Vai Jemini distortion pedal (ντέμο μπάι da man himself) και Vox Satchurator

bloody_sunday

Μέλος
Πόντοι
38
Eδώ και καιρό έχουν λανσαριστεί τα δυο νέα signature διστόρσια των Vai και Satriani, το πρώτο της Ibanez, το Jemini (παράφραση του Gemini - Δίδυμος... το ζώδιό του!!  ;D) και το δεύτερο της Vox.

22.gif

http://www.ibanez.com/ELECTRONICS/product.aspx?m=JEMINI

Στο βίντεο που ακολουθεί ο Steve Vai το παρουσιάζει, και έχει το απίστευτο γέλιο: αυτοσαρκάζεται ανηλεώς και διακωμωδεί το... τεράστιο εγώ του μέχρι τελικής πτώσεως!!!!

Tιμές: γύρω στα 100 το Satchurator, γύρω στα 190 το Jemini.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
αυτοσαρκάζεται ανηλεώς και διακωμωδεί το... τεράστιο εγώ του μέχρι τελικής πτώσεως!!!!
φοβερος!ειναι συμπαθεστατος και γενικα πολυ ψαγμενος (εχω διαβασει αρκετες συνεντευξεις του & ειναι οντως πολυ spiritual ατομο με τρομερη παιδεια ) δυστυχως αυτα που παιζει μου προκαλουν ατελειωτα χασμουρητα.... :-[

α0χα00χα0χα0χα0χ0αχ0α

Απαλευτος ο Vai  ;D ;D ;D ;D ;D

Του Satch το πεταλι μου κανει ενα κατι παντως....

Τίποτε δεν είναι τυχαίο: το πρώτο gig του Vai ήταν με τον αείμνηστο Zappa.

Και όταν πριν μερικά χρόνια (και μερικά εκατομμύρια δίσκους μετά το ξεκίνημά του) διάβασα να λέει ότι "τώρα τελευταία μόλις έχω αρχίσει να θεωρώ τον εαυτό μου μουσικό", ε, είναι να μην τον συμπαθήσεις?

Φίλε bloody, υπάρχουν πολλαπλά λογοπαίγνια στο όνομα του πεταλιού ("Gemini", το ζώδιό του, "Jem and I").  ;)

Το Satchurator ωραίο, αλλά πιο πολύ μου κάνει εντύπωση η κιθάρα στο demo, μια από τις καινούργιες Virage της Vox.  ;)

TGL είπε:
Τίποτε δεν είναι τυχαίο: το πρώτο gig του Vai ήταν με τον αείμνηστο Zappa.
Το χιούμορ του έχει στοιχεία από το χιούμορ του Frank, αλλά Frank δεν είναι κανείς...

Το Jemini μου ακούστηκε κάπως βρώμικο ειδικά το αριστερό πετάλι.Νομίζω ότι το Satchurator είναι πιο πρακτικό πετάλι και ηχητικά μου άρεσε πολύ περισσότερο!!

Ναι είμαι φαν του satch to ξέρω ;D ;D ;D

Μπα quintiplet, αυτά εχουν ξαναειπωθεί από τον SF (τα ίδια και για τον Satriani) και δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό στο να εκφράζει κάποιος την άποψή του...

TGL είπε:
Και όταν πριν μερικά χρόνια (και μερικά εκατομμύρια δίσκους μετά το ξεκίνημά του) διάβασα να λέει ότι "τώρα τελευταία μόλις έχω αρχίσει να θεωρώ τον εαυτό μου μουσικό", ε, είναι να μην τον συμπαθήσεις?
Kαι όχι μόνο αλλά συνεχώς λέει ότι αν ο ίδιος έχει φτάσει κάπου, το 80% οφείλεται στην πολύ σκληρή δουλειά που έχει κάνει με την τεχνική του, και σχεδόν καθόλου στο ταλέντο!

Το Satchurator ωραίο, αλλά πιο πολύ μου κάνει εντύπωση η κιθάρα στο demo, μια από τις καινούργιες Virage της Vox.  ;)
Ναι, έχω διαβάσει πολλά για αυτήν... αν και δεν είναι η πρώτη φορά που η Vox βγάζει κιθάρα, είναι πολυαναμενόμενη.

