Τζιμης Πανουσης - Ελλη Στάη

Status
Not open for further replies.

Octapus

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Ρε παιδια τελικα ο Τζιμης Πανουσης τι ωρα θα ειναι στην εκπομπη της Σταη,σημερα στις 12 η πιο νωρις?

..... :cry:

παιδια βαλτε αντ1 τωρα εχει πανουση!ΟΛΑ ΤΑ ΛΈΦΤΑ ο τυπος 8)

Καλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ !!!

και αυτή η στάη...τι ξενέρωτη και ηλίθια γυναίκα...ακούσατε τις απόψεις της για την eurovision ???

βασικα εβαλα το βιντεο να γραφει...ηθελα να την δω live την εκπομπη αλλα με κερδισε η ...SUHR... :)

γαμωτο ειμαι ιταλια και δεν μπορω να το δω,ασε που δεν εχω και suhr...

γαμωτο ειμαι ιταλια και δεν μπορω να το δω' date='ασε που δεν εχω και suhr...[/quote']
:lol: :lol: :lol:

:D :D :D

Για άλλη μια φορά ο Τζιμάκος ήταν απολαυστικός...Εντάξει η Στάη δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 είναι κοιτάει να διασφαλίζει τα συμφέροντα του εργοδότη της όποιον κι αν έχει καλεσμένο και να μην ξεπερνάει τα όρια του πολιτικώς ορθού η εκπομπή της.

Το καλύτερο σημείο πάντως ήταν η δήλωση της Ελένης Λουκά για τον Πανούση!!! :D :D

Αλλά και η αντίδραση του Τζιμάκου... :twisted: Φανταστικός.

Στην αρχή της εκπομπής, η Στάη του λέει: Τον τελευταίο καιρό τα έχεις βάλει πολύ με την τηλεόραση. Και όμως να που είσαι εδω... δεν είναι αντιφατικό αυτό;

Ο Πανούσης ξεπέρασε τον σκόπελο με επιχείρημα του νηπιαγωγείου: "ναι, είμαι αντιφατικός χαρακτήρας".

Μετά από αυτό, για κάποιο λόγο δεν μπορούσα να γελάσω και πολύ.

οτι και να ειναι,ο Τζιμακος παραμενει ο μακραν πιο ενδιαφερον ελληνας δημιουργος & βεβαια οσο περισσοτερο κοιταω γυρω μου αρχιζω να πιστευω οτι σε λιγα χρονια θα ειναι πλεον και ο μονος ελληνας με χιουμορ! :cry:

ασε που τραγουδαει ΤΕΛΕΙΑ και τη "Μολυβιά" :!: :lol:

Μετά από αυτό' date=' για κάποιο λόγο δεν μπορούσα να γελάσω και πολύ.[/quote']
τουλαχιστον γελασες εστω και λιγο; :)

νομιζω εισαι λιγο αυστηρος μαζι του... 8)

Βεβαίως γέλασα.

Superfunk: ασε που τραγουδαει ΤΕΛΕΙΑ και τη "Μολυβιά" :!: :lol:

...Και το "Τι πάθος ατελείωτο"! Η καλύτερη δήλωση ήταν περί χυδαιότητας στην τέχνη: "Δηλαδή πρέπει να ξεριζώσουμε τα γεννητικά όργανα του Ερμή του Πραξιτέλους επειδή τάχα είναι χυδαία;" (Κάπως έτσι το είπε). Σωστόοος

...Και το "Τι πάθος ατελείωτο"! Η καλύτερη δήλωση ήταν περί χυδαιότητας στην τέχνη: "Δηλαδή πρέπει να ξεριζώσουμε τα γεννητικά όργανα του Ερμή του Πραξιτέλους επειδή τάχα είναι χυδαία;" (Κάπως έτσι το είπε). Σωστόοος
Σωστό για το 'Τι πάθος...', η μοναδική εκτέλεση παλιού λαϊκού τραγουδιού που δεν αποτελεί προσβολή στον αρχικό δημιουργό...

