτο τζιτζίκι κατά τα άλλα.
-Το Satchurator μέτριο, πολύ μέτριο. Υπάρχουν πολύ καλύτερα dist pedals εκεί έξω.
Ο Vai τα έσπασε βέβαια, πολύ γουστόζικο το βιντεάκι! ;D
Και για να πω την αλήθεια, άκουσα πολλά ωραία riffs στο σημείο που έπαιζαν οι... δύο Vai!
Πού το άκουσες το OD ήθελα να 'ξερα! Γιατί αν αυτό που έβγαζε το πρώτο μισό του Jemini λέγεται OD, τότε ο ιδανικός ενισχυτής για blues πρέπει είναι ο Bogner Uberschall... :![]()