top 5 τραγούδια των Pink Floyd?

Δεν το ήξερα το βίδεο, φαίνεται τραβηγμένο κάπου το '72-'74 πάντως ή λανθάνω; Δεν υπάρχουν πολλά βιδεο-ντοκουμέντα από εκείνη την περίοδο, (είχα ψάξει παλιότερα) πράγμα παράξενο αφού ήταν η εποχή που έγιναν ευρύτερα γνωστοί παγκοσμίως.

1.Astronomy domine

2.Echoes (part 1 - Live at Pompeii)

3.Comfortably Numb

4.wish you were here

5.The nile song

poll_18 είπε:
Shine on you crazy diamond

Echoes

Breathe

Careful with that axe eugene

The great gig in the sky
μαλλον θα εβαζα

Echoes

Breathe

Careful with that axe eugene

Shine on you crazy diamond

και αυτο :

Αν και λατρεύω όλα τα κομμάτια μέχρι και το The Wall (από το The final cut και μετά δεν μου αρέσουν και πολύ):

Astronomy Domine

Interstellar Overdrive

Several species of small fury animals gathered together in a cave and grooving with a pict

Dogs

Run like hell

είναι τα 5 πιο αγαπημένα.

1. Echoes (Pompeii edition)

2. Shine On You Crazy Diamond

3. Sheep

4. Another Brick In the Wall

5. High Hopes

Πάω να πέσω με το Αnimals για ύπνο.. ;)

εγώ είμαι με τον WrTsXxx...

WrTsXxx είπε:
αυτή η ερώτηση δεν μπορεί να απαντηθεί.

γενικώς είναι άδικο νομίζω να κρίνεις τους Pink Floyd με μεμονομένα τραγούδια... Ισως με ολοκληρα albums{και κατ επέκτασιν περιόδους} να είχε περισσότερο νόημα...

Εγώ δεν μπορώ να ξεχωρίσω κομμάτια απ το the Wall ή να πω ότι μ αρέσει το echoes ποιό πολύ απ το atom heart mother...
:)

panagiotis είπε:
εγώ είμαι με τον WrTsXxx...
+1 ακόμη

Οι Floyd είναι μια κατ' εξοχήν μπάντα με concept albums. Δύσκολο και άδικο θα ήταν να διαλέξεις 5 albums, πόσο μάλλον 5 τραγούδια τους...

Δε μου λέτε ρε μάγκες, αν είναι να επιλέξουμε 5 καλύτερα τραγούδια από τους ύψιστους, πoια είναι έξω;... ::)

Ας πούμε, αν διακέξω αυτά έγώ: Atom Heart Mother, Echoes, Saurceful of Secrets, Time, Shine On, αμέσως αμέσως έχω διαγράψει τα High Hopes, Great Gig In the Sky, Paintbox, Remember A day, Comfortably Numb, Hey You, Vera, Two Suns In The Sunset, Coming Back To Life, Fat Old Sun και άλλα παρόμοια...

Οπότε για μένα δεν υπάρχουν top 5, top 10... Ίσως top 50  ;) :D ;D

Αναφερθηκε και παραπανω...νομιζω 1 ή 2 φορες...περισσοτερο κουβεντα να γινεται..θα συμφωνησω απο την μια ..αλλα απο την αλλη τι σοι κουβεντα γινεται...για ενα θεμα..που αλλαξε την ροη της ιστοριας της μουσικης σε πολλαπλα επιπεδα..Respect... πινκ φλοιντ !!...

Μια και δεν μπορώ να διαλέξω 5 τραγούδια, λέω να διαλέξω τα 5 καλύτερα άλμπουμς των Φλόιντ.

Dark Side of the Moon

Ummagumma

Meddle

The Wall

Atom Heart Mother

Δεν απαντιέται αυτή η ερώτηση. Πολλά είναι και αν απαντήσω για 5 θα αδικήσω πολλά κομμάτια τα οποία είναι αριστουργήματα. Γενικά ψιλο-failed το θέμα...Δε θέλω να πω κακό πράγμα για τον υπεύθυνο του thread, απλώς αναφέρω την προσωπική μου άποψη.

Αν και η ερώτιση δεν έχει απάντιση , ενα τραγούδι π μ έχει μείνει είναι το Comfortobly Numb στο Pulse.

Απλά τρομερό. Με κάνει να ανατριχιάζω από την δύναμη του Imp Solo

dionisissab είπε:
Δεν απαντιέται αυτή η ερώτηση. Πολλά είναι και αν απαντήσω για 5 θα αδικήσω πολλά κομμάτια τα οποία είναι αριστουργήματα. Γενικά ψιλο-failed το θέμα...Δε θέλω να πω κακό πράγμα για τον υπεύθυνο του thread, απλώς αναφέρω την προσωπική μου άποψη.
Δεν θα το ξανακανω  :'( :'(  ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ

Ας μην υπερβάλλουμε, ίσα-ίσα που συμφωνήσαμε, προτείναμε και θυμηθήκαμε ωραία τραγούδια, μάθαμε κι ένα βίδεο απ' τα '70s.

Αν και το θέμα δεν κατέληξε σε πόλεμο γιά το αν φτουράνε ή όχι οι Floyd χωρίς τον Waters όπως ήλπιζα, μιά χαρούλα περάσαμε... ;D

klhronomos είπε:
Αν και το θέμα δεν κατέληξε σε πόλεμο γιά το αν φτουράνε ή όχι οι Floyd χωρίς τον Waters όπως ήλπιζα
Εννοείται δεν φτουράνε. :P ;D ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back