Το βαρέλι δεν έχει πάτο...

Οσο για τους mods που γελάω αλήθεια, αφηνεις αυτο το thread και σβηνεις σχολιο που και καλα τι? Παραβιάζει τους κανόνες? Χαχαχχα

Ε καλά, μαζέψου λίγο, από ψηλομυτίαση χορτάσαμε

Το νήμα είναι αξιοσημείωτα on topic σε σύγκριση με αντίστοιχα άλλων εποχών, και δεν βλέπω να παραβιάζονται κανόνες, οι προσωπικές επιθέσεις απαγορεύονται. Γράψε την άποψη σου ρε άνθρωπα και ας μην αρέσει σε κάποιους χωρίς όμως να τους βρίζεις

Δυστυχώς ο άνθρωπος δεν θα μας γράψει την άποψή του, γιατί και δεν έχει και πλέον ΔΕΝ μπορεί.
Συνεχίζουμε κόσμια στο θέμα.
Ευχαριστώ.

Δυστυχώς ο άνθρωπος δεν θα μας γράψει την άποψή του, γιατί και δεν έχει και πλέον ΔΕΝ μπορεί.
Αφιερωμένο στον εξαίρετο κ. συνήγορο :cool:

Αφιερωμένο στον εξαίρετο κ. συνήγορο :cool:

Ήταν ο δεύτερος δίσκος που πήρα στη Ζωή μου.
1η Κασσετα ACDC dirty deeds done dirt cheap
1ος Δισκος Mike Oldfield -Five miles out..
2oς Δισκος Saxon -Strong Arm of the Law, μαζί με Fastway - Waiting for the roar

Παντως σε καταγωγια που επιτρεπονται τα πολιτικα πεφτει ξυλο για το θεμα, με τις γνωστες καφριλες, γραμμοβιτσια και τετοια να εχουν κανει την εμφανιση τους στα λεγομενα αναμεσα σε οπαδους του Λεξ και haters :ROFLMAO: , οποτε η απορια του trolley περι στρατευμενης τεχνης φαινεται αν μη τι αλλο να ειχε μια βαση, και η απαντηση μαλιστα μαλλον ειναι θετικη, οποτε κακως υπηρξε beef επαυτου :ROFLMAO:

Στο μονο που βλεπω μια συμπλευση αναμεσα στα στρατοπεδα ειναι πως ο Λεξ ειναι ο θειος που θελει να κανει παρεα με τη νεολαια :ROFLMAO: το λεω γιατι πεταξε την ατακα ενας και γελασαν απαντες.

Ήταν ο δεύτερος δίσκος που πήρα στη Ζωή μου.
1η Κασσετα ACDC dirty deeds done dirt cheap
1ος Δισκος Mike Oldfield -Five miles out..
2oς Δισκος Saxon -Strong Arm of the Law, μαζί με Fastway - Waiting for the roar

Ωραία ιδέα για θέμα:
1η κασέτα
1ο - 2o βινύλιο δίσκος
1ο CD

η απορια του trolley περι στρατευμενης τεχνης φαινεται αν μη τι αλλο να ειχε μια βαση
Προφανέστατα... Αλλά προσπαθούμε να αποφεύγουμε να στρίβει η κουβέντα προς τα εκεί για τους ευνόητους λόγους.

και haters
Εδώ δεν νομίζω ότι υπήρξε κάποιο hate κατά του Lex.

Ωραία ιδέα για θέμα:
1η κασέτα
1ο - 2o βινύλιο δίσκος
1ο CD
Άντε ντε... ξεκίνα το. Προσωπικά απ΄ αυτά θυμάμαι μόνο το πρώτο βινύλιο.

Προφανέστατα... Αλλά προσπαθούμε να αποφεύγουμε να στρίβει η κουβέντα προς τα εκεί για τους ευνόητους λόγους.
Α γεια σου

Εδω έχεις λάθος. Από δολοφονίες χαρακτήρων μέχρι δολοφονίες κανονικές διαβάσαμε!

Άντε ντε... ξεκίνα το. Προσωπικά απ΄ αυτά θυμάμαι μόνο το πρώτο βινύλιο.
Ε, εντάξει, εμένα ήταν 1η κασέτα ΛΕΞ, 1ος δίσκος βινυλίου ΛΕΞ , 2ος ΛΕΞ, 1ο CD Aλεξίου με ΛΕΞ.
:D

1600x1600-1512149242.jpg

Τα παιδιά στο γραφείο, επιβεβαιώνουν ότι ο ΛΕΞ δεν θεωρείται στρατευμένος, και τους εμπιστεύομαι. Το γράφω, διότι το σληθές πρέπει να καταγράφεται.

Τα παιδιά στο γραφείο, επιβεβαιώνουν ότι ο ΛΕΞ δεν θεωρείται στρατευμένος, και τους εμπιστεύομαι. Το γράφω, διότι το σληθές πρέπει να καταγράφεται.

Δε νομίζω... Από που προκύπτει αυτό; Από πουθενά.
Είναι παραπλάνηση της συζητησης το να το αποδεχτούμε ως αληθές επειδή το είπαν και καλά κάποια παιδιά στο γραφείο.

*αστείο: ελπίζω να τους απέλυσες μετά!

Το όνομα του είναι Trolley... Πότε θα μάθετε πια

Αν αυτό καταλαβαίνεις από τη συμμετοχή μου στο φόρουμ (ότι δηλαδή είμαι τρολ), τότε προφανώς έχω αποτύχει και δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω να συμμετέχω.

"το βαρέλι δεν έχει πατο"
Θα πάω με όπλο " κ.α.
Ε, δεν υπήρξε μόνο ντελίριο αγάπης 🤣

Αν αυτό καταλαβαίνεις από τη συμμετοχή μου στο φόρουμ (ότι δηλαδή είμαι τρολ), τότε προφανώς έχω αποτύχει και δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω να συμμετέχω.
Αστειεύομαι, δεν αναφέρομαι στη συνολική συμμετοχή σου στο φόρουμ, λέω απλώς οτι καμιά φορά είσαι όνομα και πράγμα :ROFLMAO:

Αστειεύομαι,

Ευχαριστώ. Όντως όμως ρώτησα τα παιδιά στο γραφείο, επ' αφορμήν του ότι όλοι θα πάνε στη συναυλία του ΛΕΞ, όπως με ενημέρωσαν. <Troll Mode ON> Όχι, δεν μου πρότειναν να πάω.</>

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back