Το βαρέλι δεν έχει πάτο...

Εβαλα λιγο tv να τσιμπησω. Ειχε ρουκ ζουκ. Ερωτηση: Αργοναυτικη εκστρατεια.

Η ζετα να προσπαθει να κανει την αρχηγο ομαδας να βρει μια λεξη: Χαμπαρι αυτη. Ρε τον ηθοποιο Στειθαμ τον ξερεις να της λεει; Χαμπαρι. Οχι γρηγορο να της λεει, μπας και πει το αργο και γινει Αργω.

Και φυσικα η ομαδα, 4 αλλα νεα επαναστατικα παιδια, δε βρηκε ΟΥΤΕ ΜΙΑ λεξη, και εδιναν απαντησεις σε στυλ πειρατες και τετοια. Πειρατες. Για την αργοναυτικη εκστρατεια.

Και θελει να μας πει ο Ταμταμ οτι θα πανε στο ΟΑΚΑ για την πολιτικη διαμαρτυρια και την ανατροπη του status quo. Μωρε θα πεσει instagram και τιττοκ που θα γονατισει το δικτυο, τι να βγει ο Λεξ, τι να βγει ο Σμιθ ανταμα με το Μαρξ, τον Φριντμαν και τον σερ Κευνς μαζι, το ιδιο θα καταλαβουνε, μια τρυπα στο νερο.

Κοίτα ΜάνοΧ, από τη μία χαίρομαι που έχεις αρχίσει πλέον και εκτός από ονλάιν κάνεις και διαγνώσεις μέσω τηλεοπτικής μετάδοσης σε μαγνητοσκοπημένες εκπομπές, αλλά δεν σου κρύβω ότι έχω αρχίσει λιγάκι να ανησυχώ από το πώς τα εκστομίζεις όλα αυτά.
α) Επειδή δεν βρήκαν τη ΛΕΞη στο ρουκζουκ ασούμε, δεν θα βρουν και τι τους τρώει τη ζωή και το μέλλον, είναι το συμπερασμά σου; Σοβαρά;
Εχω να σου συστησω (κάποια μέρα θα με ευγνωμονείς) να κόψεις την πολλή τηλεόραση και να μασάς αργα το φαγητό σου.
β) το παλιοσύνταγμα αυτό (όχι την πλατεία, το άλλο με τα άρθρα) τι σου έφτιαξε πάλι; Και τι σχέση έχουν ο Μαρξ, ο Φρίντμαν και ο Σμιθ, με τα συνταγματικά δικαιώματα και υποχρεώσεις των πολιτών στην Ελλάδα; Αν σου διέφυγε, το κοινό του ΛΕΞ είναι έλληνες πολίτες.
Ο μιρλοφόρος ΛΕΞ είναι το προπύργιο της κοινωνικής επανάστασης που θα καταλύσει το Σύνταγμα πριν προλάβεις να το καταλύσεις εσύ; Εξηγήσου σε παρακαλώ, γιατί ο Cos DR είναι ανάστατος!

Μπορείς να μου κάνεις κονέ με τη Ζέτα; Φαίνεται ότι τη γνωρίζεις καλά για να την αποκαλείς με το μικρό της.

Φιλε ασε τις ειρωνειες, γιατι η ειρωνεια θελει και ενα επιπεδο και εσενα σου βγαινει χοντροκοπια.

Οσο για το συνταγμα, κανε μια βολτα στην πλατεια κλαυθμωνος.

Επίσης βρίζει. Λέει κακές λεξούλες για να βγάλει μαγκιά.

Λέει κακές λεξουλες και το παίζει δύσκολος,γιατί οι στίχοι και οι μουσικές δεν πείθουν κανέναν πέρα από 15χρονους ή κάποιους μεσήλικες με μυαλό 15χρονου.

Εισβολεας,τυμβωρυχος,μηδενιστής.. 😅
Μηδενικά που βρήκαν πρόσφορο έδαφος σε μια πολιτισμικά παρηκμασμένη χώρα και το παίζουν καμπόσοι...

Φιλε ασε τις ειρωνειες, γιατι η ειρωνεια θελει και ενα επιπεδο και εσενα σου βγαινει χοντροκοπια.

Οσο για το συνταγμα, κανε μια βολτα στην πλατεια κλαυθμωνος.
Σου απάντησα προηγουμένως για τις διαγνώσεις δεν θέλεις να τις περιορίσεις στους οικείους και νομίζεις ότι είμαστε φιλαράκια (μόνο αν μου γνωρίσεις τη Ζετα θα γίνει αυτό και δεν σε βλέπω να τη γνωρίζεις, φούμαρα πουλάς).

