UPS tracking από Thomann

apos

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Επειδή βλέπω να καθυστερεί πολύ μια παραγγελία από Thomann (έχει φύγει πολλές μέρες τώρα) και επειδή ο Αγγελόπουλος λόγω φόρτου εργασίας αργεί πολύ να απαντήσει στα mail, μήπως ξέρει κανείς αν γίνεται tracking μέσω της UPS, χρησιμοποιώντας κάτι από τα στοιχεία της παραγγελίας στον Thomann? Εννοώ τα στοιχεία που σου στέλνουν με το mail που σου λέει ότι έφυγε η παραγγελία.

Συνήθως στην Ελλάδα τις φέρνει το "Πορτα-Πορτα" των ΕΛΤΑ που δεν έχει tracking number και συνήθως είναι αυτοί που φταίνε για την καθυστέρηση. Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στο τοπικό γραφείο και να ρωτήσεις αν ήρθε η παραγγελία στο όνομά σου απο Γερμανία.

Μόνο μια φορά μου έχει έρθει με UPS και ήρθε γρήγορα. Δεν θυμάμαι όμως γιατί ήρθε με UPS, μάλλον ήταν μεγάλη παραγγελία.

Στο mail έγραφε ότι το έστειλαν με UPS πάντως... τι να πω...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
βεβαιως και γινεται.μπαινοντας στον "λογαρισαμο" σου στον Thomann βρισκεις την παραγγελια διπλα στην οποια αναγραφεται το νουμερο της αποστολης με αυτο το νουμερο πας στο www.ups.com & κανεις tracking....ακομα καλυτερα μπορεις να παρεις τηλ. την UPS.

Συνήθως στην Ελλάδα τις φέρνει το "Πορτα-Πορτα" των ΕΛΤΑ που δεν έχει tracking number και συνήθως είναι αυτοί που φταίνε για την καθυστέρηση. Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στο τοπικό γραφείο και να ρωτήσεις αν ήρθε η παραγγελία στο όνομά σου απο Γερμανία.
Μόνο μια φορά μου έχει έρθει με UPS και ήρθε γρήγορα. Δεν θυμάμαι όμως γιατί ήρθε με UPS' date=' μάλλον ήταν μεγάλη παραγγελία.[/quote']

Εχουν κανονικοτατο Tracking nr. απλα πρεπει να ξερεις να το ψαξεις (μεσω www.dhl.de η ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ δεν εχουν ΚΑΜΜΙΑ ευθυνη για το tracking μια και το δεμα στελνεται απο ΓΕΡΜΑΝΙΑ...) :wink:

Και τις ....300 φορες που εχω παραγγειλει απο THOMANN μου εχουν ερθει το πολυ σε 3 ημερες με Ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ (πορτα-πορτα)

Κοιτα τι μαθαίνει κανείς ... πάω για ψάξιμο στο DHL.DE !!!

βεβαιως και γινεται.μπαινοντας στον "λογαρισαμο" σου στον Thomann βρισκεις την παραγγελια διπλα στην οποια αναγραφεται το νουμερο της αποστολης με αυτο το νουμερο πας στο www.ups.com & κανεις tracking....ακομα καλυτερα μπορεις να παρεις τηλ. την UPS.
Αυτό προσπάθησα να δω από την αρχή' date=' αλλά δεν βρήκα στις "λεπτομέρειες" τις παραγγελίας κάποιον αριθμό που να είναι στις "προδιαγραφές" του tracking nr. της UPS, σύμφωνα τουλάχιστον με αυτό.

Πέρα από το order number (που δεν κάνει), δεν βρήκα κάτι άλλο να δοκιμάσω... Πως το "ονομάζει" ο thomann αυτόν τον αριθμό που θα χρησιμοποιήσω στο site της UPS?

Μόνο μια φορά μου έχει έρθει με UPS και ήρθε γρήγορα. Δεν θυμάμαι όμως γιατί ήρθε με UPS' date=' μάλλον ήταν μεγάλη παραγγελία.[/quote']

Εχουν κανονικοτατο Tracking nr. απλα πρεπει να ξερεις να το ψαξεις (μεσω www.dhl.de η ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ δεν εχουν ΚΑΜΜΙΑ ευθυνη για το tracking μια και το δεμα στελνεται απο ΓΕΡΜΑΝΙΑ...) :wink:

Και τις ....300 φορες που εχω παραγγειλει απο THOMANN μου εχουν ερθει το πολυ σε 3 ημερες με Ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ (πορτα-πορτα)
Εγω πάντως δεν βρήκα άκρη με την DHL, απο ποιό σημείο ακριβως κάνεις tracking ?

