V Guitar Project

Δυστυχως τα κομματια δεν ηταν πλανισμενα σωστα με αποτελεσμα απο την μια μερια να ερθουν προσωπο και απο την αλλη να ξεκινανε σωστα και να καταληγει το ενα κομματι μισο χιλιοστο μικροτερο. Επισης δεν ηταν γωνιασμενα σωστα και ετσι οταν κολληθηκαν καναν μια μικρη γωνια μεταξύ τους. Η λυση ηταν να φτιαξω ενα planning jig. Το αποτελεσμα μπορω να πω οτι ηταν τελειο απλα κατεβηκε το σωμα 2 χιλιοστα στο συνολο, πραγμα που δεν με πειραζει καθολου.

Στη τεταρτη φωτο μπορειτε να δειτε το αποτελεσμα και στη πεμπτη ποια ηταν τα προβληματα.

IMG_1899.jpg

IMG_1903.jpg

IMG_1906.jpg

IMG_1911.jpg

lathos.jpg

Ωραία εξελίσσεται το project.

Τι χρώμα θα την βάψεις?

krknow είπε:
Κιτρινο γυαλιστερο το σωμα, μαυρο ματ το μπρατσο.

Δες στη πρωτη σελιδα εχω ενα προσχεδιο

Έχω πάρει ένα καφάσι μπύρες και δυο κιλά ποπ κορν, θα δούμε καθόλου πριονίδι?
Τελικά το ποπ κόρν με πειράζει…

Περιμενα 4 μερες να μου κοψουν το Template του σωματος για το ρουτερ. Γαμ..σετα.

Χθες που ειχα χρονο, δεν ειχα το template. Σημερα εχω προβα, ΠΣΚ εχω live στην Αταλαντη, οποτε απο Δευτερα οτι κανω και αναλογα τι ωρα θα ξεμπερδεψω απο τη δουλεια.

Που να ειχα και τιποτα δυσκολο να φτιαξω ποσο καιρο θα μου επερνε. ;D

Αν ειχα ελευθερο χρονο κανονικα θα επρεπε να το εχω τελειωσει τοσες μερες.

Αλλα δεν πειραζει, χαλαρα, ουτε δεκα μερες δεν εχουν περασει απο τοτε που ξεκινησα.

Υ.Σ. Κοψε τα ποπ κορν, χαλανε.

IMG_1919.jpg

krknow είπε:
ΠΣΚ εχω live στην Αταλαντη
Μιας και κοντά θα μαι, τι live ειν τούτο;

audiokostas είπε:
Μιας και κοντά θα μαι, τι live ειν τούτο;
Ενα τριημερο φεστιβαλ ειναι που γινεται στη Σκαλα Αταλαντης στα παλιομάγαζα.

Ειχε γινει περισυ πρωτη φορα και γινεται και φετος. Δεν ξερω και τρελες λεπτομερειες.

Αυτο ειναι το λινκ του FB https://www.facebook.com/events/593550684000343/?ref=3

Τα παιδια τα εσπασαν κυριολεκτικα!  ;D ;D

Δυστυχως εφυγα την ωρα που τελειωσατε και δεν προλαβα να σας χαιρετησω  :-[ αλλα ήταν πολυ καλα και τις 3 μερες..

Θα ηθελα να μου πει καποιος το προτελευταιο κομματι σας ποιο ήταν (αν θυμαστε σειρα) και αν το εχετε ηχογραφησει..μου αρεσε πιο πολυ απ'ολα!  ;D

Χθες ξεκινησα να κοψω το σωμα.

Εβαλα οδηγους για να ξακρισω γυρω γυρω το πολυ ξυλο με τη σεγα και να μεινουν 3 χιλιοστα περιπου για να κοπει με το ρουτερ. Το template μου ειναι μισο γιατι και απο τις δυο πλευρες ειναι το ιδιο και εφτιαξα και ενα extra μικρο επειδη το μπρατσο εχει ενα καλπυλωτο τελειωμα για εχει και το σωμα το ιδιο. Δυστυχως ειχα ενα μικρο ατυχημα και επρεπε να σταματησω γιατι εσπασε εν κομματακι και επρεπε να το κολλησω πριν συνεχισω.

IMG_1919_.jpg

IMG_2095_.JPG

IMG_2100_.JPG

IMG_2101_.JPG

IMG_2111_.JPG

Σημερα συνεχισα με το σωμα και μπηκε και το μπρατσο. Στη μια φωτο φαινεται και το τελειωμα στη ενωση με το μπρατσο.

Πολυ μ' αρεσει αυτη η καμπυλη που κανει στην ενωση. :)

IMG_2114_.JPG

IMG_2115_.JPG

IMG_2119_.JPG

IMG_2120_.JPG

IMG_2122_.JPG

Μετα τις καλοκαιρινες διακοπες ειπα να ασχοληθω και λιγο με τη κιθαρα.

Επειδη ειχε Locking nut ειπα να χρησιμοποιησω το κενο που δημιουργηθηκε βγαζοντας το για να φτιαξω ενα αυλακι για το nut. Εκλεισα τις παλιες τρυπες απο το μπρατσο με καβιλιες, ανοιξα τρυπες στο σωμα και βιδωσα το μπρατσο και εφτιαξα την τρυπες για τη γεφυρα και τον μαγνητη.

IMG_2545.jpg

IMG_2553.jpg

IMG_2546.jpg

IMG_2554.jpg

IMG_2556.jpg

Ελα βρε αφου φενεται καθαρα. Εβαλε ενα κοματι ξυλο και το εφαγε να το ισιωσει. Δεν ξερω πως θα ειναι οι χορδες σε σχεση με το headstock μην βρισκουν. Τσεκ μπρο

messalion είπε:
Στη θεση του locking nut τι εχεις κανει ακριβως ?
Στην ουσια προσθεσα ενα ξυλο και συνεχισα την κληση του headstock μεχρι εκει που μπαινει το Nut. To nut μπηκε σαν οδηγος και κολληθηκε το ξυλο στο υπολοιπο κενο που ειχε μεινει, μετα με το τριβιο εφαγα υπο γωνια μεχρι να ερθει και να συνεχισει το headstock μεχρι το nut και ετσι εφτιξα ενα αυλακι που περιπου οπως ειναι στις stratocaster.

Δεν ξερω πως θα ειναι οι χορδες σε σχεση με το headstock μην βρισκουν. Τσεκ μπρο
no problemo, ολα ΟΚ.

Μετα απο κανα δυο μηνες αξιοθηκα να τελειωσω και το μπρατσο. ;D

Εκλεισα τις τρυπες απο το Locking nut, ετριψα σωμα και μπρατσο και ειναι ολα ετοιμα.

Lets go for painting :) :) :)

IM2706.jpg

IM2711.jpg

IM2712.jpg

IM2716.jpg

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back