- Πόντοι
- 38
Και αυτός ο Blind Willie Mc Tell, καλός ήταν αλλά πολύ τυφλός ρε παιδί μου.darshan είπε:έλα τώρα, αφού κατάλαβες τι εννοώ. Μεγάλος Jimmy, πολύ sloppy παίχτης όμως.
Και αυτός ο Blind Willie Mc Tell, καλός ήταν αλλά πολύ τυφλός ρε παιδί μου.darshan είπε:έλα τώρα, αφού κατάλαβες τι εννοώ. Μεγάλος Jimmy, πολύ sloppy παίχτης όμως.
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D 8)audiokostas είπε:Και αυτός ο Blind Willie Mc Tell, καλός ήταν αλλά πολύ τυφλός ρε παιδί μου.
Αφού το λέει και στο όνομα ότι είναι τυφλός, σαν να λέμε Jimmy Sloppy Page.audiokostas είπε:Και αυτός ο Blind Willie Mc Tell, καλός ήταν αλλά πολύ τυφλός ρε παιδί μου.
παρα πολυ sloppy ομωςdarshan είπε:Μεγάλος Jimmy, πολύ sloppy παίχτης όμως.
Το αν εισαι φαν τους ή οχι ειναι δικο σου θεμα. Και δεν μας ενδιαφερει κι ολας, κι ουτε σε ρωτησαμε.Ritchie77 είπε:Τα συμπερασματα σου ειναι αυθαιρετα, δε μου αρεσει ουτε ο Clapton ουτε ο Keith Richards σαν κιθαριστες, ουτε ειμαι φαν τους.
Αγαπημενος σου κιθαριστας ειναι ο Blackmore???Μαλλον εισαι κουφος εκ γενετης, δε χρειαζοσουν εμενα να κουφαθεις. Οι αγαπημενοι μου κιθαριστες ειναι ο Blackmore και ο Satriani. Τωρα για τα υπολοιπα που γραφεις παρακατω μαλλον εχεις το ακαταλογιστο λογω νοημοσυνης προφανως.
Ο Keith ηταν μερος του Ροκ στα...60s. Θα ηταν καλυτερα να εμενε εκει και να μη ταλαιπωρει τ'αυτια μας.φιλε καταραχτη ο keith ειναι μερος του ροκ ο μποναμασας απλα παιζει ροκ αυτη ειναι η ουσιαστη διαφορα![]()
Waterfall-K είπε:Και ερχεται μετα ο καθε κουφος φαν τους και μας...κουφαινει μ'αυτα που γραφει.![]()
ναι ναι, αναφεροσουν σε καποιον αλλον φανταστικο φιλο σου προφανωςΤο αν εισαι φαν τους ή οχι ειναι δικο σου θεμα. Και δεν μας ενδιαφερει κι ολας, κι ουτε σε ρωτησαμε.
ΜαλισταΚαι που αναφερθηκα βεβαια εστω και με δυο προτασεις στη χαζη σου απαντηση "ο Κλαπτον δεν παιζει ενα σωρο νοτες χωρις νοημα και ουσια" πολυ σου ειναι.
Το προβλημα σου ειναι οτι δεν καταλαβαινεις απλα Ελληνικα. Κανε μια μεγαλυτερη προσπαθεια να καταλαβαινεις τι γραφουμε πριν απαντησεις σαν καφρος
Σας ευχαριστω υπερτατε πανμεγιστε και σπουδαιε διαγαλαξιακε μουσικε που ασχοληθηκατε με μας το μυρμηγκακιΚαι που αναφερθηκα βεβαια εστω και με δυο προτασεις στη χαζη σου απαντηση "ο Κλαπτον δεν παιζει ενα σωρο νοτες χωρις νοημα και ουσια" πολυ σου ειναι.
Σας ευχαριστω για την προτροπη τιτανομεγιστε παγκοσμιας κλασης μουσικε και συνθετη. Ακουω τα εργα σας και τα βρισκω εκπληκτικα. Ενας ταπεινος κουφος φαν σαςWaterfall-K είπε:Στο "ο καθε κουφος φαν τους" εσυ αναγνωρισες τον εαυτο σου? Αν ειναι ετσι, να αλλαξεις το nick σου απο "Ritchie77" σε "Κουφος φαν".
τσιγγουνηWaterfall-K είπε:και μια πενα...
Με προσοχή όμως...Waterfall-K είπε:Περνα απο τα καμαρινια να σου δωσω ενα αυτογραφο και μια πενα...
Ritchie77 είπε:
Καλά μη παίρνεις και όρκο οτι με τόση παραμόρφωση και τόσα πετάλια φταίει το μαόνι. Επιμένω ότι ο ήχος μποναμάσα θα ήταν ίδιος ακόμα και με squier στα αυτιά μας. Είναι τόσο καλός παίχτης που η κιθάρα σταματά να του δίνει πολλούς πόντους. Και στην τελική και σε ποιον μουσικό δεν αρέσουν τα καλά και όμορφα όργανα;audiokostas είπε:Να μην ξεχνάμε ότι ο σύγχρονος ήχος Μποναμάσα είναι σε τεράστιο βαθμό, αποτέλεσμα καλά επιλεγμένων σωμάτων μαονιού .......
Παίρνω. Το καλό μαόνι ξεχωρίζει και κάτω απ τη θάλασσα αν παίζειΚαλά μη παίρνεις και όρκο οτι με τόση παραμόρφωση και τόσα πετάλια φταίει το μαόνι.
Από πότε οι Κινέζοι ξέρουν να βγάζουν ήχο; Στη pipa και στο dizi έχουν μείνει αυτοί.Επιμένω ότι ο ήχος μποναμάσα θα ήταν ίδιος ακόμα και με squier στα αυτιά μας.
Δεν είναι ότι του αρέσουν μόνο.Και στην τελική και σε ποιον μουσικό δεν αρέσουν τα καλά και όμορφα όργανα;
όχι καλά είσαι...αύριο δεν θα έρθω!!! ;Daudiokostas είπε:Μήπως να περιμένω άλλη μια μέρα;
Καλο το μαονι φιλΩς αλλα εγω προσωπικα στη θαλασσα προτιμω ΠΕΠΟΝΙ.Το καλό μαόνι ξεχωρίζει και κάτω απ τη θάλασσα αν παίζει
Σε αυτόν που έφτιαξε ετούτη ;Dotto## είπε:Και στην τελική και σε ποιον μουσικό δεν αρέσουν τα καλά και όμορφα όργανα;
Dingwall ?marathon είπε:Σε αυτόν που έφτιαξε ετούτη ;D
![]()