Τσαμπουκάδες

Μια φορά να ποσταρει κάποιος ένα καλό τραγούδι εδώ μέσα. Ακόμα και αν πετύχετε την μπάντα, το τραγούδι θα είναι το χειρότερο τους, παντελείς έλλειψη γούστου. Και το κορυφαίο είναι ότι τα βρίσκετε μεταξύ σας, σας αρέσουν ο ένας του άλλου αυτά που ποσταρετε, τι να πει κανείς, που να οφείλεται τόσο μαζεμένο κακό γούστο? απαιδευσιά ίσως
(τσίμπησα)Αν μαζέψει κάποιος 40 - 50 tracks απο εδώ μέσα,φτίαξει 3 - 4 γκρούπ από μέλη, με διαφορετικό ύφος το κάθε ένα και τα πάει σε ένα στούντιο να τα ηχογραφίσει σωστά,με έναν καλό παραγωγό,παίζει να έχει από τις καλύτερες συλλογές που κυκλοφόρισαν ποτέ σε αυτήν την χώρα.Απλά πρέπει ακριβώς να έχεις άριστη μουσική αντίληψη η να το έχεις κάνει επαγγελματικά για να δείς αυτό.

Και βρές ένα όνομα όπως όλοι οι άγιοι,να ξέρουμε πότε γιορτάζεις.Βρέ γιούφτο,το κέρασμα σκέφτηκες όταν έφτιαχνες το προφίλ?

Με φοναΚσε κανίς;

Εσύ δεν είσαι αστυνομία.

Είσαι snitch.

Εμείς θέλουμε μοντιουλάτορες, μοντεράτορες, αντμίνηδες, κάτι με badge τέλος πάντων.

Εσύ δεν είσαι αστυνομία.

Είσαι snitch.

Εμείς θέλουμε μοντιουλάτορες, μοντεράτορες, αντμίνηδες, κάτι με badge τέλος πάντων.

Μια τρίχα από τα μεζεα ένας καλού χαφιέ όλοι αφτι

Οποιος την παίζει (την μουσικη) με Telefarter είναι λουλούκα ολκής.

ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ρε ρακετόβια μαγκάκια?

ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ?

Πάρτε τα δοκάρια σας και ραντεβού στην Τρούμπα, αρχές Φίλωνος, όταν λαλήσει ο πετεινός.

Εχετε να φάτε τάστα απο Parker στο κουτελο, που στο τέλος θα είστε φτυστοι ο Hellraiser...

ΜΙΛΗΣΑ!

Τι λέει ο αποπανω ρεεεε!!!

Οι Πάρκερ δεν πρέπει να γράψεις κώδικα για να παίξεις? ?

Οι τελε παίζουν κ μουσική κ ξύλο αμαλαχει 

Παίζουν και τένις, και ρακέτες στην παραλία, και ξεφουρνίζουν τις πίτσες, κάνουν δουλειές ....
Εμ είδες πόσα πλεονεκτήματα έχουν?

Γιατί κοροϊδεύουμε δηλαδή?

Έφτιαξε ο άνθρωπος ένα όργανο πριν 70 χρόνια που ακόμα ανακαλύπτουμε τις χρήσεις του κ εσείς θέλετε γκατζετοκιθαρες δε σας κάνει ο ελβετικός σουγιάς 

Έφτιαξε ο άνθρωπος ένα όργανο πριν 70 χρόνια που ακόμα ανακαλύπτουμε τις χρήσεις του

Ναι ρε παιδί μου, σύμφωνοι.

Τα κάνει όλα.

Αν έπαιζε και μουσική θα ήταν τέλειο.

Σαμη Παραγκα είπε:
Κάτι κ@λοπαιζάκια του στυλ σου, μαζί με το Νέστορα, θα τους πάρω δώρο τα Χριστούγεννα μια αφίνιτι Τέλε , μπας και καταλάβετε, απλιοαλήται

Άη Βασίλη μου, εσύ είσαι?

Σαμη Παραγκα είπε:
Αυτό νομίζω, δεν παίζει και θα σου εξηγήσω γιατί...

1.Βγάλε έξω μερικούς σπουδαίους μουσικούς, που το βούλωσαν, ή εξαφανίστηκαν, μπροστά στο ατάλαντο κάποιων που ξημεροβραδιάζονται ποστάροντας επί παντώς σε στυλ Αινστάιν ''τα είδα όλα, τα έκανα όλα, είμαι εγω και τέλος''

2. Όλη η ελληνική σκηνή, μαζί με τα μέταλλα και ακόμα και τη Ραπ, ή τις παραφυάδες της, αντιμετωπίζονται από τους ''γέροντες'' του πόρδουμ ως πάρεργο, πλην Χατζηδάκη-Θεοδωράκη-Metallica-ACDC κλπ επώνυμα προιόντα

3. Οι περισσότεροι επαέ, είναι διασκευαστές

4. είναι άνω των 45-50 αργόσχολοι μαμπεμπεγοζγκόνιδες που μόνη τους έννοια είναι στα πόσα χερτζ ακούγεται σωστά το ντέφι

4α Κριτική ασθμάτων στο ΝΟΙΖ.

Τίτλος  ''το αδιαφορο'' νηματοθέτης, ο αργόσχολος

Περιγραφή άσθματος, '' έφαγα φασολάδα σήμερις και να ένα καινούργιο άσθμα που εμπνεύστηκα''

145 κριτικές από κάτω, τύπου...