Τολουπ με τριπλό άξελ ή ανακυβίσθηση είνα αυτό που κάνεις με το Συνταγμα;
Από το πώς τις πετάς να συμπεράνουμε και για τα υπόλοιπα που μας αραδιάζεις σήμερα;
ΛΕΞ άκουσες καθόλου να μορφώσεις άποψη ή καρφώθηκες στο Ζετάκι;

Σου απάντησα προηγουμένως για τις διαγνώσεις δεν θέλεις να τις περιορίσεις στους οικείους και νομίζεις ότι είμαστε φιλαράκια (μόνο αν μου γνωρίσεις τη Ζετα θα γίνει αυτό και δεν σε βλέπω να τη γνωρίζεις, φούμαρα πουλάς).

Τολουπ με τριπλό άξελ ή ανακυβίσθηση είνα αυτό που κάνεις με το Συνταγμα;
Από το πώς τις πετάς να συμπεράνουμε και για τα υπόλοιπα που μας αραδιάζεις σήμερα;
ΛΕΞ άκουσες καθόλου να μορφώσεις άποψη ή καρφώθηκες στο Ζετάκι;

Αν ειχες ενα στοιχειωδες επιπεδο, θα ηξερες οτι η πλατεια κλαυθμωνος πηρε το ονομα της απο το κλαμα των απολυμενων δημοσιων υπαλληλων, που κλαψουριζαν και πετυχαν την μονιμοποιηση τους, με τραγικες επιπτωσεις για τη χωρα μας.

Αλλα φυσικα και δεν το εχεις, για αυτο και σε ψαρωνουν πουθεναδες στο στυλ Λεξ.

Λέει κακές λεξουλες και το παίζει δύσκολος,γιατί οι στίχοι και οι μουσικές δεν πείθουν κανέναν πέρα από 15χρονους ή κάποιους μεσήλικες με μυαλό 15χρονου.

Εισβολεας,τυμβωρυχος,μηδενιστής.. 😅
Μηδενικά που βρήκαν πρόσφορο έδαφος σε μια πολιτισμικά παρηκμασμένη χώρα και το παίζουν καμπόσοι...
Δεν σας είχα για τόσο ελιτιστές. Θα έχετε να επιδείξετε έργο φαντάζομαι στη μουσική για να κρίνετε με τόση μίρλα τη μίρλα των αλλονών!
(Επίσης τους άλλους δυο δεν τους γνωρίζω - Τυμβωρύχο και Μηδενιστή, ισχύουν όντως αυτά τα ονόματα; Όπως δεν γνωριζα και τον Εισβολέα)
Κάτι μου λέει όμως, ότι δεν πρέπει να έχουν καμία σχέση ο ένας με τον άλλον αυτοί οι τρεις και ότι απλά τους τσουβαλιάζετε .

Αν ειχες ενα στοιχειωδες επιπεδο, θα ηξερες οτι η πλατεια κλαυθμωνος πηρε το ονομα της απο το κλαμα των απολυμενων δημοσιων υπαλληλων, που κλαψουριζαν και πετυχαν την μονιμοποιηση τους, με τραγικες επιπτωσεις για τη χωρα μας.

Αλλα φυσικα και δεν το εχεις, για αυτο και σε ψαρωνουν πουθεναδες στο στυλ Λεξ.

Προσπερνώ το γελοίον του πράγματος να μιλά για επίπεδο κάποιος που βλέπει ρουκ ζουκ σε επανάληψη τρώγοντας (κι εγώ μαγείρεψα αλλά δεν το έκανα ζήτημα, άρπα την), αλλά τι σχέση έχει αυτό με τα "ενοχλητικά άρθρα του Συντάγματος"?
Παίζουμε ρουκ ζουκ και πρέπει να το βρω; Σε τραμπολίνο τις κάνεις τις κωλοτούμπες; Εκτός από τη Ζέτα, μηπως ξέρεις και την Αννίτα;

(Επίσης τους άλλους δυο δεν τους γνωρίζω - Τυμβωρύχο και Μηδενιστή, ισχύουν όντως αυτά τα ονόματα; Όπως δεν γνωριζα και τον Εισβολέα)
Κάτι μου λέει όμως, ότι δεν πρέπει να έχουν καμία σχέση ο ένας με τον άλλον αυτοί οι τρεις και ότι απλά τους τσουβαλιάζετε .
Είχα δίκιο. Είναι πριν από 25 και βάλε χρόνια αυτά τα φυντάνια... Ρε είστε αξιοθρήνητοι ! Try harder παιδιά, δεν γελάμε αρκετά με αυτά.
Όποιος δεν έχει ακούσει ΛΕΞ να σηκώσει το πόδι του!

