- Πόντοι
- 38
Πές του να στην στείλει με USPS μέχρι 100 $ ολόκληρη και "σπαστή" στα μισά λεφτά.
+1Superfunk είπε:Το καλυτερο rate θα το εχεις αν χρησιμοποιησεις την καρτα των αναληψεων σου στις ΗΠΑ,δεν υπαρχει λογος να αγορασεις συναλλαγμα απο εδω (ετσι γλυτωνεις και την προμηθεια).
ΠΑΝΤΑ οταν αγοραζεις-πουλας συναλλαγμα εσυ παιρνεις την ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ τιμη (την τιμη αγορας οταν αγοραζεις και την τιμη πωλησης οταν πουλας)
εκει ειναι που θα σε σκισουν...βεβαια μεχρι να....φτασεις μπορει να εχει φτασει και κανα...30% κατω το δολλαριο (600 δις τυπωσε ο Ομπαμας για να μη κλεισει το μαγαζι του χθες) απο σημερα οποτε μη βιαζεσαι.... ;D
Thanx και τους δυο για την απαντηση!koraxprs είπε:+1
Είναι απαράδεκτοι στο συνάλλαγμα, όταν είχα πάει (είχα αγοράσει από Αθηνα με rate 1.30) και χρειάστηκα επειγόντως μετρητά για ένα μικρό ποσο, μου δώσαν... 1.15!! Και αυτό αφού τους γύρισα την πλάτη κι έφυγα όταν μου είπαν 1.10!!! Οπότε συνάλλαγμα από ΗΠΑ σε καμία περίπτωση. Το καλό είναι αν χρειάζεσαι μετρητά μπορείς να κάνεις άμεσα ανάληψη από πιστωτική κάρτα χωρίς χρέωση (κανένα fee κλπ) και με νορμαλ exchg. rate στα μηχανήματα CHASE
Σορρυ για το ψιλο-οφφτοπικ
δεν μιλησα για πιστωτικη καρτα αλλα για απλη καρτα αναληψεων.Ειχα την εντυπωση παντως οτι κανωντας αναληψη απο πιστωτικη καρτα ειναι σαν να παιρνεις δανειο και με τσουχτερο μαλιστα επιτοκιο
;D ;D ;D ολυμπιακη ολυμπιακη μονο για τετοιες δουλειες... τι μου θυμισες τωρα .. που εχω περασει βοστωνη-νεα υορκη-αθηνα με τρεις κιθαρες στην καμπινα στις 10 σεπ 2001 ;D ;D ;DΕχεις μπερδεψει τις ΗΠΑ με την μπανανια....
Καλυτερα να ρωτησει...καμμια...δεκαρια φορες και να παρει ΓΡΑΠΤΑ το οκ απο την αεροπορικη εταιρεια..αλλοιως ουτε για πλακα μη το ρισκαρει και παει..χυμα στο αεροδρομιο,γενικα ΟΛΕΣ οι αεροπορικες εταιριες στις ΗΠΑ κανουν τα αδυνατα δυνατα για να ΜΗΝ παρεις κιθαρα στο χωρο των επιβατων....
Thanx man , θα το ψαξω.koraxprs είπε:Chase είναι μια τράπεζα/οργανισμός. Έχει ΑΤΜ διάσπαρτα από το Μετρό μέχρι όπου θες.
Στα δικά της ΑΤΜ (ίσως και σε άλλου οργανισμού, αλλά δεν ενδιαφέρθηκα να ψάξω) μπορείς να κάνεις αναλήψεις μετρητών απο την πιστωτική σου κάρτα χωρίς καμια προμήθεια. Φυσικά δεν απαιτείται να είσαι πελάτης τους υπό οποιαδήποτε έννοια. Google it![]()