To παρήγγειλα 21/12...μπήκα σήμερα να δω το status της παραγγελίας και μου λέει το εξήςστο usps.com) -
"Status: Out of Foreign Customs
Your item cleared customs at 10:07 PM on December 23' date=' 2006. Information, if available, is updated every evening. Please check again later."
Να πάρω κανά τηλέφωμο να δω τι γίνεται? Ένα ρολόι είναι, μαζί με μεταφορικά πάει στα 200 ευρώ περίπου...Του είπα να το δηλώσει ως gift και να δηλώσει αξία κάτω από 40 ευρώ...Λέτε να στράβωσε εκεί η δουλειά?[/quote']
Πάλι θα πληρώσεις φόρους ένα 30άρι πάνω κάτω γιατί φορολογούνται και τα μεταφορικά! Ότι και να κάνεις πλεόν δεν ξεφεύγεις!!!
Και όμως δεν πλήρωσα τίποτα επί πλέον!! Σήμερα το πρωί μου το έφεραν στην πόρτα μου...To παρήγγειλα 21/12...μπήκα σήμερα να δω το status της παραγγελίας και μου λέει το εξήςστο usps.com) -
"Status: Out of Foreign Customs
Your item cleared customs at 10:07 PM on December 23' date=' 2006. Information, if available, is updated every evening. Please check again later."
Να πάρω κανά τηλέφωμο να δω τι γίνεται? Ένα ρολόι είναι, μαζί με μεταφορικά πάει στα 200 ευρώ περίπου...Του είπα να το δηλώσει ως gift και να δηλώσει αξία κάτω από 40 ευρώ...Λέτε να στράβωσε εκεί η δουλειά?[/quote']
Πάλι θα πληρώσεις φόρους ένα 30άρι πάνω κάτω γιατί φορολογούνται και τα μεταφορικά! Ότι και να κάνεις πλεόν δεν ξεφεύγεις!!!
περιεργο εμενα μου ηρθε απο τον Θωμα μεσα σε 2 ημερες αλλα με TAXYΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ' date='δεν μπορω να καταλαβω αλλου στελνουν με ταχυμεταφορες και αλλου με UPS (φτου κακα ΟΛΕΣ οι ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ εταιρειες κουριερ ειναι Γ.Τ.Π στην Ελλαδα)[/quote']ΕΛΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΛΤΑ! Μόλις γύρισα απ' το αεροδρόμιο όπου πήρα την tonelab από το cargo 2 (που είναι η UPS). ¶λλη φορά θα ζητάω από thomann ΕΛΤΑ με σχόλιο στην παραγγελία. Δυστυχώς superfunk έχεις δίκιο. Εταιρίες παγκόσμιοι κολλοσοί με το που περνούν τα greek borders μετατρέπονται σε οικογενειακή βιοτεχνία Κυρ- Μήτσος. Αnyway η tonelab είναι τόσο ωραία που μου έφυγαν όλα τα νεύρα... Κρίμα που πρέπει να την αποχωρηστώ για κανά 3ωρο για δουλειά!!!
Με γειά...Και αυτό ειναι το βασικότερο....Αnyway η tonelab είναι τόσο ωραία που μου έφυγαν όλα τα νεύρα...
Ευχαριστώ!!!! Ευτύχώς οι υποχρεώσεις τέλειωσαν νωρίς και τώρα γύρισα σπίτι και την σκαλίζω. Κατ' αρχάς σαν κατασκευή είναι πολύ στιβαρή και εμπνέει σιγουριά ότι τα 93 μου κιλά δεν θα διαλύσουν το wah της σε μία μέρα... Από ήχους την είχα ήδη ακούσει στο bon studio. Tι να λέμε... Μπορεί να μην έχει τα 250000 εφέ που έχουν κάτι άλλες πεταλιέρες αλλά στο ζήτημα ήχος there is simply no competition ειδικά σε αυτά τα λεφτά. Και για όσους δεν την προτιμούν γιατί πολυφοριέται πρέπει να τους πω ότι αν δεν μπορούν με τόσες επιλογές να βγάλουν το δικό τους ξεχωριστό ήχο τότε κάποιο πρόβλημα υπάρχει και δεν είναι της πεταλιέρας... It's party time!!!Με γειά...Και αυτό ειναι το βασικότερο....Αnyway η tonelab είναι τόσο ωραία που μου έφυγαν όλα τα νεύρα...