Μίρλα παίζει επίσης άφθονη.
Σε αυτό που ακούω, σε καμία περίπτωση. Άσε δεν που προσωπικά βρίσκω πολύ ενδιαφέρον το μουσικό fusion που δημιουργείται.

Και επί το γενικότερο: Στην τέχνη δεν υπάρχουν "στεγανά" και από εδώ τα "πρόβατα" και απ' εκεί τα "ερίφια". Άπειρα τα μπουρδουκλώματα τους και ουκ ολίγες οι φορές που έχουν βγει εξαιρετικά πράγματα.

Και θελει να μας πει ο Ταμταμ οτι θα πανε στο ΟΑΚΑ για την πολιτικη διαμαρτυρια και την ανατροπη του status quo. Μωρε θα πεσει instagram και τιττοκ που θα γονατισει το δικτυο, τι να βγει ο Λεξ, τι να βγει ο Σμιθ ανταμα με το Μαρξ, τον Φριντμαν και τον σερ Κευνς μαζι, το ιδιο θα καταλαβουνε, μια τρυπα στο νερο.
Εννοείται ότι (δεν ξέρω αν πλέον υφίσταται ως mainstream όρος) είναι trendy μέχρι τα μπούνια (με τον τρόπο του) το να βρεθείς εκεί.

Σε κάποιο σχετικό παραλληλισμό το hype που έχει δημιουργηθεί μου θυμίζει Rolling Stones στο ΟΑΚΑ από την ανάποδη. Τότε είχε γίνει "κοσμικό πανηγύρι", τώρα έχουμε "αντικομφορμιστικό πανηγύρι".

Επίσης αξιότιμα μέλη, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι έχω έτοιμο το νέο μου λουκέτο... Θα το λατρέψετε 😆

Επίσης αξιότιμα μέλη, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι έχω έτοιμο το νέο μου λουκέτο... Θα το λατρέψετε 😆
Μην κλειδώσεις φίλος, θέλω να πάρω strat

Σε αυτό που ακούω, σε καμία περίπτωση. Άσε δεν που προσωπικά βρίσκω πολύ ενδιαφέρον το μουσικό fusion που δημιουργείται.

Και επί το γενικότερο: Στην τέχνη δεν υπάρχουν "στεγανά" και από εδώ τα "πρόβατα" και απ' εκεί τα "ερίφια". Άπειρα τα μπουρδουκλώματα τους και ουκ ολίγες οι φορές που έχουν βγει εξαιρετικά πράγματα.
Συμφωνούμε. Είναι τόσο crossover η επιτυχία του ώστε (το λέει η λέξη) ξεπερνάει και τα στεγανά της "ιδεολογίας των τυπων" (είναι ρεγκε, λαϊκό ή ραπ).
Νομίζω ότι κάτι τέτοιο κάνει και ένας καλλιτέχνης -όσο κι αν δεν μας αρέσει ο όρος, που γεμίζει ένα στάδιο τα τελευταία χρόνια, χωρίς προβολή και προώθηση ή airplay στο ραδιόφωνο, συγκεντρώνοντας πιτσιρικάδες από όλα τα κοινωνικά στρώματα σχεδόν. Κάτι λέει αυτό, και αν θέλαμε να το εξετάσουμε στα σοβαρά, χωρίς αφορισμούς και αφυψηλού κριτική, θα έπρεπε να ρίξουμε έστω μια ματιά στη θεματολογία των στίχων του, αφού μουσική δεν έχει ιδιαίτερα, όχι να βλέπουμε ρουκ ζουκ στην τηλεόραση.
Μετά θα μας φταίνε τα παιδιά και όχι εμείς που δεν θα έχουμε ιδέα για το τι τα απασχολεί.
Ρουκ Ζουκ!

Αντε μπραβο, να ησυχάσει λίγο και ο Μανος, που ζορίζεται με το Συνταγμα, από την παλιά Βουλή και πάνω (καρδούλα σου έκανε στο σχόλιο για το κλείδωμα!)

Δεν σας είχα για τόσο ελιτιστές. Θα έχετε να επιδείξετε έργο φαντάζομαι στη μουσική για να κρίνετε με τόση μίρλα τη μίρλα των αλλονών!

