Το βαρέλι δεν έχει πάτο...

H "Χαρούλα" δεν ήταν ποτέ του γούστου μου. Έχει στην ερμηνεία της κάτι μίζερο, "λυγμικό" θα έλεγα, σα να κρατάει ένα λυγμό να μας τον στρατσάρει στα μούτρα

Ναι, ενω ο Λεξ ειναι η επιτομη της αισιοδοξιας και της θετικης ενεργειας :ROFLMAO: Μωρε αμα δεν ταιριαζανε, δε θα συμπεθεριαζανε

gantia.jpg

Ναι, ενω ο Λεξ ειναι η επιτομη της αισιοδοξιας και της θετικης ενεργειας :ROFLMAO: Μωρε αμα δεν ταιριαζανε, δε θα συμπεθεριαζανε

Ε, η αλήθεια είναι ότι ο δυναμισμός του ΛΕΞαρου ήρθε κι έδεσε με το συγκινησιακό της Χαρούλας. Σε πολύ κόσμο άρεσε αυτό το κομμάτι, bro, εγω δεν το βρήκα πολύ ταιριαστό αφού καθώς είπα ήταν απλά για το crossover .
Εχει και καλύτερα κομμα΄τια ο ΛΕΞ, κάνε ένα search , θα σε κερδίσει με τον δυναμισμό του.

Αν δεις τα φούτερ και τα παπούτσια που φοράνε τα άτομα, κοστίζουν όσο οι δυο Squier μου (και έχω κάνει αναβαθμίσεις, όχι αστεία!)
Λέμε ακριβώς το ίδιο πράγμα: "Αντικομφορμισμός" (εντός εισαγωγικών)- εννοείται ότι είναι trendy να πάει κάποιος εκεί. Απλά είναι... anti-trendy, trendy 😄

Και αν θες την ταπεινή μου άποψη, η επιτυχία του Lex (ή η "ατυχία" του), είναι ότι έχει γίνει talk of the town.

Λέμε ακριβώς το ίδιο πράγμα: "Αντικομφορμισμός" (εντός εισαγωγικών)- εννοείται ότι είναι trendy να πάει κάποιος εκεί. Απλά είναι... anti-trendy, trendy 😄

Και αν θες την ταπεινή μου άποψη, η επιτυχία του Lex (ή η "ατυχία" του), είναι ότι έχει γίνει talk of the town.

Αυτά που γράφεις είναι ακατανόητα πράγματα. Ο αντικομφορμισμός έχει να κάνει με την κατανάλωτικότητα και την κατανάλωση - κάποιος για παράδειγμα που δεν αγοράζει ρούχα παρά μια φορά στα 10 χρόνια ή έχει φτηνές κιθάρες, παλιό αυτοκίνητο κλπ, θεωρείται αντικομφορμιστής. (εγώ)
Το trend συνδέεται μόνο έμμεσα με την κατανάλωση, είναι ικανή όχι αναγκαία συνθήκη. Αν το τρεντ είναι να βάφουν μαύρα τα νύχια τους, αυτό δε σημαίνει ότι είναι και αντικομφορμιστές. Τα ρούχα τους κοστίζουν όσο μια εισαγωγή μου σε ιδιωτική κλινική (για να το ελαφρύνω λιγάκι το γράφω το τελευταίο), δηλαδή πάρα πολλά χρήματα.

Ο αντικομφορμισμός έχει να κάνει με την κατανάλωτικότητα και την κατανάλωση
Ο αντικομφορμισμός έχει να κάνει με τη συμπεριφορά, την αποδοχή (των κοινωνικών επιταγών και κανόνων) και την ένταξη σε ένα κοινωνικό γίγνεσθαι. Δηλαδή απορρίπτει αυτές τις συνθήκες, εξ ου και το αντί, διαφορετικά θα ήταν κομφορμισμός.

