Τζάμπα τηλεφωνήματα...

απλα εκπληκτικο!!!!!!!

αλλα σαν εκ φυσεως αγχωδης τυπος, πως διασφαλιζω οτι οντως ειναι δωρεαν αυτη η υπηρεσια??? :roll:

εχω ξανακουσει για το jajah αλλα εχω κ εγω την ιδια απορια με τον

mechmg93 :?: :?

μεχρι κ φαρσες κανεις μ αυτο ,βαζεις 2 ατομα να μιλησουν ο ενας στον αλλο! :twisted:

Μάριε άλλαξε avatar γιατί προβλέπω ξανά χτύπημα από hackers :lol: :lol: :lol:

οχι μονο αυτο Μαριε αλλα και απο την στιγμη που εκανες ποστ εδω το jaja θα χρεωνει κανονικα τις κλησεις..... :lol:

Α ρε elavd ! Μου έφαγες την δόξα !

Δεν πειράζει όμως...αν είναι απάτη εσένα θα κυνηγήσουν ! :lol:

Πάντως εγώ δεν πιστεύω να παίζει απάτη...αλλά για καλού κακού αύριο θα πάω μια βόλτα από τον ΟΤΕ να δω τις τελευταίες κλήσεις μου και θα καταλάβω αν παίζει τπτ περίεργο...

Εις αναμονήν για νεότερα... :wink:

Α ρε elavd ! Μου έφαγες την δόξα !
Όντως !!! Παιδιά τον JAM να κυνηγήσετε αν είναι απάτη!!!

ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

απίστευτο....

8O ενα μεγάλο ευχαριστώ στον elavd που μας το εδειξε, επίσης θελω να ευχαριστήσω την εταιρία που το υλοποίησε και μας δίνει πλέον την ευκολία να επικοινωνούμε με χαμηλές χρεώσεις,τον yameth που με το νοιζ ενημερωνόμαστε για όλα αυτά τα καλουδια

να ευχαριστήσω και την μητέρα μου,τον παραγωγό μου όλους τους συντελεστές αλλά πάνω απο όλα το κοινό μου που με ακολουθεί πιστά και σε αυτούς το αφιερώνω αυτό το βραβείο...

ωχχχ σάλεψα sorry αλλά διψάω για δόξα!! :D

πολύ καλό Ηλία μπράβο μας έσωσες

8)

πολύ καλό Ηλία μπράβο μας έσωσες

8)
Τα μπράβο (...ή τους μπράβους για το ξύλο) στον JAM! Από αυτόν το έμαθα κι εγώ ;) :lol:

GOOD NEWS EVERYBODY (ατάκα από futurama...) :wink:

Έκανα σήμερα ανάλυση λογαριασμού στον ΟΤΕ και δεν υπάρχει το παραμικρό ίχνος jajah...

Μιλάτε αβέρτα λοιπόν ! :wink:

GOOD NEWS EVERYBODY (ατάκα από futurama...) :wink:
Έκανα σήμερα ανάλυση λογαριασμού στον ΟΤΕ και δεν υπάρχει το παραμικρό ίχνος jajah...

Μιλάτε αβέρτα λοιπόν ! :wink:
ΑΥΤΑΑΑΑ ΕΙΝΑΙ!!! :lol: :lol: :lol:

http://www.sipdiscount.com

ή και την

http://www.voipdiscount.com

Ανοίγεις λογαριασμό, βάζεις €10,00

και για 120 μέρες κάνεις δωρεάν :!: όλα τα τηλεφωνήματα σε σταθερά,

και αρκετά μειωμένες τιμές στα κινητά.

Τις χρησιμοποιώ από τον Ιανουάριο και είμαι ευχαριστημένος. 8)

Συνδέεις στο μόντεμ της DSL μία συσκευή τηλεφώνου και ξεμπέρδεψες.

Όμως από αυτή την συσκευή μπορείς μόνον να καλείς

και όχι να δεχθείς τηλεφωνήματα.

Παιδιά να σας ρωτήσω κάτι;

Τι ακριβώς πληρώνουμε για τις κλήσεις μέσω Jajah ;

Πώς γίνονται αυτές οι κλήσεις ακριβώς;

Γίνονται μέσω ΟΤΕ ή όχι; Είναι καθαρό VOIP ή όχι;

θενξ προκαταβολικά (πονηρίδης... :D :D )

Παιδιά να σας ρωτήσω κάτι;
Τι ακριβώς πληρώνουμε για τις κλήσεις μέσω Jajah ;

Πώς γίνονται αυτές οι κλήσεις ακριβώς;

Γίνονται μέσω ΟΤΕ ή όχι; Είναι καθαρό VOIP ή όχι;

θενξ προκαταβολικά (πονηρίδης... :D :D )
Κύριε Πονηρίδη-Σφουγγαράκη-Τυμπανοκρούστη :P :lol:

Δεν πληρώνεις τίποτε στις κλήσεις μεταξύ μελών.

Κοίταξε το link που έδωσε ο Ηλίας, έχει ένα γραφικό που εξηγεί ακριβώς πως δουλεύει το σύστημα. :wink:

http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Jajah_how_it_works.png

(χμμμ... για κάποιο λόγο δεν φαίνονται οι εικόνες στα post... yameeeeth!! ) :D

Να σας δώσω ένα παράδειγμα να μου πείτε τι παίζει...

Εγώ γράφτηκα στο Jajah κανονικά και έβαλα το τηλέφωνο μου.

Η κοπέλα μου δεν έχει pc, αλλά μπαίνει στο internet και κάνει κι εκείνη registration με το τηλέφωνο της (του σπιτιού πάντα μιλάω, ε). Θεωρείται τότε "μέλος"; Δηλαδή, όποτε την καλώ εγώ μέσω του Jajah, θα είναι απολύτως δωρεάν η κλήση;

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back