Του relic το καγκελο....!

Αντωνης Λαλαουνης

noe13

Slow must go on!
Πόντοι
198
Λοιπον θελω να κανω μια 2η προσπαθεια να ρελικαρω κιθαρα αφου η πρωτη απετυχε παταγωδως....η κιθαρα θα ειναι μαλλον καμια squier strat ή τελε!

Για να συγκεντρωνω τα υλικα...στο βιντεο που παραθετω πιο κατω θελω να ρωτησω 1ον με τι κανει να φαινεται το σωμα πιο μαυρο στο 6.15....αν δε χρησιμοποει shoe polish,εγω μπορω να το κανω μ'αυτο?

2ον στο 7.10 με βερνικι κανει το μπρατσο πιο κιτρινο?....κ κατοπιν χρησιμοποιει το ιδιο με το σωμα για να το μαυρισει ετσι?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
noe13 είπε:
Λοιπον θελω να κανω μια 2η προσπαθεια να ρελικαρω κιθαρα αφου η πρωτη απετυχε παταγωδως....η κιθαρα θα ειναι μαλλον καμια squier strat ή τελε!

Για να συγκεντρωνω τα υλικα...στο βιντεο που παραθετω πιο κατω θελω να ρωτησω 1ον με τι κανει να φαινεται το σωμα πιο μαυρο στο 6.15....αν δε χρησιμοποει shoe polish,εγω μπορω να το κανω μ'αυτο?

2ον στο 7.10 με βερνικι κανει το μπρατσο πιο κιτρινο....κ κατοπιν χρησιμοποιει το ιδιο με το σωμα για να το μαυρισει ετσι?
Το 'βίντεο' ξέχασες...

για μαύρο δοκίμασε να τη βάλεις στο τζάκι για κανα λεπτό.

(τη δικιά μου πάντως δε στη δίνω.)  ;D

dimsonic είπε:
για μαύρο δοκίμασε να τη βάλεις στο τζάκι για κανα λεπτό.

(τη δικιά μου πάντως δε στη δίνω.)  ;D
ουτε εγω θα μου την εδινα αν κρινω απο την πρωτη μου προσπαθεια!! ;D

noe13 είπε:
ουτε εγω θα μου την εδινα αν κρινω απο την πρωτη μου προσπαθεια!! ;D
Δώσε φωτό στον λαό! :)

Αν η κιθαρα δεν ειναι βαμενη με νιτρο τζαμπα κοπο θα κανεις....τα μοντερνα πολυεστερικα φινιρισματα δεν ρελικαρονται.

fusiongtr είπε:
Δώσε φωτό στον λαό! :)
απομακρυνεται γυναικοπαιδα απο την οθονη!!! 150.jpg

151.jpg

Superfunk είπε:
Αν η κιθαρα δεν ειναι βαμενη με νιτρο τζαμπα κοπο θα κανεις....τα μοντερνα πολυεστερικα φινιρισματα δεν ρελικαρονται.
καταλαβαινω οτι θελει πολυ κοπο,αλλα δε θα γινει τπτ πιστευεις?

Θα γίνει. Χάλια!

Μην το δοκιμάσεις.

ωραια αν υποθεσουμε πως με πεισατε,το μονο προσιτο σωμα με νιτρο που βρισκω ειναι της mjt...τι λενε αυτα σα ποιοτητα?επισης ξερει κανεις αν το neck pocket τους ταιριαζει σε fender neck ή πρεπει να παρεις τα δικα τους?τους εχω στειλει μεηλ,αλλα ρωταω μηπως ξερει καποιος!!!

Μ αρεσει πολυ το relic...βασικα τωρα που το σκεφτομαι...ολα μου τα πραγματα εχουν ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ custom relic....

Πριν δυο χρόνια εφτιαξα και γω μια τελε...

12344444.jpg

123555555.jpg

123666666.jpg

πολυ ωραια δουλεια...μονοσ σου την εφτιαξες?

Γιέπ!Αυτα παθαινει κανεις αν ΞΕΡΟΣΤΑΛΙΑΖΕΙ στο site του Trussart και του εχουν κρεμασει τα ΤΣΑΟΥΛΙΑ!!!Το παει μεχρι οπου φτανει η τσεπη του (και τα εργαλεια του) μετα...

noe13 είπε:
απομακρυνεται γυναικοπαιδα απο την οθονη!!!
Ρε συ εμένα μου αρέσει πολύ (από μπροστά τουλάχιστον). :)

noe13 είπε:
ωραια αν υποθεσουμε πως με πεισατε,το μονο προσιτο σωμα με νιτρο που βρισκω ειναι της mjt...τι λενε αυτα σα ποιοτητα?επισης ξερει κανεις αν το neck pocket τους ταιριαζει σε fender neck ή πρεπει να παρεις τα δικα τους?τους εχω στειλει μεηλ,αλλα ρωταω μηπως ξερει καποιος!!!
μαμανε και δερνουνε,ειναι παναλαφρα και φυσικα εχουν 100% Fender specs,τα κατασκευαζει η Wildwood Manufacturing  και οι Μαρκ τα βαφει και τα ρελικρει, οι 2 βασικες μου κιθαρες ειναι φτιαγμενες με σωματα του

wp_20160910_10_19_39_pro1.jpg

wp_20160507_17_03_22_pro1.jpg

Ωραια τωρα με εφτιαξες. Κ αφου ειναι φεντερ σπεκς μπορω να βαλω οποιοδηποτε μανικι fender/squier πανω?

στο 3.53 εξηγει ο ιδιος ο srv πως γινεται το relic....www.youtube.com/watch?v=sYEEovuhsgY

johnps είπε:
στο 3.53 εξηγει ο ιδιος ο srv πως γινεται το relic....www.youtube.com/watch?v=sYEEovuhsgY
xaxa θες να παθω κανα εμπφραγμα ε\?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back