• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

Tonex One - δοκιμή

• Thread starter Thread starter gkourmoul1
  • Start date Start date
  • Απαντήσεις Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις 451
Ομοίως και με τα EQ knobs. Συμπεριφέρεται σαν πραγματικός ενισχυτής, αλλάζοντας τον ήχο.

Προβολή συνημμένου 49358
Αυτό που διαπίστωσες είναι κατεμε ανέλπιστα καλό, γιατί συνήθως στα profiling μηχανήματα αν πειράξεις το eq μετά, ο ήχος δεν είναι και τόσο "φυσικός" (όπως θα άλλαζε δηλαδή αν πειράζες τα BMT ποτενσιόμετρα πάνω στον φυσικό ενισχυτή). Εκτός και αν κατάλαβα κάτι λάθος...

Αυτό που διαπίστωσες είναι κατεμε ανέλπιστα καλό, γιατί συνήθως στα profiling μηχανήματα αν πειράξεις το eq μετά, ο ήχος δεν είναι και τόσο "φυσικός" (όπως θα άλλαζε δηλαδή αν πειράζες τα BMT ποτενσιόμετρα πάνω στον φυσικό ενισχυτή). Εκτός και αν κατάλαβα κάτι λάθος...

Εδω ανοιγοκλείνω τα ποτενσιόμετρα μπασου, μεσαίων και πρίμων, σε καθαρό και βρώμικο ήχο. Για να παρεις μια ιδεα, αυτά τα κάνω από το πετάλι. Στην εφαρμογή έχει πολλά περισσότερα ρυθμιστικά για το eq.

Στιγμιότυπο οθόνης (94).png

γιατί συνήθως στα profiling μηχανήματα αν πειράξεις το eq μετά, ο ήχος δεν είναι και τόσο "φυσικός"

Είτε με μονούς, είτε με διπλούς, είτε με τέρμα gain, είτε χωρίς gain, οι «ενισχυτές» που έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα δουλεύουν σαν πραγματικός ενισχυτής. Πχ εχω plexi με les Paul και δουλεύει άψογα. Εάν βάλω στρατ θα πρέπει να αυξήσω gain και να ρίξω λίγα πρίμα, presence. Ο,τι θα έκανα και με τον κανονικό ενισχυτή.

Το όνομα του ενισχυτή είναι Black Angus εντωμεταξύ 😂
Φαντάσου ξερωγω τον Angus Young αντί για κάτασπρος να ήταν μαύρος, δεν παίζει

Το όνομα του ενισχυτή είναι Black Angus εντωμεταξύ 😂
Φαντάσου ξερωγω τον Angus Young αντί για κάτασπρος να ήταν μαύρος, δεν παίζει
Εγώ για κάτι μπριζόλες Black Angus ξέρω πάντως, δεν ειναι κακές :ROFLMAO:

Επίσης να πω οτι πολύ εύστοχη η παρατήρηση σου @gkourmoul1 , δεν χρησιμοποιώ συχνά software για κιθάρα αλλά είχα κάνει πρόσφατα ενα ψάξιμο/δοκιμή για μπάσο, και απο διάφορα free bass amp sims που δοκίμασα το Tonex μου φάνηκε μια κοπή πάνω απο τα άλλα στο πόσο χρήσιμα είναι τα amp control του.

Last edited:
  • Like
Reactions: gkourmoul1

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα