- Πόντοι
- 16
Έχω στα χέρια μου μια american deluxe stratocaster η οποία έχει lock κλειδιά και 2point tremolo. Το περίεργο είναι ότι αρκεί ένα βύθισμα του τρεμόλου για να μου παρακουρδιστεί η σολ χορδή αλλά καμιά φορά και η σι και η μι μπάσσα. Να σημειώσω ότι η κιθάρα δεν έχει κλείσει μια εβδομάδα αλλά έχει σεταριστεί και έχει μπεί και στο nut μείγμα ξύσματος από μολύβι και βαζελίνη (όπως διάβασα σε ένα άλλο thread). Παρόλα αυτά συνεχίζει. Το ερώτημα μου είναι πρώτον τι ακριβώς συμβαίνει και τι πρέπει να κάνω για να το λύσω δια παντός?? Δεύτερον, είναι όλες οι strat έτσι?? Μέχρι πόσο βάναυσω παίξιμο αντέχουν?? Στο παρελθόν είχε πέσει στα χέρια μου μια Parker η οποία έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα την στιγμή που όλοι ορκίζονταν για το τρέμολό της.
Στο ωδείο που εργάζομαι έχουμε μια φτηνιάρικη strat (Vintage λέγεται) που επίσης το τρέμολό της είναι στον αέρα, έχει 2point τρέμολο, αλλά δεν έχει lock κλειδιά και σας ορκίζομαι ότι δεν ξεκουρδίζεται ποτέ!!! Τι συμβαίνει τέλος πάντων??
Στο ωδείο που εργάζομαι έχουμε μια φτηνιάρικη strat (Vintage λέγεται) που επίσης το τρέμολό της είναι στον αέρα, έχει 2point τρέμολο, αλλά δεν έχει lock κλειδιά και σας ορκίζομαι ότι δεν ξεκουρδίζεται ποτέ!!! Τι συμβαίνει τέλος πάντων??