- Πόντοι
- 398
Οσο για τους mods που γελάω αλήθεια, αφηνεις αυτο το thread και σβηνεις σχολιο που και καλα τι? Παραβιάζει τους κανόνες? Χαχαχχα
Ε καλά, μαζέψου λίγο, από ψηλομυτίαση χορτάσαμε
Οσο για τους mods που γελάω αλήθεια, αφηνεις αυτο το thread και σβηνεις σχολιο που και καλα τι? Παραβιάζει τους κανόνες? Χαχαχχα
Αφιερωμένο στον εξαίρετο κ. συνήγοροΔυστυχώς ο άνθρωπος δεν θα μας γράψει την άποψή του, γιατί και δεν έχει και πλέον ΔΕΝ μπορεί.
Αφιερωμένο στον εξαίρετο κ. συνήγορο
Ήταν ο δεύτερος δίσκος που πήρα στη Ζωή μου.
1η Κασσετα ACDC dirty deeds done dirt cheap
1ος Δισκος Mike Oldfield -Five miles out..
2oς Δισκος Saxon -Strong Arm of the Law, μαζί με Fastway - Waiting for the roar
Προφανέστατα... Αλλά προσπαθούμε να αποφεύγουμε να στρίβει η κουβέντα προς τα εκεί για τους ευνόητους λόγους.η απορια του trolley περι στρατευμενης τεχνης φαινεται αν μη τι αλλο να ειχε μια βαση
Εδώ δεν νομίζω ότι υπήρξε κάποιο hate κατά του Lex.και haters
Άντε ντε... ξεκίνα το. Προσωπικά απ΄ αυτά θυμάμαι μόνο το πρώτο βινύλιο.Ωραία ιδέα για θέμα:
1η κασέτα
1ο - 2o βινύλιο δίσκος
1ο CD
Α γεια σουΠροφανέστατα... Αλλά προσπαθούμε να αποφεύγουμε να στρίβει η κουβέντα προς τα εκεί για τους ευνόητους λόγους.
Εδω έχεις λάθος. Από δολοφονίες χαρακτήρων μέχρι δολοφονίες κανονικές διαβάσαμε!Εδώ δεν νομίζω ότι υπήρξε κάποιο hate κατά του Lex.
Ε, εντάξει, εμένα ήταν 1η κασέτα ΛΕΞ, 1ος δίσκος βινυλίου ΛΕΞ , 2ος ΛΕΞ, 1ο CD Aλεξίου με ΛΕΞ.Άντε ντε... ξεκίνα το. Προσωπικά απ΄ αυτά θυμάμαι μόνο το πρώτο βινύλιο.
Ε, εντάξει, εμένα ήταν 1η κασέτα ΛΕΞ, 1ος δίσκος βινυλίου ΛΕΞ , 2ος ΛΕΞ, 1ο CD Aλεξίου με ΛΕΞ.
Τα παιδιά στο γραφείο, επιβεβαιώνουν ότι ο ΛΕΞ δεν θεωρείται στρατευμένος, και τους εμπιστεύομαι. Το γράφω, διότι το σληθές πρέπει να καταγράφεται.
Εντάξει, δεν σημαίνει τπτ αυτό, ούτε εσύ είσαι 'Αγιος.Το όνομα του είναι Trolley... Πότε θα μάθετε πια
Το όνομα του είναι Trolley... Πότε θα μάθετε πια
"το βαρέλι δεν έχει πατο"Εδώ δεν νομίζω ότι υπήρξε κάποιο hate κατά του Lex.
Αστειεύομαι, δεν αναφέρομαι στη συνολική συμμετοχή σου στο φόρουμ, λέω απλώς οτι καμιά φορά είσαι όνομα και πράγμαΑν αυτό καταλαβαίνεις από τη συμμετοχή μου στο φόρουμ (ότι δηλαδή είμαι τρολ), τότε προφανώς έχω αποτύχει και δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω να συμμετέχω.
Αστειεύομαι,