Οι "ξεκάθαρες απόψεις" είναι ένα εντελώς υποκειμενικό ζήτημα όπως και το πως "αντιλαμβάνεται" τον ήχο ο καθένας μας.harry είπε:Δυστυχώς ένα τόσο ωραίο ποστάκι, που απασχολεί πολύ κόσμο δεν έχει λάβει ακόμα τις κατάλληλες απαντήσεις. Που είναι τα μεγάλα ονόματα του είδους, οι ξεκάθαρες απόψεις, επίσης να ξεκαθαρίσω ότι μιλάμε για ενισχυτή με καλό ΚΑΘΑΡΟ ΗΧΟ.
Superfunk εσύ τι λές?
Επίσης θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι μιλώντας για ενισχυτή ως 400e μιλάμε για ενισχυτή ΕΩΣ 400. Δηλαδή μπορεί να υπάρχει ένας πολύ καλός με 300 ή ένας που η σχέση τιμής του απόδοσης να είναι καλύτερη με 250. Αυτό είναι το ερώτημα που με απασχολεί εμένα, που τον ίδιο καιρό ψάχνω ενισχυτή με max 400, δηλαδή δεν θα με χάλαγε να βρώ κάτι φτηνότερο και δεν ψάχνω και την πλέον επαγγελματική λύση, εφόσον είμαι ερασιτέχνης και περιστασιακός μουσικός.
Oxi ρε'συ Βαγγελη κ το'χω αχτι..vagelis92 είπε:Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!!
Κώστα τον handsome devil τον έχεις δοκιμάσει??
Παρε μια Harley Benton καμπινουλα 1*12 8ohm κ βαλε ενα Greenback Celestion..Εχω παθει πλακα..mikeK είπε:και εγω εναν vc15 εχω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
τον χρησιμοποιω απο funk mexri hard rock (μπροστα βαλω ενα mxr distortion +, to level sto full,to drive sto 0) μονο με τις ρυθμισεις του ενισχυτη.
εχει καλο μεγεθος και για σπιτι,και οταν παω στουντιο,ειναι αρκετος για μια προβα με μπασσο,δευτερη κιθαρα,ντραμσ,σαξοφωνο,φωνη.
το μονο που ισως σε χαλασει,ειναι το οτι εχει 10' ηχειο.
σκεφτομαι να τον συνδιασω με μια καμπινα 2*12',απλα για να εχω καλυτερες χαμηλες,που μου αρεσουν.αυτο που λεω δεν σημαινει οτι το ηχειο του δεν ειναι καλο,αντιθετος,για τα λεφτα του,ειναι ενας τιμιος λαμπατος.
(να αναφερω,οτι τον εχω 2-3 χρονια,με μαμα λαμπες,οποιος εχει αλλαξει ηχειο,η λαμπες στον συγκεκριμενο,ασ μου στειλει ενα π.μ., να μου δωσει καμια ιδεα για αναβαθμηση...)