Two cabinets or not two cabinets?

Αν κάτσει και το δοκιμάσω θα σας ενημερώσω.Μια φορά θα το επιχειρήσω έτσι να μου φύγει η περιέργια(βέβαια το βρίσιμο θα αρχίσει απο τη μπάντα πριν τη μέρα του live αλλά τέλος πάντων :lol: :lol: :lol: )
ωραιος,ετσι κανε αυτο που γουσταρεις και ολα τ'αλλα ερχονται.. 8)

Αν κάτσει και το δοκιμάσω θα σας ενημερώσω.Μια φορά θα το επιχειρήσω έτσι να μου φύγει η περιέργια(βέβαια το βρίσιμο θα αρχίσει απο τη μπάντα πριν τη μέρα του live αλλά τέλος πάντων :lol: :lol: :lol: )
ωραιος' date='ετσι κανε αυτο που γουσταρεις και ολα τ'αλλα ερχονται.. 8)[/quote']

Τα μπουκάλια και τους ψύκτες εννοεί.... :lol: :lol: :lol:

Μια συμβουλή μόνο... ΒΑΛΕ κοτόσυρμα στην άκρη της σκηνής σαν τα club στο Texas... μετά βάρα όσο θές... :wink:

Μήπως να φοράω και κράνος;; :lol: :lol:

Θα βγάλω ηχάρα και θα σας δείξω εγώ :lol: :lol: :lol:

Θα δείτε τι θα πάθετε... :lol: :lol:

Όχι κράνος εντάξει...

Γιατί νομίζεις ότι οι Slipknot φοράνε μάσκες? ε?

Τους έμεινε απο τότε που έπαιζαν σε μικρά μαγαζιά :lol:

Βασικά φιλε janick στο εύχομαι. Απλά να θυμάσαι: σιγά.. σσσστ... :wink:

Τον καλύτερο ήχο που έβγαλα ποτέ, τον έβγαλα με μια καμπίνα 4x12 :? και τον ενισχυτή ίσα που τον άκουγα... περίεργο... Μέχρι σήμερα δεν το έχω εξηγήσει... Ούτε καν είχαν ζεσταθεί οι λάμπες.

Αυτο δεν ειναι ηχος κιθαρας...περισσοτερο σαν...αλυσοπριονο μου ακουγεται... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Μαλλον χρησιμοποιει ενισχυτες..BLACK N DECKER!! :lol: :lol:

Αυτο δεν ειναι ηχος κιθαρας...περισσοτερο σαν...αλυσοπριονο μου ακουγεται... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μαλλον χρησιμοποιει ενισχυτες..BLACK N DECKER!! :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αν αυτό είναι αλυσοπρίονο των Slipknot τι είναι εξομοίωση νταλίκας;; :lol: :lol:

Παιδιά χθες είχα live στο Ξυλουργείο του Μύλου στη Θεσσαλονίκη.Το μαγαζί χωράει περίπου 150-200 άτομα ίσως και παραπάνω ας με διαψεύσουν οι Θεσσαλονικείς :wink: Αναφέρθηκε εδω ότι μια καμπίνα για τέτοιους χώρους ήταν too much.

Ε λοιπόν είχα τον ενισχυτή Master 4 volume 5 και ο ηχολήπτης έλεγε να ανεβάσω και άλλο γιατί δεν με άκουγε 8O 8O

Εν τέλει πράγματι την ώρα του live δεν πολυακουγόμουν όπως μου είπαν και κάποια παιδιά απο κάτω.Τι μπορεί να έφταιξε;;

Ε λοιπόν είχα τον ενισχυτή Master 4 volume 5 και ο ηχολήπτης έλεγε να ανεβάσω και άλλο γιατί δεν με άκουγε 8O 8O
Ο ηχολήπτης δεν σε πέρασε μέσα από κονσόλα/PA ?

Αυτό είναι μια καλή ερώτηση...Να σας πω την αλήθεια δεν μπόρεσα να καταλάβω.Το μόνο feedback που έχω είναι απο άτομα απο κάτω που είπαν ότι δεν ακούγομαι.Μάλιστα συγκεκριμένα όταν πήγαιναν δεξια άκουγαν τη μια κιθάρα όταν πήγαιναν αριστερά άκουγαν την άλλη.Και πάνω στη σκηνή δεν ακούγαμε ο ένας τον άλλον οι κιθαρίστες.

ειχε μκροφωνο μπροστα απο το ηχειο σου?
Ναι είχε.Και στο check μας έβγαλε κανονικά απο το PA.Στο live παίχτηκε π%$#@τια!!

Μπάμπη απ'αυτά που λες, σε έσκισε ο ηχολήπτης... :?

ΠΡΟΦΑΝΩΣ και είναι αδύνατο, με 200 άτομα στην πίστα (οι οποίοι φοράγανε και τα... ρούχα τους φαντάζομαι!) να βγει ήχος κάτω, όχι στο 5 αλλά στο 25 να είχες το volume. Γι'αυτό έχουν βγει τα ρημάδια τα PA, για να διασπείρουν τις πηγές του ήχου σε σημεία και εντάσεις που να είναι 'ακουστές' από όλους.

Μπάμπη απ'αυτά που λες' date=' σε έσκισε ο ηχολήπτης... :?
ΠΡΟΦΑΝΩΣ και είναι αδύνατο, με 200 άτομα στην πίστα (οι οποίοι φοράγανε και τα... ρούχα τους φαντάζομαι!) να βγει ήχος κάτω, όχι στο 5 αλλά στο 25 να είχες το volume. Γι'αυτό έχουν βγει τα ρημάδια τα PA, για να διασπείρουν τις πηγές του ήχου σε σημεία και εντάσεις που να είναι 'ακουστές' από όλους.[/quote']

Καλά 200 δεν ήταν πρέπει να ήταν καμιά 60αριά αλλά όπως και να έχει έτσι πως τα λές μάλλον ξέχασε να μας βγάλει στο PA. 8O

Ωραίος.... 8O :roll:

Εντάξει δεν πειράζει πέρασε αυτό πάει. :wink: Στο επόμενο live ζήτα από τον άλλο κιθαρίστα να παίξει την κιθάρα σου και κατέβα κάτω να ακούσεις στο sound check πριν βγείτε. Εγώ αυτό κάνω πάντα.

Θα βγάλεις την άλλη φορά με το P.A. συμπέρασμα για τα 2 4x12... :wink: :wink:

Καλό αυτό που λες το κάνω στα live όταν υπάρχει τρίτο άτομο.Το να ακούσω μόνο τη μια κιθάρα δεν λεει και πολλά με ενδιαφέρει πως θα δέσουν και οι 2 μαζί οπότε χρειάζομαι έναν ακόμα

Τώρα για 2 4χ12 ευτυχώς δεν έφερα γιατί θα απογοητευόμουν και πολύ λυπάμαι που δεν θα ήταν τόσο πρόβλημα χώρου αλλά ηχολήπτη περισσότερο :(

Trending...

Νέα θέματα

Back