Νομίζω ότι έχει βγάλει η
Gibson και ο Brian Moore μοντέλα με USB Interface' date=' σίγουρα είναι trend όλη η υπόθεση και ουσιαστικά δεν παρέχουν τίποτα παραπάνω από ακόμα πιο εύκολο DI Recording. Περισσότερα παιχνίδια για να παίζουμε, τπτ παραπάνω

Πλάκα στην πλάκα μας κόβω να συζητάμε σε 2 - 3 χρόνια αν περισσότερο όγκο παίρνουμε από 7.1 ηχεία και το πόσο καθοριστικό είναι το woofer στην ποιοτητα του ήχου.
Για μένα πάντως το PC σημαίνει ένα μόνο πράγμα PES 5 - άντε και κανά downloading. Κολλημένος με την μπάλα.[/quote']
Θα διαφωνήσω και στα 2 σημεία του παραπάνω post, χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω κανέναν φυσικά.
1. Ουσιαστικά έχουμε το πιο εύκολο recording κιθάρας ever, χωρίς καμία ανάγκη για DI, κονσόλες, ενισχυτές, μικρόφωνα και τα σχετικά. Είναι μια μίνι επανάσταση για κάποιον που θέλει να ηχογραφεί με μια αξιοπρεπή ποιότητα στον υπολογιστή του, χωρίς να αγχώνεται για εξοπλισμό ή τεχνικές ηχογράφησης.
2. Κάπως off-topic αλλά αισθάνομαι την ανάγκη να το πω. Υπάρχουν χιλιάδες πράγματα που μπορείς να κάνεις με έναν υπολογιστή. Το γεγονός ότι για τον z43k0 είναι μια παιχνιδομηχανή και μάλιστα για συγκεκριμένο παιχνίδι (τίποτα προσωπικό φίλε μου, χάριν παραδείγματος το αναφέρω) δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει ο κόσμος να πάρει στα σοβαρά τις καινοτομίες που αξιοποιούν τους υπολογιστές στο έπακρο. ¶λλωστε, εγώ προτιμώ το Playstation για Pro! 8)