Παλιότερα είχα δοκιμάσει κι εγώ αλλά δεν είχα βγάλει άκρη. Τώρα όμως πείσμωσα περισσότερο και τελικά όντως δουλεύει! Στο www.ups.com που είπαν και τα παιδιά, πας στο Tracking και επιλέγεις Track by Reference.

Εκεί, βάζεις τη χώρα σου (Ελλάδα), το Τ.Κ. σου και στο shipment reference βάλε το ORDER No. που έχει η παραγγελία σου στο Thomann. π.χ. 99999.99999

Πρέπει να επιλέξεις αν αυτό που περιμένεις από τον Thomann είναι parcel ή freight (εμένα ένα δωδεκάκιλο δέμα ήταν parcel) και voi la! Σου βγαίνει το tracking...

Ελπίζω να σου δουλέψει κι εσένα.

INSOMNIAC είσαι ΘΕΟΣ!!!!!!

Ούτε στον Thomann δε το ξέρουν αυτό!!!

Πήρα σήμερα, και δε μπορούσαν να μου δώσουν (εκείνη τουλάχιστον την ώρα) tracking number και μου είπαν να ξανατηλεφωνήσω αύριο-μεθαύριο...

Ξαφνικά νιώθω πολύ έξυπνος και χρήσιμος :lol: :lol: :P

Τουλάχιστον τ'αποτελέσματα σας ήταν καλά? Εμένα ακόμα έρχεται...:/

Ρε γμτ λέτε να γίνεται τίποτα? Έχω παραγγείλει κι εγώ κάτι με τον deadendmind από Thomann τα οποία έχουν φύγει από την Τρίτη 19 του μήνα και δεν έχουν φτάσει ακόμα. Σήμερα πήραμε και τηλέφωνο στις ταχυμεταφορές των ΕΛΤΑ και μας είπαν ότι στο σύστημά τους δεν υπάρχει κάποιο δέμα με το parcel number του Θωμά. Το περίεργο είναι ότι όσες φορές έχω παραγγείλει εγώ ή φίλος μου κάτι από εκεί πραγματικά ισχύει αυτό που είπε ο Superfunk, ότι δηλαδή έχουν φτάσει το πολύ σε 3 μέρες...

Θέλω τον Pignooooose μου... :( :( :( :( :(

Παλιότερα είχα δοκιμάσει κι εγώ αλλά δεν είχα βγάλει άκρη. Τώρα όμως πείσμωσα περισσότερο και τελικά όντως δουλεύει! Στο www.ups.com που είπαν και τα παιδιά' date=' πας στο Tracking και επιλέγεις Track by Reference.
Εκεί, βάζεις τη χώρα σου (Ελλάδα), το Τ.Κ. σου και στο shipment reference βάλε το ORDER No. που έχει η παραγγελία σου στο Thomann. π.χ. 99999.99999

Πρέπει να επιλέξεις αν αυτό που περιμένεις από τον Thomann είναι parcel ή freight (εμένα ένα δωδεκάκιλο δέμα ήταν parcel) και voi la! Σου βγαίνει το tracking...

Ελπίζω να σου δουλέψει κι εσένα.[/quote']

Στο site της DHL εχει μια επιλογη που λεγεται Euro Express Reference αλλα δυστυχως δεν δεχεται τον αριθμο που μου δωσε ο Σαλατας του Thomann... Γενικα εχω πολυ κακες εμπειριες απο tracking numbers, ποτε δεν μου δουλεψαν, μαλλον επειδη δεν ξερω να τους χρησιμοποιω... Εμενα ο Αγγελοπουλος μου ειπε σημερα πως κατα πασα πιθανοτητα δεν εχουν βαλει sticker barcodes στα δεματα η κατι τετοιο για αυτο δεν μου "πιανει" η αναζητηση... Ξερει κανεις πως ψαχνουμε με DHL ???

Τουλάχιστον τ'αποτελέσματα σας ήταν καλά?
Όχι...

tracking.jpg

Τι κάνει τόσες μέρες στη Γερμανία?? Από Πέμπτη ακίνητο... :(

Κουράγιο.. Τα ίδια πέρασα κ εγώ (σήμερα έφτασε το πακέτον) και έμπαινα κάθε τρεις και λίγο να δω το tracking, κάποια στιγμή έβγαλε αναμενόμενη ημ/νια παράδοσης στα πάνω στοιχεία, η οποία και επαληθεύτηκε.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα