Τζαμ σε ενα σατριανικο

Σπύρος Δέλτα

Spyros Delta

Κοντομάνικος
Πόντοι
1,688
Ενα αναγνωριστικο τζαμ σε ενα σατριανικο.

Μπορει να μην εχω μελετησει την κιθαρα, αλλα το backing track το εχω φτιαξει νοτα προς νοτα.  8)

Βαρατε ελευθερα

(θα το ξαναπαιξω καλα καποια στιγμη)

nickel είπε:
Καλόοοο

έχει ένα lag εικόνα / ήχος; ή εμένα το κάνει μόνο;
Συνηθως γραφω σε δυο πισι ταυτοχρονα, στο μουσικο πισι τον ηχο και στο αλλο  την εικονα.Τωρα τα εγραψα και τα δυο στο αλλο, επειδη ειναι προχειρη ηχογραφηση. Βασικα προβα εκανα, δεν το πηγαινα να το κρατησω.

Και ειναι με απλη webcam. Οσο να'ναι καπου καπου μπορει να κολλαει.

Σπύρο με έφτιαξες!!! Μπράβο και πάλι μπράβο!!! 8) 8) 8)
Χαιρομαι οταν σε φτιαχνω  8)

nickel είπε:
Καλόοοο

έχει ένα lag εικόνα / ήχος; ή εμένα το κάνει μόνο;
Τωρα που το ξαναειδα εχεις δικιο, ειναι ενα καρε πισω η εικονα απο τον ηχο.Προχειροτητες  ;D

Spyros Delta είπε:
(θα το ξαναπαιξω καλα καποια στιγμη)
Πλακα κανεις?

Αυτο δηλ δεν ειναι "καλα"?

Γαζω.

Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
Στο 1:45 - 2:00 πόσο διασκεδαστικό παίζει να είναι!  8)

Και το ατμοσφαιρικό που ξεκινάει στο 3:16!  O0
Ολα τα λεφτα το θεμα στο 1.45. Μπλουζ και εξωγηινοι ταυτοχρονως  :laugh:Στο ατμο, κλασικ κουλά σατριανικα ακορντα και εχει βαλει απο πισω συμφωνικη ορχηστρα

να το αναλ-υει

Καταιγιστικό!

ΟΚ δεν καταλαβαίνω κι εγω τι θα διορθώσεις με το "κανονικο cover" μιας και δεν είπες ποιο κομμάτι είναι. Οπως το ακούω όμως σκοτώνει, φίλε.

yameth είπε:
Καταιγιστικό!

ΟΚ δεν καταλαβαίνω κι εγω τι θα διορθώσεις με το "κανονικο cover" μιας και δεν είπες ποιο κομμάτι είναι. Οπως το ακούω όμως σκοτώνει, φίλε.
Δεν ειπα θα το διορθωσω. Θα το παιξω κανονικα ειπα, οπως τα παιζει ο σατριανης (ή τουλαχιστον τα περισσοτερα απο αυτα), οχι τζαμαρισμα δλδ στα σημεια που δεν εχω μελετησει ακομα.
Εχεις δικιο. Το τιτλο τον γραφει πανω στο βιντεο, ειναι το Raspberry Jam Delta-V.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back