προσωπικα μου φαινεται ανιαρος και προβλεψιμος ' date='εχει δει οτι στην Ελλ. αγορα της showbiz λειπει αυτος ο 'τυπος' και τον
καλυπτει αναλογα.
alpatman[/quote']
Φίλε μου...μερικές φορές καλύτερα είναι να μασάμε παρά να μιλάμε...
Μπορείς να εκφέρεις οποιαδήποτε γνώμη άποψη άντε και κρίση για το έργο που φτάνει στα αυτιά σου και στα μάτια σου ενός καλλιτέχνη...¶σε όμως ήσυχη την πρόθεση και την διάθεση του ειδικά αν δεν γνωρίζεις την ιστορία του...αιδώς αργείοι...
ΥΓ.1 τον προτοείδα ζωντανά σε κλαμπάκι τη αχαρνών το 82 και γοητεύκα από την προσωπικότητά του μιλώντας του για λίγο... είχα την τύχη μέσω φίλου που τυγχάνει κολλητός του να τον γνωρίσω λίγο πιο στενά εν έτει 2005...είναι ο ίδιος και απαράλαχτος ("Τζιμάκος" όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του) στην όψη και στην συμπεριφορά και στις απόψεις, σαν μην έχει περάσει ο χρόνος...
ΥΓ.2 Η πρώτη πειρατική κασσέτα (δεν κυκλοφόρησε ποτέ επίσημα σε βινύλιο ή cd - και πως θα μπορούσε άλλωστε-) των μουσικών ταξιαρχειών, αποτελεί κατ εμέ (παρ όλη την ερασιτεχνική παραγωγή) ένα απο τα σημαντικότερα rock έργα που εκπονήθηκαν εν ελλάδι και είμαι ευτυχής που την κατέχω...
ΥΓ.3 σε πρόσφατο μου post μίλησα για την απέχθειά μου στους δήθεν...για τον καθένα -πχ Αραπάκης- έχω και ένα επιχείρημα βιωμένο και αν δεν έχω "μασάω" δεν μιλάω...το ότι ο κύριος Πανούσης (γιατί περί κυρίου πρόκειται) στα γεράματά του δεν αναπαραγάγει καταστάσεις τύπου JRB αρχών 80', Καρδίτσας (αλήθεια θυμάται κανείς την περιβόητη συναυλία? τι κρίμα που δεν ήμουν μέσα...) κλπ δεν μειώνει διόλου την αυθεντικότητά του στα μάτια μου...
ΥΓ.4 Προσπάθησα να είμαι ευγενικός μέσα στα νευρα μου (κι ας με μαλώσει ο ...πάρτα άρρωστε SuperFunk) κι ελπίζω να τα κατάφερα...