Ο αντικομφορμισμός έχει να κάνει με τη συμπεριφορά, την αποδοχή (των κοινωνικών επιταγών και κανόνων) και την ένταξη σε ένα κοινωνικό γίγνεσθαι. Δηλαδή απορρίπτει αυτές τις συνθήκες, εξ ου και το αντί, διαφορετικά θα ήταν κομφορμισμός.

Δίκιο έχεις. Τώρα το τσέκαρα, διότι ως αντικομφορμιστής, δεν έχω εμπιστοσύνη ούτε στα ίδια μου τα άντερα. Mea culpa.

Παιδιά, θα σας αφήσω για απόψε γιατί έχουμε και κλινική αύριο, με ένα ακόμη κοψοφλεβίτικο κομμάτι που του άλλαξε τα φώτα ο Foxmoor, λες και δεν ήταν αρκετά μίζερο από μόνο του ("κάνε μας χάλια" του φωνάζαμε του Σωκράτη στη συναυλία). Μιλάμε για την υπέρτατη απόλυτη μιζέρια, τανισύπτερη μίρλα και στάχτη και μπούρμπερη, δηλαδή ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με ΛΕΞ
:D

Πω πω κούραση! Τι να σχολιάσω για το τι καταλαβαίνεις και τι όχι;
Ρώτησα απλά τι είναι το ορθοδοξος συνταγματιστής; Πολυβολητής ήμουν εγώ. Κάποια ασθένεια; Όπως η αλωπεκίασις?

Το "θα καταλυσουμε κανενα καλυτερο αυριο" δεν είναι ελληνικά, είναι λάθος. Από την απάντησή σου καταλαβαίνω ότι δεν είναι τυπογραφικό αλλά επειδή δεν ξέρεις τι σημαινει καταλύω.

Θα σχολίαζα την παράγραφο σου αναφορικά με το τι επίδραση έχει αυτή η καθημερινή απόγνωση και το αίσθημα του αδιεξόδου που βιώνουν οι νέοι μας σήμερα - να μην μπορούν να ανεξαρτητοποιηθούν από την οικογένεια, να μην μπορούν να κάνουν όνειρα για δική τους οικογένεια, σπίτι, ένα αυτοκίνητο ξέρω γω ή ένα ταξίδι και όπως λες "ενδεικτικο του τι αντιμετωπιζει καποιος καθημερινα" να καταλήγει "να ζει μεσα/απο την επανασταση, την αρνηση, το αντι οδηγεισαι και να αντιλαμβανεται έτσι τον κοσμο τριγυρω του υπο αυτους τους ορους και μονο", αλλά όπως γράφεις επίσης, δεν σε αφορά και ιδιαιτερα, οπότε γιατί να τα σκαλίζουμε.

Live and let live, έχω βαρεθεί να το γράφω.
Αλλά ό ένας θέλει αναθεώρηση του συντάγματος με άρση της μονιμότητας και ο άλλος θέλει να σκοτώσει κόσμο και ο παράλλος βλέπει πολιτικές σκοπιμότητες πίσω από τις νεανικές εξεγερσεις.
Mονο οι admin μας είναι χαλαροί και cool σε αυτό το σίριαλ με πρωταγωνιστή τον ΛΕΞ τον ηρωικό ράπερ!
Τρικυμία εν κρανίω
ΘΑ εκανες το ενα, ΘΑ εκανες το αλλο αλλα τελικα καταληγεις μονο να κλαις για τη σταση των admin και αυτο επειδη δεν με αφορα και ιδιαιτερα...
Μην κανεις τιποτα απο αυτα που ΘΑ εκανες αλλα:
1. προτεινε τι πρεπει να κανουν οι admin, ποιους να μπαναρουν τι να κοψουν τι να απαγορευτει να λεγεται και
2. μαθε μας ελληνικα :ROFLMAO: :ROFLMAO::ROFLMAO:

των admin
Των; Πόσοι έγιναν; Τι μας κρύβουν; 😄
Μάλλον εννοείς των mod...

