Total 80s party song

Αλέξανδρος Ζήκας

Κουφη Λεοπαρδαλη

Dreaming of Ibanez Pia
Πόντοι
898
Μόνο που ο ήχος είναι όπως περνάς έξω απ'το πάρτι και ο κιθαρίστας sloppy απ'τις δωρεάν μπύρες.

Ντέμο είναι, και θα επανέλθω με την τελική βερσιόν με καλό ήχο και δουλεμένο παραπάνω σε ποικιλία και tightness.

Μόνο που ο ήχος είναι όπως περνάς έξω απ'το πάρτι
Όντως ρε γίγαντα, περιμένω να ανοίξει η πόρτα να ακουστεί καθαρότερα! Το groove πάντως υπάρχει

Μακάρι επιστροφή στην μόδα, των hits, να έχουν instrumental solos, όχι μόνο κιθάρας, και BRIDGE μέρη. Σαν ένα μικρό διαφορετικό τραγούδι μέσα στο τραγούδι, και μου λείπουν.

Guitar hero εποχή θα ξαναζήσουμε?
Ή θα λιθοβολούνται όσοι παλεύουν να παίξουν ένα όμορφο solo ?
Μου άρεσε πολύ!
Νομίζω η εποχή του guutar hero έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Γίνεται λίγο niche ως είδος, πχ οκ θα υπάρχουν και οι εκάστοτε Dream Theater, αλλά δε θα είναι mainstream

Είναι ΤΟΣΟ 80s που μπορώ και να πω ότι η χρονολογία του και-καλά είναι κάπου μεταξύ '86-'89 :cool:

Πες μας και δυο λόγια για το τι ακούμε ως backing, είναι κάτι έτοιμο; Είναι κάτι δικό σου;

Είναι ΤΟΣΟ 80s που μπορώ και να πω ότι η χρονολογία του και-καλά είναι κάπου μεταξύ '86-'89 :cool:

Πες μας και δυο λόγια για το τι ακούμε ως backing, είναι κάτι έτοιμο; Είναι κάτι δικό σου;

Ακριβής!

Είναι από εδώ:

Και το μέρος που δουλεύω:

Η πλάκα είναι θεωρητικά δεν θα έπρεπε να με ενθουσιάσει, είναι το στοκ 4 chord progression που έχουμε ακούσει χίλιες φορές, αλλά το πώς το ενορχηστρώνει με ξεσηκώνει. Με highlight το sus συνθ δεύτερο ακκόρντο.

Στέκεται και μόνο του. Σκοπός με την κιθάρα από πάνω είναι να το στολίσω τόσο όσο, στο τελικό βερσιόν θα έχει λιγότερη κιθάρα, με αυτήν που θα έχει στόχος να μετράει και να είναι fun.

Τζάμπα ξενύχτησα χθες όπου τα έστησα όλα έτοιμα για μια σωστή ηχογράφηση με λάπτοπ. Έλειπε ένα καλώδιο jack-to-usb για να μην γίνει τίποτα στο τέλος. ☹️

Έχω χίλια καλώδια jack, λογικά θα χρειαστώ να αγοράσω κάποιον αντάπτορα με άκρη αρσενικό USB?

Δε θες να περιμένεις λίγες μέρες που βγάζει η Neural DSP -50% όλα τα plugins να ηχογραφείς σαν τον άνθρωπο;

Δε θες να περιμένεις λίγες μέρες που βγάζει η Neural DSP -50% όλα τα plugins να ηχογραφείς σαν τον άνθρωπο;
Μια sound blaster των €20 ευρώ?

EDIT: ξέχασα να πω, με ενίσχυτη και πετάλια θα ηχογραφήσω, απ'την έξοδο ακουστικών του ενισχυτή. Μόλις βρήκα και το σχετικό καλώδιο, τώρα λείπει η εξωτερική κάρτα ήχου για analog-to-digital.

Γράφει για τυπικό latency 150-200 ms. Πώς???

Πρέπει να τα σκάσω σε κάτι άλλο για να μην υπάρχει latency?

Αγαπητέ Def Leppard, άκου να δεις τί συμβαίνει: Δεν πρέπει να χολοσκάς καθόλου μάλιστα, με την ποιότητα του ήχου. Ούτε άλμπουμ ηχογραφείς, ούτε κανείς πρέπει να ασχολείται ιδιαίτερα με αυτό. Το σημαντικότερο είναι ότι σηκώνεις την κιθάρα σου και παίζεις τα πράγματα που μιλάνε στην ψυχή σου. ΟΛΑ τα άλλα είναι δευτερεύοντα.

Στο λέω εγώ που δυστυχώς είμαι ακριβώς το αντίθετο από εσένα. Υποφέρω από αυτήν την ηλίθια ψυχαναγκαστική τελειομανία, όπου πρέπει όλες οι συνθήκες να είναι τέλειες για να κάνω κάτι. Και οι συνθήκες δεν είναι ΠΟΤΈ τέλειες. Σαν αποτέλεσμα, να μην κάνω ποτέ τίποτα και να αναβάλω.

Και το δικό μου laptop θέλει αναβάθμιση, ίσως και η κάρτα ήχου μου, ίσως τα σκάσω του χρόνου για να πάρω ένα καλό σετ, ίσως να το πάρω απόφαση και να ηχογραφήσω κάτι… Όταν και ίσως… Έτσι δεν γίνεται τίποτα.

Άρα, συνέχισε να παίζεις και να κάνεις αυτό που αγαπάς. Το ότι εκθέτεις (με την καλή έννοια) το παίξιμο σου στα αυτιά των άλλων, είναι το μεγαλύτερο καλό που μπορείς να κάνεις για την βελτίωση σου.

Keep rocking, ρε bro!

Και το δικό μου laptop θέλει αναβάθμιση, ίσως και η κάρτα ήχου μου, ίσως τα σκάσω του χρόνου για να πάρω ένα καλό σετ, ίσως να το πάρω απόφαση και να ηχογραφήσω κάτι… Όταν και ίσως… Έτσι δεν γίνεται τίποτα.
Μήπως απλά χρειάζεσαι μια Telecaster? Less is more, bro 😅🤦

Ευχαριστώ πολύ @Έκτορας , αλλά μην είσαι σκληρός με τον εαυτό σου. Καλά κάνεις και θες τον καλό ήχο, και εγώ θα τον κυνηγήσω. Γιατί χωρίς αυτόν είναι σαν να βλέπεις ταινία χωρίς τα γυαλιά σου, όλα θολά. Φυσικά και θα παίξει ρόλο προς την εμπειρία.

Ευχαριστώ πολύ @Έκτορας , αλλά μην είσαι σκληρός με τον εαυτό σου. Καλά κάνεις και θες τον καλό ήχο, και εγώ θα τον κυνηγήσω. Γιατί χωρίς αυτόν είναι σαν να βλέπεις ταινία χωρίς τα γυαλιά σου, όλα θολά. Φυσικά και θα παίξει ρόλο προς την εμπειρία.

Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι μόνο θέμα ήχου, εδώ το laptop κολλάει όταν παίζει YouTube, φαντάσου νεύρα να προσθέσεις να ηχογραφήσεις…

Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι μόνο θέμα ήχου, εδώ το laptop κολλάει όταν παίζει YouTube, φαντάσου νεύρα να προσθέσεις να ηχογραφήσεις…
Ενοχλητικό αυτό. Ίσως να μπορέσεις να διακόψεις background tasks όσο παίζεις?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back