Tone Tips από κο. Bonamassa ...τελικά δεν κάνουν τα ράσα τον παπά!

John K

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Καλησπέρα σε όλους...!!!

Απλά έτυχε να δώ αυτό το video και θεώρησα πως καλό θα ήταν να το μοιραστώ μαζί σας...!!!!

Μήπως θα πρέπει να αναθεωρήσουμε το θέμα του ''searching for the perfect tone'' και του GASing μπουτικοπεταλιών???!!!!

Πρώτα βάζω τον εαυτό μου μέσα... ;D ;D 8) 8)!!!!

Υ.Γ. Εεεεε θα μου πεις Bonamassa είναι αυτός...!!!!!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πέρα από ότι είναι ο Bonamassa με τα δάχτυλά του :o ;D, τον ενισχυτή τον είδες ποιός ήταν...; Άααα, μην ξεχάσω και την "παλιογκίμπσον" στα χέρια του!  ;D  Πέρα απ' την πλάκα πάντως έχεις δίκιο στα περί αναθεώρησης ;).

XAXAXAXA...!!!!!Ναι όντως ΜΑΝ ήθελα να το γράψω αλλά ξεχάστηκα!!!Το πακετάκι Bonamassa-Gibson-Fender (αν δεν με γελάνε τα μάτια μου) είναι αρκετό!!!!!

Δηλαδή πιστεύετε ότι αν του βάλεις στα χέρια μια squier (μακριά από μας φτου φτου) και τον συνδέσεις με ένα φτηνό tranzistorατο δε θα βρει άκρη;

Πέραν τούτου πάντως όντως οι φτηνότερες κιθάρες (και όχι μόνο) έχουν πολλά νεκρά σημεία στη διαδρομή των knobs.

otto## είπε:
Δηλαδή πιστεύετε ότι αν του βάλεις στα χέρια μια squier (μακριά από μας φτου φτου) και τον συνδέσεις με ένα φτηνό tranzistorατο δε θα βρει άκρη;

Πέραν τούτου πάντως όντως οι φτηνότερες κιθάρες (και όχι μόνο) έχουν πολλά νεκρά σημεία στη διαδρομή των knobs.
Yes indeed...!!!!Αλλά όπως και να χει θα την βρει την άκρη του...!!!!!

Πρεπει να ομολογησω οτι ο καθαρος COUNTRY twang ηχος που εβγαλε με LP με ψαρωσε ασχημα.... ;D
Εμένα να δεις...!!!!!!Γενικά με ψάρωσε όλο το video!!!!:P

Όταν μιλάω εγώ για τα volume και tone knobs της κιθάρας, εσείς με κοροδέβετε.

Οφείλω να ομολογήσω πως από τότε που πήρα μονοκάναλο ενισχυτή παίζω περισσότερο με τα knobs και είναι σαν ανακάλυψα τον τροχό...!!!!

Υ.Γ.Και από τότε που έκοψα το full METAL....!!!! ;D ;D

εχω την εντυπωση ομως οτι η κιθαρα εχει το (απαραιτητο κατα τη γνωμη μου) treble bleep wiring  ;)

...σε ψάρωσε κι εσένα το country (twang) lick έτσι??!!!! ;D ;D

Εγώ το ομολογώ...ΨΑΡΩΣΑ!!!!!

kkmspm είπε:
εχω την εντυπωση ομως οτι η κιθαρα εχει το (απαραιτητο κατα τη γνωμη μου) treble bleep wiring  ;)
Μπα, τι να το κάνει, όταν έχει αυτόν τον ενισχυτή στο "σπάσιμο".

http://www.lazyjprojects.com/lazyj20.html

με τοσο χαμηλωμενο το vol εχει πολλα πριμα... ;D δεν νομιζω να τα παραγει ο ενισχυτης 8)

kkmspm είπε:
με τοσο χαμηλωμενο το vol εχει πολλα πριμα... ;D δεν νομιζω να τα παραγει ο ενισχυτης 8)
Τσέκαρέ τον λίγο, υπάρχει λόγος. ;)

Εντάξει σίγουρα το κλιπακι ήταν για ψαρωμα.

Οταν ολοι λιγο πολυ έχουμε δυο λικς να πουλήσουμε μουρη αυτός δεν θα χει ενα σωρό?

Παντως live παίζει με 4 marshall μοντιφαρισμενα...

Αρα το φεντερακι ....προσποιηση. ..

dimsonic είπε:
Αρα το φεντερακι ....προσποιηση. ..
Δεν είναι φεντεράκι λέμε! :D

Παίζει με Lazy J, ψάξτους να δεις τι πράμα είναι. ;)

Οκ σορρυ βιασυνη...

Ουτε που ασχολήθηκα.

Καποιος το ανεφερε και μου κολλησε.

Αλλωστε ζαλίστηκα με το χερι του..

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back