αυτη ακριβως ειναι και η δικη μου οπτικη στο θεμα.Alchemist είπε:Πέραν όλων αυτών, δεν ξέρω τί αξία θα είχε ένα twitter account από το Noiz. Θεωρώ ότι όσα έχουμε να πούμε για αυτά που μας αφορούν λέγονται μέσα στο ίδιο το Noiz.
Παράδειγμα για να καταλάβεις τί εννοώ.Evilnye είπε:@Alchemist και πάλι γιατί να ψάχνει κάποιος tweets? Χάθηκε το google?
Ο μόνος λόγος να υπάρχει κάτι τέτοιο είναι για διαφημιστικούς λόγους.
+137sixtrip είπε:...
Καλα μη με φατε ρε παιδια.Μια ιδεα εριξα στο τραπεζι.Αν νομιζετε οτι ειναι λαθος οκ....
Όχι, δεν είσαι μόνος. Είναι και ο bigalejandro, η evinlye και καναδυό ακόμα.Είμαι ο μόνος που δεν καταλαβαίνει τι είναι το twitter, γιατί υπάρχει κλπ?
εγω δεν ειναι οτι δεν καταλαβαινω.harilatron είπε:Όχι, δεν είσαι μόνος. Είναι και ο bigalejandro, η evinlye και καναδυό ακόμα.
αυτη ακριβως ειναι και η δικη μου οπτικη στο θεμα.
ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ και να θελεις να πεις μπορεις να το κανεις μεσα στο νοιζ, ειτε με πιεμ, ειτε με τοποθετηση σε καποιο θεμα, ειτε με το να γραψεις κατι στο νοιζ μποξ, ειτε στην τελικη αν δεν θες απαντηση πανω σε αυτο, να το βαλεις υπογραφη.
εχω ξαναπει πως μας εχει φαει το ''σοσιαλ νετγουορκινγκ'' αλλα τελος παντων....!