Tremolo για Tele: μια μικρή έρευνα

Καλή επιτυχία! Ωραίο bridge φαίνεται.

Να περιμένεις και το κλασικό κράξιμο για τα περί Bigsby, ότι ξεκουρδίζει, δεν είναι καλό, κτλ, κτλ. Προσωπικά δεν θα έβαζα άλλο τρέμολο σε Tele! Καλοσεταρισμένο μαμεί και δέρνει!  ;D

Δεν θα βαλω Bigsby,το τρεμολο της GFS θα βαλω που ειναι "βελτιωμενο" ετσι κι αλλοιως...οχι πως το Bigsby ξεκουρδιζει,αν δεν εισαι πνευματικα ανεπαρκης δεν υπαρχει περιπτωση να ξεκουρδισει αν το σεταρεις σωστα,αλλα ειναι πιο...φτηνο το GFS... ;D

Εχω βαλει αρκετες φορες Bigsby σε tele αλλα με αυτη τη μεθοδο (και γεφυρα) οχι,φαινεται να ειναι η καλυτερη λυση μεχρι στιγμης...αλλα the proof is in the pudding... ;)

myster_maze είπε:
Το Xtrem Vibrato λες?

Καθόλου μα καθόλου άσχημη τιμή και ωραίο!

και το σκεφτόμουν να το παραγγείλω όλο το σετ          8)

περιμένω με αγωνία κριτική

Moλις ηρθανε,απο ποιοτητα κατασκευης ειναι μια χαρα και τα δυο και το nickel finish απιστευτο για την τιμη τους...

Για να δουμε τι θα δουμε οταν μπουνε πανω στην κιθαρα...

sf παιξε κατι πριν και μετα το τρεμολο να μαθουμε και εμεις τι ειναι αυτο Twang γιατι δεν κατεχω τα αγγλικα  ;D ;D ;D

και φωτο ετσι?

nikolas32 είπε:
marathon στα σχολια δεν παίζεσαι... ;)
Τον έχω ικανό να ανεβάσει φωτο από τουανγκ ;D ;D

Ετοιμο το μωρο (Squier Classic Vibe)

Μια και μου βρισκοτανε του αλλαξα και μπρατσο,εβαλα ενα Warmoth STRAT fatback vintage modern μια και τελικα δεν μπορω τα λεπτα μπρατσα.

Το συστημα της GFS δουλευει ΤΕΛΕΙΑ!

Μηδεν ξεκουρδισμα και το τρεμολο ειναι πολυ απαλο και smooth.

Για οσους θελουν να το βαλουν τους ενημερωνω για να μην ταλαιπωρηθουν οτι το shimming που θα χρειαστει στο βαθος του neck pocket εχει ΑΚΡΙΒΩΣ το παχος μιας πιστωτικης καρτα και ενος business card MAZI ,επισης θα χρειαστουν ανεβασμα οι μαγνητες ενα 30% μια και η γεφυρα ειναι ψηλα σε σχεση με τηνκλασσικη τελε (θα χρειαστει να κοψετε τα ελατηρια στη μεση ή να βάλετε Surgical Tubing )

Φωτο απο το.....twang αυριο,γενικα ο ηχος αλλαξε λιγακι,εγινε πιο ελαφρυς και Twangy οπως συμβαινει παντα οταν...απελευθερωνεις τις χορδες απο το σωμα,ευτυχως η βαρυτερη γεφυρα δεν εδωσε τελικα περισσοτερο sustain & πριμα οπως φοβομουνα.

L1020401.JPG

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Όμορφη βγήκε!  :D

Άρα το βάρος που προστέθηκε από το τρέμολο έφυγε με την απελευθέρωση των χορδών από το σώμα.

Λογικά πρέπει να άλλαξε και λίγο ο ήχος από το shimming, φαντάζομαι πριν δεν είχε τίποτα στο pocket.

Ωραία κιθάρα - και το χρώμα του σώματος!

Χαίρομαι επίσης γιατί βλέπω ότι συνεχίζεται η παράδοση του φόρουμ (παντόφλα) ;D

Superfunk είπε:
Δεν θα βαλω Bigsby,το τρεμολο της GFS θα βαλω που ειναι "βελτιωμενο" ετσι κι αλλοιως...οχι πως το Bigsby ξεκουρδιζει,αν δεν εισαι πνευματικα ανεπαρκης δεν υπαρχει περιπτωση να ξεκουρδισει αν το σεταρεις σωστα,αλλα ειναι πιο...φτηνο το GFS... ;D
Aπόγονος του Leo είσαι;  :D

Να βάλω και εγώ τη δική μου... που μου αρέσει περισσότερο απ' όλες και ιδιαίτερα το tremolo Duesenburg που έχει;;;

dukas_tele_01.jpg

Άρα το βάρος που προστέθηκε από το τρέμολο έφυγε με την απελευθέρωση των χορδών από το σώμα.
ενταξει η κιθαρα δεν...ελαφραινει επειδη αλλαζουμε τον τροπο που περναμε τις χορδες... ;D ,το βαρος σαφως και αυξηθηκε μια και η γεφυρα ειναι πιο βαριά απο την vintage,το μπρατσο εχει το...διπλασιο βαρος απο το original  αλλα και το τρεμολο προσθετει βαρος ,η κιθαρα παντως μια χαρα ακουγεται...

twang το απογευμα που θα ηχογραφησω... :)

Δεν εννοούσα ότι ελάφρυνε η κιθάρα!  ;D  Έπρεπε να γράψω "έφυγε".

Ενταξει η γεφυρα ειναι λιγο....heavy metal  ;D αλλα το τρεμολακι ρε συ μια χαρα βιντατζια ειναι γιατι το λες ασχημο?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα