- Πόντοι
- 403
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
Σαμη Παραγκα είπε:έλεγα πάντα, πως ποδόσφαιρο είναι 22 αργόσχολοι γεωπόνοι, που εξετάζουν τη ποιότητα του γκαζόν ...
Για γεωπόνοι πάντως, καλά πληρώνονται κάποιοι.
Σαμη Παραγκα είπε:έλεγα πάντα, πως ποδόσφαιρο είναι 22 αργόσχολοι γεωπόνοι, που εξετάζουν τη ποιότητα του γκαζόν ...
Σαμη Παραγκα είπε:να αμφισβητήσουμε τις αγορέ?
Τι εγινε ρε παιδια?
@dimsonic εφυγες κ δεν υπηρξε ενας ανθρωπος να γραψει για τον Γιαννη ΜαρκοπουλοΤι εγινε ρε παιδια?
Εφυγα και σας ελειψαν τα rip και βαλατε αλλον στη θεση μου?
δεν πειράζει έβγαλε ανακοινωθέν η ΝΔ@dimsonic εφυγες κ δεν υπηρξε ενας ανθρωπος να γραψει για τον Γιαννη Μαρκοπουλο
Κ αυτο δε το γραφω ως αστειακι
Εγώ παίζω από vintage reissue και πάνω.Σαμη Παραγκα είπε:Κάτι κ@λοπαιζάκια του στυλ σου, μαζί με το Νέστορα, θα τους πάρω δώρο τα Χριστούγεννα μια αφίνιτι Τέλε , μπας και καταλάβετε, απλιοαλήται
Τώρα είμαι αργόσχολος και όλα αυτά που περιέγραψες πριν.Σαμη Παραγκα είπε:ο Νέστορας σα γεωπόνος είναι πιο ειδικός, μα κι εγώ εξαιτίας των θηλαστικώνε παραγωγικών, ξέυρεις εκεί με τις βοσκές και τις νομές, έλεγα πάντα, πως ποδόσφαιρο είναι 22 αργόσχολοι γεωπόνοι, που εξετάζουν τη ποιότητα του γκαζόν, μαζί με κάτι χιλιάδες θεατές, που αγνοούν γιατί μια κάμπια ημπορεί να φάει το ζαμπόν και να μείνουν ταπί
Τώρα είμαι αργόσχολος και όλα αυτά που περιέγραψες πριν.