Χρόνια πολλα!!!qrd1981 είπε:Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά φίλος!!!
Έχω εδώ και 1,5 χρόνο στην κατοχή μου τον Orange OR15H...είναι ένα μονοκάναλο κτήνος....ικανοποιητικό eq, πολύ καλό headroom κατά την γνώμη μου και από γκάζια όλων των ειδών (εκτός από σκληροπυρηνικό metal....)...τι θέλω να πω για τα γκάζια...το έχεις το gain στο ώρα 09.00 και σπάει ωραία, το βάζεις στο ώρα 12.00 και αρχίζεις να παίζεις AC/DC από εκεί και πάνω ροκαρεις μέχρι να σου πονέσουν τα δάχτυλα...τέλος στα full αρχίζει και fuzzιζει και βαράς και stoner αμα λάχει να ούμε....!!!!!!!!
Ποιότητα κατασκευής πολύ καλή (Orange ρε φίλος!!!!!).
Οπότε αν σου αρέσει ο british ήχος (εμένα με τρελαίνει) το χτυπάς!!!
Τα παραπάνω είναι καθαρά προσωπική άποψη και θέμα τι αρέσει στον καθένα!
Σου εύχομαι να κάνεις τι καλύτερη επιλογή κατά την γνώμη σου και να τον χαρείς όποιον και να πάρεις!!
Αυτά....άντε και καλή Χρονιά να έχουμε όλοι μάγκες!!!!!
Υ.Γ.
Είχα παίξει το καλοκαίρι στον Νάκα στην Ναυαρίνου με έναν Laney Lioneart 20W Head και η αλήθεια ήταν πως με εντυπωσίασε....!!!!!!
Τα λες ωραία για τον ενισχυτή, συντομα και περιεκτικά, σωστός!
Ο OR15 είναι πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση, όμως από τα reviews και τα κλιπάκια δείχνει να είναι πολύ μονόπλευρος (μονοκάναλος & χωρίς master volume γαρ). Εννοείται πως σε αυτή την κατηγορία τιμής δεν βρίσκεις σούπερ all around ενισχυτή, αλλά οι περισσότερες από τις επιλογές που έχουν αναφερθεί είναι αρκετά πιο ευέλικτες. Συνεχίζω φυσικά να τον έχω υπόψη μου γιατί έχει κάτι στον ήχο του που με "τραβαέι" πολύ. Η ποιότητα κατασκευής των Orange, αν και Κίνα, είναι όντως αρκετά καλή. Έχω δοκιμάσει έναν TH100 και μού άρεσε, αν εξαιρέσεις το περιοριστικό μονό tone control στο βρώμικο κανάλι. Δεν ξέρω όμως αν ο OR15 ή ο TH30 είναι κοντά ηχητικά με τον TH100.
Δεν έχω δοκιμάσει τον Lionheart 20, όμως έχω δει πολλά για την κατασκευή του. Κατ' αρχήν, από φωτογραφίες δείχνει παρόμοιος εσωτερικά με τη VC σειρά, πράγμα που δεν δικαιολογεί τη διαφορά τιμής. Έπειτα, απ' ότι λένε αυτοί που ξέρουν (δεν είμαι ηλεκτρονικός - δεν γνωρίζω αν πράγματι ισχύει), ο σχεδιασμός τού LH20 (2 single-ended σε παράλληλη σύνδεση) απαιτεί πολύ μεγαλύτερους και διαφορετικούς μετασχηματιστές σε σχέση με αυτούς που έχει τοποθετήσει η Laney. Αυτό λειτουργει αρκετά αποτρεπτικά για μένα, πάντως ο ήχος μού ακούγεται μια χαρά.