Μου δινεις την εντυπωση οτι αυτα που τραγουδας ''τα νιωθεις'' φιλε μου και αυτο,θεωρω οτι ειναι πολυ σημαντικο.Πρωτα για σενα και μετα για τον ακροατη φυσικα.
Χρειαζεσαι δουλεια στην ενορχηστρωση αλλα αυτο θα ερθει με τον καιρο,μεσω της τριβης και αποκτωντας και τα καταλληλα μεσα.
η παραγωγή έχει θεματάκια κατα τη γνώμη μου... πχ η φωνή είναι πολύ μπροστά απο τη μουσική, και οι δύο φωνές κάπου μπερδεύονται κάπου ξεμπερδεύονται.
ο ήχος των βιολιών ακούγεται κάπως "ψεύτικος" όταν έρχονται μπροστά.
και μάλλον η μουσική πρέπει να ακολουθήσει περισσότερο τις δυναμικές της φωνής ( καταλαβαίνω βέβαια οτι αυτό ειναι πολύ δύσκολο με τα midi )
πάντως είναι πάρα πολύ σημαντικό το ότι έβγαλες την απαιτούμενη ένταση χωρίς τα συνήθη "τρικάκια" δλδ ντραμς, ηλεκτρικες κιθάρες (όπως κάνω εγώ ) βρώμικες κυματομορφες κτλ κτλ... αλλ΄μόνο με την ερμηνία σου...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.