Λοιπόν αξιότιμα μέλη νομίζω ότι το θέμα έχει υπεραναλυθεί, ως είθισται καταλήξαμε σε εύλογα συμπεράσματα 😆 και τώρα διαλυθείτε ησύχως γιατί παίζει και η ομάδα 😍

Γεννήθηκα το 1973. Κάποτε διαβάζαμε βιβλία κι αγαπήσαμε τις σκέψεις, τις ιδέες, τη γλώσσα, τα νοήματα μέσα απ' αυτά.
Στη μουσική αγαπήσαμε το... μουσικό της μέρος, μελωδίες, αρμονίες και ρυθμικές ποικιλομορφίες.
Τώρα, τα παιδιά ούτε διαβάζουν βιβλία , ούτε ασχολούνται πραγματικά με τη μουσική. Την τύφλα τους έχουν και στα δύο.
Τί έμεινε?..Το χιπ-χοπ , ραπ , τραπ, δε ξέρω πώς λέγεται. Παίζει ένα 4/4 ρυθμό επί 4 λεπτά, απαγγέλλει 30 σελίδες κατεβατό, και μια μουσική λούπα των 5-6 δευτερολέπτων Χ150 φορές.
Όλα μαζί, παστρικά , συγυρισμένα. Δεν υπάρχει χρόνος , ούτε εγκεφαλική ικανότητα για κάτι παραπάνω. Απλά πράματα, για απλά μυαλά, μια γρήγορη σούμα, σε μια πολυσύνθετη , πολύπλοκη εποχή. Το αντίθετο με τη δική μου εποχή : λιτή κι απλούστερη εποχή, που έδινε χώρο και χρόνο για αρκετή εγκεφαλική ανάπτυξη και ξεδίπλωμα γούστου και καλλιτεχνικής διερεύνησης.
Το θέμα είναι: Θα υπάρχει ζωή μετά τον ΛΕΞ? Όχι για μένα. Εγώ τις επιλογές μου τις έκανα, είμαι καλυμμένος. Στα 14χρονα αναφέρομαι. :)

Στο παρόν νήμα, το οποίο μου ειναι παντελώς αδιάφορο, γιατί ούτε παιδιά έχω, ούτε τραπ ακούω, γράφηκαν διάφορες απόψεις.
Η αλήθεια είναι ότι υπήρξαν εκατέρωθεν ειρωνίες σε κάποιες στιγμές, αλλά τις "έσωσαν" τα παράλληλα με αυτές επιχειρήματα.
Καλώς ή κακώς , προσωπικά ως Mod, είμαι κατά της καταστολής.
Αλλά , το να φτάσω εγώ σε σημείο να σβήσω Post, που παραβίασε τους μισούς κανονισμούς του forum , στερούμενο έστω και μισού επιχειρήματος, προς τη μια ή την άλλη κατεύθυνση, ήταν μονόδρομος.
Ή συνεχίζουμε ήρεμα τη συζήτηση , ή το νημα θα κλειδωθεί.

Last edited:
Πω... πω... πω...
Μήτε πουλί πετούμενο δεν περνά απ' το εν λόγω νήμα πλέον, αξιότιμε κ. συνήγορε. 😄

Πάντως μου χάλασες την ευκαιρία να δοκιμάσω το νέο μου λουκέτο... Όπως έλεγα σε pm, σε επικοινωνία με εξαίρετο μέλος, "το έχω έτοιμο και τους περιμένω... Κάποιος θα την κάνει και τότε... κλαπ» :ROFLMAO:

Πάντως όπως πολύ σωστά επισήμανε ο αγαπητός @LK, έγιναν αξιοσημείωτοι... ελιγμοί 🐍 (κοινώς "φιδίσματα"), ώστε να αποφευχθεί η... καταστροφή την ύστατη στιγμή 😄

Επίσης, θα ήθελα να καλωσορίσω τον @Spiros Papoutsis και το πολύ ουσιώδες πρώτο του post.

Να αφήσετε να ακουστούν απόψης

Trending...

Νέα θέματα

Back