Καλά αυτό το ταμπούρο στο 1,35 γ@μ@ει ρε φίλε, ή όπως πάντα σπουδαία παραγωγή τα πιατίνια γαζώνουν, τι σπουδαίο αυτό το ριφ στο 2,40 κλπ κλπ

4β. Ένα ''παρεάκι'' απλά για να δίνει αυτοπεποίθηση σε κάποιους ανασφαλείς δια την ύπαρξή τους είναι το σύστημα που παγιώθηκε  επαέ, μέχρι που κατάντησε, ή να μη τολμάς να μιλήσεις, ή να γλείφει ο ένας τον άλλο

ΥΓ με ρώτησε τις προάλλες κάποιος, γιατί δεν έφυγα ενώ είπα πως θα φύγω, αφού δεν με ''ξαναέφυγαν'' όπως παλιά. Είναι απλό, κάνω το κέφι μου, γνώρισα μερικούς σπουδαίους μουσικούς και ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που με τίμησαν, ακόμα και με τη συμβουλή τους και θέλω να παραμείνω, ώστε τα παράσιτα να πάψουν να κάνουν κουμάντο επί παντός

ΥΓ2 μουσικούλα προσπαθούσα και προσπαθώ να παίξω για όσο κάνω κέφι, δεν περιμένω να μου αναγνωριστεί κάτι εδώ μέσα, ή οπουδήποτε αλλού  
Αν δεν ήταν το συγκεκριμένο θρεντ , δε θα έγραφες με τόσο προσβλητικό τόνο ομως?

• Like
Reactions: fusiongtr
Σαμη Παραγκα είπε:
4α Κριτική ασθμάτων στο ΝΟΙΖ.

Τίτλος  ''το αδιαφορο'' νηματοθέτης, ο αργόσχολος

Περιγραφή άσθματος, '' έφαγα φασολάδα σήμερις και να ένα καινούργιο άσθμα που εμπνεύστηκα''

145 κριτικές από κάτω, τύπου...

Καλά αυτό το ταμπούρο στο 1,35 γ@μ@ει ρε φίλε, ή όπως πάντα σπουδαία παραγωγή τα πιατίνια γαζώνουν, τι σπουδαίο αυτό το ριφ στο 2,40 κλπ κλπ

4β. Ένα ''παρεάκι'' απλά για να δίνει αυτοπεποίθηση σε κάποιους ανασφαλείς δια την ύπαρξή τους είναι το σύστημα που παγιώθηκε  επαέ, μέχρι που κατάντησε, ή να μη τολμάς να μιλήσεις, ή να γλείφει ο ένας τον άλλο

...Καθαρή περιέργεια... που έχεις διαβάσει εσύ κριτική ασμάτων που να είναι του ύφους και του περιεχομένου που θα ενέκρινες; Όχι δικών σου ασμάτων, οποιουδήποτε. Υπάρχει κάτι τέτοιο, ή απλώς επικρίνεις για να επικρίνεις;

Οι Πάρκερ δεν πρέπει να γράψεις κώδικα για να παίξεις? ?

Ενας από τους τίτλους μας είναι και Αναλυτής Προγραμματιστής, ταλαίπωρε ρακετιστή...

Τον παιζω στα δάχτυλα...τον κώδικα...

Ενας από τους τίτλους μας είναι και Αναλυτής Προγραμματιστής, ταλαίπωρε ρακετιστή...

Τον παιζω στα δάχτυλα...τον κώδικα...
Ντεν εκω τελεκαστερο καρντια μου. 

Μπορεί κ νά μ'αρεσουνε μπορεί κ όχι. 

Μεχρι να με δεις με τέλε στην κατοχή μου (θινλαην κ όχι φεντερ(ερ) να μη με πούνε κ ρακετιστα), μπορείς να το πεις κ η τελε του Σρέντινγκερ ένα πράγμα .

Να βρούμε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΡΙΤΕΣ

• Συμφωνώ
Reactions: Trolley
Να βρούμε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΡΙΤΕΣ

whsh.jpg

• Συμφωνώ
Reactions: Trolley
Έχω καιρό να μπώ να ακούσω κομμάτια φίλων στα clips γιατί θέλω όταν το κάνω να έχω διάθεση και να δείχνω τον απαραίτητο σεβασμό και δεν μου βγήκε ο χρόνος, αλλά θα κρίνω αυτό.

ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΡΑ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥ!!!!

ΕΣΚΙΣΕΣ!!!! ΚΑΙ ΚΟΠΕΛΑΡΑ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΩΝΗ ΦΩΝΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΕΝΑ PASOK AWARD!!!!

image.jpeg

Ντεν εκω τελεκαστερο καρντια μου. 

Μπορεί κ νά μ'αρεσουνε μπορεί κ όχι. 

Μεχρι να με δεις με τέλε στην κατοχή μου (θινλαην κ όχι φεντερ(ερ) να μη με πούνε κ ρακετιστα), μπορείς να το πεις κ η τελε του Σρέντινγκερ ένα πράγμα .

Όλο ντεν έχεις και ντεν έχεις, αλλά ΠΟΘΕΙΣ ομως, ετσι?

ΑΥΤΗ είναι η αμαρτία σου...

Τέλεις τέλε είναι το ίδιο με το να έκεις τέλε...θα ολοκληρωθεί και η πλύση εγκεφάλου σου από τις ινφλουέντζες του Θορυβου.γρ και τότε να σε δω που θα κρυφτείς...

• Haha
Reactions: fusiongtr
 ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΡΑ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥ!!!!

ΕΣΚΙΣΕΣ!!!! ΚΑΙ ΚΟΠΕΛΑΡΑ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΩΝΗ ΦΩΝΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΕΝΑ PASOK AWARD!!!!

Ρε μουσταφά ... εσύ?

• Haha
Reactions: ΑpussyΑ

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα