Έχω διαβάσει κάπου' date=' ότι μπορείς να βάλεις λίγο ταινία TEFLON (PTFE) γύρω -γύρω στο σπείρωμα πριν το βιδώσεις. [/quote']
+1
Έχω διαβάσει κάπου' date=' ότι μπορείς να βάλεις λίγο ταινία TEFLON (PTFE) γύρω -γύρω στο σπείρωμα πριν το βιδώσεις. Δεν έχει τύχει να χρειαστεί να το δοκιμάσω αλλά μου φαίνεται λογικό να δουλεύει... :wink: :wink:Την έχουν τα καταστήματα με υδραυλικά, χρώματα, εργαλεία κλπ.[/quote']
Σωστή και καλή η ιδέα, αλλά δοκίμασε και το εξής, σε περίπτωση που δεν δουλέψει το teflon: πάρε λίγο πλαστικό, κατά προτίμηση από αυτό που λίωνει εύκολα και τύλιξέ το γύρω από το σπείρωμα στο τρέμολο. Μετά κάψε το σιγά-σιγά και αυτό θα γίνει ένα με τις σπείρες. Θέλει προσοχή και σιγά σιγά. Ελπίζω να δουλέψει. :lol:
Εχω μια Squier Strat και έχει τζόγο στο λεβιέ απο το τρέμολο. Δοκίμασα να βάλω ένα ελατηριάκι' date=' σαν και αυτά που έχει η American Strat αλλα δεν έλυσε το πρόβλημα.
Καμμιά άλλη ιδέα ???[/quote']
Εγω πάντως έχω δοκιμάσει απλή χαρτοταινία, γιατί απλά την είχα σπίτι...
Κόβοντας ένα μικρό κοματάκι μήκους περίπου 2 cm και πλάτους 0,5 περίπου το τυλίγεις στο σπείρωμα του λεβιέ. Αυτό γίνεται ένα σώμα με το μέταλο. Χρειάζεται αλλάγή περίπου κάθε 2 εβδομάδες, που πλέον ξαναχαλαρώνει.
Ρίξε μια δοκιμή.
To χω δοκιμάσει αυτό και δεν μου άρεσε γιατί:Εχω μια Squier Strat και έχει τζόγο στο λεβιέ απο το τρέμολο. Δοκίμασα να βάλω ένα ελατηριάκι' date=' σαν και αυτά που έχει η American Strat αλλα δεν έλυσε το πρόβλημα.
Καμμιά άλλη ιδέα ???[/quote']
Εγω πάντως έχω δοκιμάσει απλή χαρτοταινία, γιατί απλά την είχα σπίτι...
Κόβοντας ένα μικρό κοματάκι μήκους περίπου 2 cm και πλάτους 0,5 περίπου το τυλίγεις στο σπείρωμα του λεβιέ. Αυτό γίνεται ένα σώμα με το μέταλο. Χρειάζεται αλλάγή περίπου κάθε 2 εβδομάδες, που πλέον ξαναχαλαρώνει.
Ρίξε μια δοκιμή.
-χαλάρωσε πολύ εύκολα
-μετά το σπείρωμα γέμισε κόλλες, η ταινία έγινε μια κολλώδης αηδία κλπ μπλιαχ![]()