Αγαπητέ Def Leppard, άκου να δεις τί συμβαίνει: Δεν πρέπει να χολοσκάς καθόλου μάλιστα, με την ποιότητα του ήχου. Ούτε άλμπουμ ηχογραφείς, ούτε κανείς πρέπει να ασχολείται ιδιαίτερα με αυτό. Το σημαντικότερο είναι ότι σηκώνεις την κιθάρα σου και παίζεις τα πράγματα που μιλάνε στην ψυχή σου. ΟΛΑ τα άλλα είναι δευτερεύοντα.
Στο λέω εγώ που δυστυχώς είμαι ακριβώς το αντίθετο από εσένα. Υποφέρω από αυτήν την ηλίθια ψυχαναγκαστική τελειομανία, όπου πρέπει όλες οι συνθήκες να είναι τέλειες για να κάνω κάτι. Και οι συνθήκες δεν είναι ΠΟΤΈ τέλειες. Σαν αποτέλεσμα, να μην κάνω ποτέ τίποτα και να αναβάλω.
Και το δικό μου laptop θέλει αναβάθμιση, ίσως και η κάρτα ήχου μου, ίσως τα σκάσω του χρόνου για να πάρω ένα καλό σετ, ίσως να το πάρω απόφαση και να ηχογραφήσω κάτι… Όταν και ίσως… Έτσι δεν γίνεται τίποτα.
Άρα, συνέχισε να παίζεις και να κάνεις αυτό που αγαπάς. Το ότι εκθέτεις (με την καλή έννοια) το παίξιμο σου στα αυτιά των άλλων, είναι το μεγαλύτερο καλό που μπορείς να κάνεις για την βελτίωση σου.
Keep rocking, ρε bro!