Ναι, έχω.
Και με αυτό που το λένε νότες και το άλλο με τις χορδές

Καμία σχέση,όντως...
Απλά στην ίδια μπάντα και με τον άλλο κοινή δισκογραφία

Μου αρέσει που μας κουνάς το δάχτυλο ότι δεν ξέρουμε για τι μιλάμε,ενώ στην πραγματικότητα το μόνο που κάνεις επί τόσα ποστς είναι να υπερασπίζεσαι το πολιτικό αφήγημα του Λεξ,ενώ δεν έχεις ιδέα από το είδος

Είχα δίκιο. Είναι πριν από 25 και βάλε χρόνια αυτά τα φυντάνια... Ρε είστε αξιοθρήνητοι ! Try harder παιδιά, δεν γελάμε αρκετά με αυτά.
Όποιος δεν έχει ακούσει ΛΕΞ να σηκώσει το πόδι του!

Εκτός από παντελώς άσχετος είσαι και θρασύς..

Όλοι ενεργοί με τον πρώτο να εχει κάνει πέρυσι περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο....

Ναι, έχω.
Και με αυτό που το λένε νότες και το άλλο με τις χορδές

Καμία σχέση,όντως...
Απλά στην ίδια μπάντα και με τον άλλο κοινή δισκογραφία

Μου αρέσει που μας κουνάς το δάχτυλο ότι δεν ξέρουμε για τι μιλάμε,ενώ στην πραγματικότητα το μόνο που κάνεις επί τόσα ποστς είναι να υπερασπίζεσαι το πολιτικό αφήγημα του Λεξ,ενώ δεν έχεις ιδέα από το είδος

Μπράβο μαν, για τις χορδές και για τα όλα.
Χαίρομαι που συμωνείς ότι είστε σνομπ και ελιτιστές.

Ο ΛΕΞ είναι σήμερα 40 χρονών. Το 1997 που έπαιζε με αυτους που λες πόσο ήταν; Ξέρεις αριθμητική νομίζω.
Καθώς έχω ξαναγράψει, δεν θα ήθελα τα παιδιά μου να τα κρίνουν ένα μάτσο γέροι στο φέησμπουκ, στην πιο μίζερη χώρα με την πιο μικρή σοουμπιζ του κόσμου. Αυτό κάνεις τώρα. Ως ελιτιστής βεβαίως.

Εκτός από παντελώς άσχετος είσαι και θρασύς..

Όλοι ενεργοί με τον πρώτο να εχει κάνει πέρυσι περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο....
Δεν είπα ποτέ ότι έχω αντρυφήαει στον ΛΕΞ. ¨Εχω ακουσει όμως πριν αποπειραθώ να κρίνω ή να διατυπώσω άποψη. Επίσης δεν είπα ποτέ ότι είμαι αλάθητος ή ότι ο ΛΕΞ είναι υπερσπουδαίος. Σημαντικός μπορεί.

Αξιότιμα μέλη... Θα λείψω για καμιά ώρα. Κανονίστε να το κάνετε Κούγκι και να μείνει ο αξιότιμος κ. συνήγορος χωρίς '54 strat. 😆

Το 2000 λοιπόν, ο ΛΕΞ ήταν 15 χρονών. @Kanimothrios και παιδί θαύμα να ήσουν, δεν κάνεις συγκρίσεις ενός 15χρονου με τον σημερινό σου εν χορδοίς ελιτιστή εαυτό.
Το 2010 ξεκίνησε σόλο καριέρα. Το 2014 κυκλοφόρησε τον πρώτο σόλο δίσκο του με τίτλο «Ταπεινοί και Πεινασμένοι».
Η αναγνώριση στο ευρύτερο κοινό ήρθε το 2018 που κυκλοφόρησε το άλμπουμ «2XXX» με τον Dof Twogee και άλλαξε την καριέρα του. Σήμα κατατεθέν του δίσκου αποτέλεσε το τραγούδι Vittorio, ενώ το 2010 κυκλοφόρησε το single «Τίποτα στον Κόσμο», το οποίο έγινε νούμερο 1 στα charts αμέσως και παρέμεινε στην κορυφή του Youtube για αρκετές εβδομάδες.

Eίμαι παιδί αυτής της γης δεν θέλω βία
Δεν βλέπω χρώματα έχω αχρωματοψία
Δεν φοβάμαι ποιός θα 'ρθει να μου την πέσει
Με χαιρετάν σε γλώσσες που δεν ξέρω και μ' αρέσει

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back