Πίσω στο θέμα: το Jemini νομίζω ότι ταιριάζει περισσότερο σε αυτούς που έχουν την τεχνική για να το αναδείξουν, ενώ το Satchurator φαίνεται πιο φιλικό στον average (κουλό) κιθαροπαίχτη...  ;D

bloody_sunday είπε:
Μπα quintiplet, αυτά εχουν ξαναειπωθεί από τον SF (τα ίδια και για τον Satriani) και δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό στο να εκφράζει κάποιος την άποψή του...

....
Και πρέπει να κρατάμε κατά νού οτι το λες οτι βαριέσαι κάποιο μουσικό είδος ή μουσικό δεν σημαίνει ότι αμφισβητείς τη σοβαρότητά του. Έτσι δεν είναι?

Παρεπιπτόντως, τα πεταλάκια δεν μου πολυάρεσαν.  :) 

δυστυχως αυτα που παιζει μου προκαλουν ατελειωτα χασμουρητα....
(ενω του κιθαριστα των REM εεεε?)  ;D  ;D  ;D

Τα πεταλακια πολυ καλα και τα δυο γι αυτο που ειναι, μακαρι να τα ειχαμε και τα 2

Ναι μωρε, χαλαρά, δεν είπα τπτ για τον SF, απλά προέβλεψα ότι θα ξεκινήσει ακόμη μια φορά μάχη βιρτουόζοι VS μινιμαλιστές.

Και ιδού, ο playloud δίνει την αρχή  ;D

playloud είπε:
(ενω του κιθαριστα των REM εεεε?)  ;D  ;D  ;D
Οπότε αναμένουμε απάντηση SF and, let the battle begin  ;D

Και πρέπει να κρατάμε κατά νού οτι το λες οτι βαριέσαι κάποιο μουσικό είδος ή μουσικό δεν σημαίνει ότι αμφισβητείς τη σοβαρότητά του. Έτσι δεν είναι?
Εννοείται, και γω τον Liszt ώρες ώρες τον βαριέμαι (ο wanker του πιάνου  ;D) αλλά δεν τολμώ να ξεστομίσω τίποτα για την ποιότητα της μουσικής του.

Παρεπιπτόντως, τα πεταλάκια δεν μου πολυάρεσαν.  :) 

Εμένα ο ήχος στο video μ' άρεσε πολύ, αλλά κάτι μου λέει ότι τα πεταλάκια είναι τα τελευταία που ευθύνονται γι αυτό  ::)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
quintiplet είπε:
Ναι ρε, χαλαρά, δεν είπα τπτ για τον SF, απλά προέβλεψα ότι θα ξεκινήσει ακόμη μια φορά μάχη βιρτουόζοι VS μινιμαλιστές.

Και ιδού, ο playloud δίνει την αρχή  ;D

Οπότε αναμένουμε απάντηση SF and, let the battle begin  ;D
Δεν υπαρχει περιπτωση να ξεκινησω πολεμο με τον SF. Απλα οπως ειπε και καποιος πριν ειπα την γνωμη μου...

Το κακο στο Jemini ειναι οτι εχεις η το ενα mod η το αλλο,και τα 2 μαζι (dist+OD) δεν γινεται.

Kostas-5150 είπε:
Το κακο στο Jemini ειναι οτι εχεις η το ενα mod η το αλλο,και τα 2 μαζι (dist+OD) δεν γινεται.
Δε θα ήταν υπερβολή;;;Ήδη απο μόνα τους μου βρωμίζαν κάπως...

janick είπε:
Δε θα ήταν υπερβολή;;;Ήδη απο μόνα τους μου βρωμίζαν κάπως...
Αφού το θέλει -λέει- να το βάλει στο 11.  ;D

playloud είπε:
Δεν υπαρχει περιπτωση να ξεκινησω πολεμο με τον SF. Απλα οπως ειπε και καποιος πριν ειπα την γνωμη μου...
Ο Play ειναι φιλος μου & με φιλους εγω δεν μαλλωνω! :)

Πολύ ωραία τα βιντεάκια και τα πετάλια μου άρεσαν αρκετά (ή μήπως οι παίκτες;  ;) ), έστω και από τον Εσυσωλήνα. Ειδικά το pad switch του Satchurator πολύ εύχρηστο feature για πεταλόπληκτους  :)

Ο Vai είναι φοβερός ψυχαγωγός και ο Satch είναι τοπ, πλέιν αντ σίμπλ  8)

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back