Ποιές φράσεις γουστάρετε?
Ποιά licks πάιζετε μόλις πιάσετε την κιθάρα σας?
Πάνω σε ποιά κλιμακα ή τρόπο τα κολλάτε και τί συναίσθημα σας δίνει?
Μπορεί μια φράση να περιγράψει την εκάστοτε ψυχολογική σας κατάσταση?
Πχ εγώ τις τελευταίες 2 εβδομάδες έχω φάει κόλλημα με τις ντιμινουίτες (επικρατεί ένα χάος στο μυαλό μου :?) και παίζω τα εξής, ειδικότερα όταν η αρμονία έχει πτώση από 5 σε 1:
G#dim σε Am
ή και με sweep
Ελπίζω το θέμα να ενδιαφέρει όσο ενδιαφέρει εμένα :!:
Ποιά licks πάιζετε μόλις πιάσετε την κιθάρα σας?
Πάνω σε ποιά κλιμακα ή τρόπο τα κολλάτε και τί συναίσθημα σας δίνει?
Μπορεί μια φράση να περιγράψει την εκάστοτε ψυχολογική σας κατάσταση?
Πχ εγώ τις τελευταίες 2 εβδομάδες έχω φάει κόλλημα με τις ντιμινουίτες (επικρατεί ένα χάος στο μυαλό μου :?) και παίζω τα εξής, ειδικότερα όταν η αρμονία έχει πτώση από 5 σε 1:
G#dim σε Am
- |------------------------------10-12-13---------------------------------------|
- |------------------------9--12-----------13-12-10---------------------------|
- |-----------------7--10---------------------------13-10-9-------------------|
- |-----------6--9--------------------------------------------12-10-9----------|
- |-----5--8----------------------------------------------------------12-11-12-|
- |4--7--------------------------------------------------------------------------|
ή και με sweep
- |----------------------------------------------------------------------------------|
- |-5P2-------2--8P5--------5--11P8--------8--14P11----------11--15~~~----|
- |-----3---3---------6---6------------9----9-----------12----12------------------|
- |-------5--------------8----------------11----------------14----------------------|
- |----------------------------------------------------------------------------------|
Ελπίζω το θέμα να ενδιαφέρει όσο ενδιαφέρει εμένα :!: