"Twins" - fusiongtr

Το έχω στο ipod μου από τότε που το ανέβασες και το έχω λιώσει το κομμάτι και δεν έχω αξιωθεί να μπω να πω 2 κουβέντες!

Πολλά μπράβο και ειλικρινά σ'ευχαριστώ για το κομμάτι.

Ως προς τη συζήτηση που έγινε πιο πάνω,εγώ το μόνο που θα πω για τη σύνθεση του συγκεκριμένου είναι αυτό που ακούω : "Έτσι ένιωθες και απλά το όργανο σε υπηρέτησε"  :)

Πάντα τέτοια Στράτο !

Χρόνια πολλά !

PS: το κομμάτι (στ'αυτιά μου) θα μπορούσε να ήταν από το δίσκο Naiva. (Μπαρμπέρης,Σαριδάκης κλπ)

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι...

Άντε ρε ξαναπιάσε την κιθάρα.... άνοιξε και κάνα daw..! Ο καιρός γαρ εγγύς!! ?

Το ξανάκουσα μετά από κάμποσα χρόνια και με γύρισε στις "παλιές "καλές" εποχές"...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πολυ ωραίο.

Το ειχα χασει την πρωτη φορα γιατι τοτενες γεννιοντουστασανε ο δικος μου ο υιος και που...μυαλα...

Ευγε εστω και ετεροχρονισμένα!  

Εύχομαι τα καλύτερα για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, και ιδιαίτερα τα δίδυμα.

Κομματαρα το twins!

Ελπίζω να σε ακούσω σε κάποιο νέο κομμάτι!

(Και μένα του 13' μοντέλο είναι η κόρη...)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πωπω ρε παιδιά....
Ας κάνει κάποιος τον Στράτο να ξαναπιάσει τ' όργανο επιτέλους....

Καθαρό 10αρι αυτό που άκουσα.

Α ρε Φώτη με τις ανασκαφές σου ...

Ευχαριστώ πολύ παιδιά.

Ρε σεις, πέρασαν σχεδόν 10 χρόνια ...

Πώς πέρασαν?

Σαν χθες μου φαίνεται.

πολύ θα ήθελα να σε γνωρίσω μια μερα από κοντά έτσι να πιούμε ένα ποτήρι...κάτι.

Μέχρι τότε θα αρκεστώ σ αυτό.

Εκτός από τις καθημερινές μας χαζομάρες.

Μα είναι δυνατόν εγώ, ναι ναι εγώ λέγω να μην έχω ακούσει ή σχολιάσει αυτό το κομμάτι αυτού του τόσο σημαντικού, μεγάλου τρισμέγιστου, επιβλητικού αλλά κυρίως ευγενούς, επιτομής της εμπνευσμένης, καλοκάγαθης και ουσιαστικής συμμετοχής μέλους στο ένδοξο φόρουμ μας, μέλους της καρδιάς μας @fusiongtr.

Πως μου συνέβη αυτό?

Μήπως ήμουν απορροφημένος τότε με τους ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ για να φέρουμε την ΑΡΙΣΤΕΡΑ και τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ως ύστατο μέσο για την προάσπιση των κοινωνικών μας δικαιωμάτων που βιάζονταν φριχτά και χρειαζόταν ΑΛΛΑΓΗ??

Πιθανόν.

Δεν πειράζει όμως, τώρα που ωρίμασαν οι καιροί και ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ?, τώρα το άκουσα και θα συμφωνήσω πως εκτός του ότι είναι αριστούργημα, ,μας χρειάζεται να ακούμε τον καλλιτέχνη περισσότερο, το ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΛΑΟΣ, το εκφράζει όπως φαίνεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ και ακριβώς όπως είπα, ο λαός σε αγαπά, ήσουν, είσαι και θα είσαι πάντα ο fusion της καρδιάς μας. 

ΕΥΓΕ!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα?

Ρε Κώστα ... πέθανα ... ????

Ρε Κώστα ... πέθανα ... ????
το έχω βάλει και παίζει λουπα για 6 φορά και χαλάρωσα, έχω δύσκολο απόγευμα με τηλεδιασκέψεις και στο τέλος της ημέρας το χειρότερο από όλα, να αντιμετωπίσω τη γυναίκα μου? και με βοήθησε να ξεφύγω, ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν, σαν θεϊκή παρέμβαση ακούγεται για να πέσει η πίεσή μου και να αποδώσω.

