Άσχετο με το θέμα, αλλά liveάρα στο El Mocambo. Πρώτη φορά που το είχα δει είχα νοικιάσει το DVD από βιντεοκλαμπ και δε θυμάμαι πόσες φορές το έχω δει, ολόκληρο ή σε μέρη (και στη Μαίρη ;D )johnps είπε:στο 3.53 εξηγει ο ιδιος ο srv πως γινεται το relic....www.youtube.com/watch?v=sYEEovuhsgY
ειπαμε ΝΑΙ. ;Dnoe13 είπε:Ωραια τωρα με εφτιαξες. Κ αφου ειναι φεντερ σπεκς μπορω να βαλω οποιοδηποτε μανικι fender/squier πανω?
ενταξει μου το απαντησε ο mjt γτ εσυ δεν ησουν κ πολυ ξεκαθαρος ;DΑιντε απαντα κ στις 2 πρωτες ερωτησεις να τελειωνουμε O0...να ξερω πως θα κανω το μανικι οταν το παρω!!!Superfunk είπε:ειπαμε ΝΑΙ. ;D
Αυτό ακριβώς προσπαθώ να κανω, ανακατεύοντας χρώματα με το true oil...noe13 είπε:καλο αυτο το βιντεο,βοηθαει γενικα,το βασικο μου ερωτημα ειναι πως κανεις ενα ανοιχτοχρωμο maple μανικι,tinted!
Σε 60s Fender ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περιπτωση να οξειδωθει το....κΣυλο για τον απλουστατο λογο οτι ολες οι Fender μετα το 1963 ειναι....βουτηγμενες σε FULLERPLAST...οποτε αν δεν πεσει ΓΥΑΛΟΧΑΡΤΟ και μαλιστα ΠΟΛΥ δεν υπαρχει περιπτωση να αναπνευσει το κΣυλο... ;DHellFire είπε:Edit.
Δες τι χρωμα εχει το γυμνο ξυλο στη φωτο του Σπυρου και τι στην δικη μου φωτο, η κιθαρα του Σπυρου ειναι Alder και η δικη μου ειναι Ash.
To καθε ξυλο οξειδωνεται διαφορετικα, δεν ξερω εαν του Σπυρου ειναι περασμενο με πατινα αλλα αυτο ειναι το χρωμα που πρεπει να εχει το ash οταν οξειδωθει απο τον ιδρωτα, στο ash η αποχρωση ειναι πιο πολυ προς το γκρι!
Για αυτό βλέπεις κάτι παραδείγματα (RI συνήθως) το νίτρο να χει λιώσει σε μέρη και το ξύλο να παραμένει (σχεδόν, γιατί ο ήλιος - αν το βλέπει - το σκουραίνει λίγο) φρέσκο και δροσερό σαν τη πρώτη μέρα που το βάψαν. ;DSuperfunk είπε:Σε 60s Fender ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περιπτωση να οξειδωθει το....κΣυλο για τον απλουστατο λογο οτι ολες οι Fender μετα το 1963 ειναι....βουτηγμενες σε FULLERPLAST...οποτε αν δεν πεσει ΓΥΑΛΟΧΑΡΤΟ και μαλιστα ΠΟΛΥ δεν υπαρχει περιπτωση να αναπνευσει το κΣυλο... ;D
Fullerplast, Fenders Dirty Little Secret. The plastic coating of guitars since 1964