Για μένα η καλύτερη ατάκα ήταν η εξής (απευθυνόμενος στην κρυόκωλη): 'ας υποθέσουμε ότι, ω μη γένοιτο, κάτι γίνεται μεταξύ μας μετά την εκπομπή, και μετά εγώ έρχομαι και σου κάνω μήνυση γιατί κατά τη διάρκεια της ερωτικής μας συνεύρεσης έλεγες βρωμόλογα' :lol:

προσωπικα μου φαινεται ανιαρος και προβλεψιμος ,

εχει δει οτι στην Ελλ. αγορα της showbiz λειπει αυτος ο 'τυπος' και τον

καλυπτει αναλογα. Επισης το οτι παει΄'κοντρα' θα μου επιτρεψετε να αμφιβαλλω , μαλλον με το ρευμα παει , αν τουλαχιστον νομιζει οτι παει

κοντρα .

Το θεμα δεν ειναι να αμφισβητεις ,αλλα αν καταφερνεις να αλλαξεις κατα

1 χιλιοστο αυτο που αμφισβητεις .

Βεβαια η προσωπικη αποψη δεν παει να πει οτι ειναι και σωστη , αυτη την

εντυπωση μου εχει δημιουργησει ,επισης δεν τον κρινω σαν 'επαγγελματια'

ειναι καλος στην δουλεια του σιγουρα με τοσα χρονια στο προσκηνιο και

με αρκετους θαυμαστες

alpatman

Ο Πανούσης είναι κάτι σαν...τον τελευταίο των Μοϊκανών. Έχω την εντύπωση ότι όταν αποσυρθεί, η τέχνη στην Ελλάδα θα μείνει μουγκή...

Συμφωνώ με τον alpatman. Δεν μπορώ να καταλάβω τι κόλλημα και αυτό, να θέλει ο κάθε comedian να κάνει τον καλλιτέχνη. Από Χάρυ Κλύνν, μέχρι Αμάν, μέχρι, μέχρι, όλοι θέλουν να μας πείσουν ότι έχουν κάτι παραπάνω στο μυαλό τους από τα φράγκα...

Πάντως έχω πληροφορίες απο γνωστό μου άτομο πρώιν γείτονα το τζιμάκου περίπου προ 30ετίας (πριν γίνει γνωστός) που μου λέει οτι έβγαινε και έκανε βόλτα με ένα άλογο φορόντας μόνο το βρακί του!! (τα κλασικά τα μινέρβα!!) Μιλάμε για βλαμμένο άνθρωπο, με την καλή την έννοια!!

Συμφωνώ με τον alpatman. Δεν μπορώ να καταλάβω τι κόλλημα και αυτό' date=' να θέλει ο κάθε comedian να κάνει τον καλλιτέχνη. Από Χάρυ Κλύνν, μέχρι Αμάν, μέχρι, μέχρι, όλοι θέλουν να μας πείσουν ότι έχουν κάτι παραπάνω στο μυαλό τους από τα φράγκα...[/quote']
Τι εννοείς 'να κάνει τον καλλιτέχνη';

Έχεις κάποιον ορισμό του καλλιτέχνη να μας δώσεις;

Διαφωνώ με την 'αγιοποίηση' (και απ'όσο ξέρω το ίδιο και ο Τζίμης)... αλλά διαφωνώ και με την καθ'έξιν άρνηση... τι αντανακλαστικό κι'αυτό!

Δε νομίζω ότι προσπαθεί να υποδυθεί κάποιο ρόλο, είναι τραγουδιστής, σατυρικός συγγραφέας, γράφει στίχους... αυτά... Στις περισσότερες απόψεις του με βρίσκει σύμφωνο και γουστάρω να τον ακούω... Αν δε σ'αρέσει δεν τον ακούς, απλά τα πράγματα, οι ψυχογραφικές αναλύσεις καταντούν ανούσιες IMNSHO.

Status
Not open for further replies.

Trending...

Νέα θέματα

Back