Θα το αφήσω να παίζει.

Είναι θεσπέσιο και εμπνευσμένο, γεμίζει το σαλόνι μου με εσένα αυτή τη στιγμή, δεν περιγράφω άλλο.

Η αλήθεια είναι ότι μια φορα δε φτάνει για να συνειδητοποιήσεις αυτό που ακούς.

...και το έψαχνα. Μπράβο Φώτη που το θυμήθηκες.

Πρέπει να ανέβει στο Music για να μη χάνεται στο φόρουμ όπως και τόσα άλλα, εδω που τα λέμε. Τώρα.

Υπέροχο Στράτο!

Συνειρμική γραφή πάνω σε δύο κιθάρες, γεμάτη ευαισθησία. Το κομμάτι αυτό μου δημιούργησε μια ξεκάθαρα μελαγχολική διάθεση (θέλω να πιω ένα μπουκάλι ουίσκι αυτή τη στιγμή).

Θα ήθελα πολύ να ακούσω κι άλλα δικά σου κομμάτια.

Υ-ΠΕ-ΡΟ-ΧΟ! Μπράβο ρε φίλε! Μου μαύρισες την ψυχή ? και δεν το λέω για κακό. Αγνό συναίσθημα το οποίο περνάει κατευθείαν μέσα σου. Πρέπει να ήσουν φορτισμένος όταν το έγραφες. Μπράβο και πάλι, φανταστική σύνθεση.

Last edited:
Πφφφ. Τι να πω τώρα, όλα περιττά θα είναι.

1) Όσοι ξέρετε ότι υπάρχουν τέτοια πράγματα στο forum ανεβασμένα, γιατί δεν κάνετε ανελέητα bump να τα μάθουμε κι εμείς οι νεοπότεροι;

2) Μερικές φορές γράφουμε "ημερολογιακά". Ανοίγουμε τον υπολογιστή και γράφουμε ό,τι ζήσαμε. Πολλές φορές η ιστορία είναι "σηκώθηκα, πήγα στη δουλειά, γύρισα, τίποτα το ιδιαίτερο.", άλλες φορές με  λίγα ή πολλά όμορφα λόγια, άλλες φορές με λίγα ή πολλά πιο πρόχειρα. Ε λοιπόν, αυτό το κομμάτι νομίζω οτι δεν έχει καμία σχέση με μια τέτοια μέρα. Περιγράφει κάτι μεγάλο και μοναδικό (χωρίς να ξέρω τι είναι αυτό). Πέρα από την αρμονία, τη φόρμα, την τεχνική, υπάρχει κάτι που διατρέχει το κομμάτι που δεν μπορεί να ιχνηλατηθεί και να μετρηθεί. Υπάρχει ψυχή, και μου θύμισε μουσικές που ευχαριστιέσαι να της ακους ακόμα κι από την καραμούζα του γραμμόφωνου, και που η ενορχήστρωσή τους δεν μπορεί ελαφρά την καρδία να κάτσει στην τουαλέτα του μακιγιάζ για περιττό καλωπισμό. Δε λέω άλλα, είπα ήδη πολλά και ανούσια, το τεμάχιο μιλάει μόνο του.

Ανατριχισα,ξανα......

Αριστουργημα.

2 λεπτά πριν, cigaret13 είπε

Δεν πήρα την άδεια του Στράτου, αλλά αφού τα έχει ανεβασμένα στο Soundcloud δεν χρειάζεται...

Σιγα μην τον ρωτησεις κιολας.

Πολύ χαίρομαι που σας άρεσε, αλλά ...

1. Είστε υπερβολικοί

2. Όντως ήμουν πολύ φορτισμένος (μόνο έτσι έγραφα κομμάτια)

3. Έχω κοκκινήσει πιο πολύ κι από πατζάρι.

Ευχαριστώ όλους σας πολύ.

πολύ θα ήθελα να σε γνωρίσω μια μερα από κοντά έτσι να πιούμε ένα ποτήρι...κάτι.

Ωραία θα ήταν.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
235
Εμφανίσεις
21K
Απαντήσεις
33
Εμφανίσεις
4K

Απαντήσεις

Trending...